Ετσι ετσι 2-0
Κατι αρκετα ενδιαφερον..........................
http://www.buysynthetic.com/index.ph...=89&Itemid=215
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ειμαι της γνωμης να μην βαζουμε προσθετα εαν δεν υπαρχει λογος.
Εχω βαλει σε σασμαν αυτοκινητου γιατι "γρατζουναγε" και ειχε πολυ καλα αποτελεσματα.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ρε παιδια αν ητανε κατι τοσο καλο για τον κινητηρα,δεν θα ειχανε συμφερον να το βαζουνε απο την αρχη τα εργοστασια?
Εχω ακουσει κατα καιρους καλα λογια για τετοια προιοντα,αλλα και παλι δεν.........
Ενδιαφερουσες οι πληροφοριες που βρηκες teogtp ωραίος...
Ωραίο το άρθρο της amsoil και σίγουρα γραμένο από ειδικούς που μπερδεύουν τη χλωρίνη (chlorine) με τα χλωρίδια (chlorides) ή αλλιώς τη π@ύτσα με τη β@ύρτσα και γράφουν για αναλύσεις και άλλα επιστημονικά....:a31:
Έχεις δίκιο, δικό μου το λάθος. Διαβρωτικά όμως είναι τα χλωριόντα (chlorides) και όχι το ατομικό χλώριο (chlorine).
Σύμφωνα με την Amsoil τα πρόσθετα υποτίθεται πως είναι χλωριωμένοι υδρογονάνθρακες, οι οποίοι -παρουσία νερού- υδρολύονται σε υδροχλωρικό οξύ και άλλα οργανικά οξέα. Οκ μέχρι εδώ.
Αλλά η Amsoil ανέλυσε μια σειρά προϊόντων του εμπορίου (ανταγωνιστικά ισως?) και βρήκε επίπεδα χλωρίου από 5,5% έως 30,4% που εγώ τα βρίσκω απολύτως εξωφρενικά.
Το δε περί ου ο λόγος motorkote ούτε για φτύσιμο (20,7% και 27,2% περιεκτικότητα σε χλώριο).
Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα άρθρα της Amsoil αλλά ούτε και τα πρόσθετα τύπου motorkote.
Τελευταία τροποποίηση από VASOS; 01/10/2014 στις 17:41.
Pantos sta germanika i leksi KOT simainei SKATA.
opote to motorKOTe psyxologika kai mono to apofeygo......