μαλιστα...
εγω για αρχη παρηγγειλα αυτη για θηκη, επειδη την ειδα σε τοπικο καταστημα και μου αρεσε η κατασκευη της...δεν ειχε ομως χρωμα και δεν βρηκα πουθενα Ελλαδα οποτε επαιξε ebay...
και για προστασια οθονης αυτη...και βλεπoυμε...
δεν βρηκα προστασια οθονης της spigen για το S3...αυτα που εχει ειναι θηκες για ολο το σωμα του κινητου και δεν τις γουσταρω γιατι δημιουργειται υγρασια πανευκολα...
πως τα γρατζουνατε ρε παιδια συσκευες με gorilla πανω δε μπορω να καταλαβω...
τωρα ειδα το θρεντ να κατσω να απαντησω συνοπτικα σε οτι θυμαμαι
tempered glass ειναι το καλυτερο...βεβαια ολα αυτα χαλανε την αισθηση και δεν υπαρχει λογος να τα βαζεις...
οι mtk πλεον δεν εχουν θεμα με drivers, ο 6592 ειναι παρα πολυ δυνατος και θα παρει κανονικα android L
η cyanogen που ολου πινουν νερο στο ονομα τους απορω γιατι το κανουν...βαρυ γενικα, ειδικα σε σχεση με vanilla, και επισης πολλα bugs...προσωπικα σε καμια συσκευη μου που περασα cyanogen, δε βρηκα ρομ που να μην εχει μπαγκς...και σε βασικα πραγματα μαλιστα...παντα υπηρχαν καλυτερες...
miui...υποκειμενικο, προσωπικα δε μαρεσει και επισης εχει bugs...γενικα οι κινεζοι πλεον εχουν αρχισει να μπαινουν πολυ δυνατα...
ερχετε και το umi με επισης επιθετικη τιμολογιση, αλλα μαλλον θα γινει παλι χαμος οπως με το oneplus και θα καταληξεις να το αγοραζεις με το καπελο απο τα γνωστα κινεζομαγαζα ως συνηθως...
η lg εχει και γαμω τα σερβις στην ελλαδα...και επισης το g2 αυτη τη στιμγη ειναι το bestest value for money high end τηλεφωνο αυτη τη στιγμη...εχει πεσει κατω απο τα 300ε στο σκρουτζ
Έβαλα χθες tempered glass στο xperia z μου και έχω το εξής πρόβλημα..
Ο proximity sensor μένει μόνιμα ενεργοποιημένος,με αποτέλεσμα όταν κάνω κλήση να σβήνει η οθόνη.
Το τζαμάκι έχει μπει άψογα,και η τρύπα είναι απόλυτα κεντραρισμένη.
Καμία ιδέα? (εκτός από το να την ξηλώσω...)
The only easy day was yesterday.
Εχω μια προσκληση available αλλα λιγει σε κανα 2 ωρο. Απο την ωρα που θα την παρετε εχετε 24 ωρες για να κανετε την αγορα. Οποιος θελει μου λεει. Ειναι αμαρτια να παει χαμενη....
Μου ηρθε απο το πουθενα και εγω εχω ηδη κανει αγορα.![]()
Μια ακομα προσκληση διαθεσιμη η οποια ληγει μεχρι το απογευματακι.
Οποιος θελει να στειλει pm.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Η CM έχει δώσει ζωή σε πολλά κινητά...![]()
Η ΟnePlus δεν είναι που την δίνει σαν "εργοστασιακή" επιλογή;
Η αρχή είναι ζόρικη. Μόλις περάσεις CWM, τα λοιπά "παιχνιδάκι"...
Ειναι αρκετα απλο.
Αν θες καποια στιγμη το κανουμε και μαζι μεσω skype...
Υπαρχει ενα προγραμματακι που κανεις root το κινητο σου.
Κανεις back up τα δεδομενα που θελεις και για τα apps που θελεις. (το helioum ειναι καλο)
Κατεβαζεις το CM και το Gapps (Google apps)
Η CyanogenMod ROM ειναι συγκεκριμενη για το μοντελο του κινητου σου και τα GAPPS συγκεκριμενα για τη ROM.
Τα περνας στην SD καρτα σου
Με ενα συνδιασμο κουμπιων κλεινωντας και ανοιγωντας το κινητο σου ( αν θυμαμαι καλα power - home - volume up και μολις κλεισει αφηνεις το power κσι συνεχιζεις να πατας τα υπολοιπα μπαινεις σε recovery mode
κανεις format κατι cashe
μετα κανεις install τη ROM απο την SD καρτα σου και μετα τα
Gapps και μετα reboot και εισαι ετοιμος.
Τελευταία τροποποίηση από zannisvel; 17/10/2014 στις 12:41.