Τελικά η εκδρομή θα γίνει τη Κυριακή αυτήν;
Ξέρεις στα σίγουρα αν θα βρέχει ή όχι, εσύ ο αποπάνω;
Όχι, μπορεί να μην ξέρω αν ή που θα βρέξει αλλά ξέρω στα σίγουρα ότι θα ακολουθήσω και με βροχή. Για αυτό ρωτάω, σκέφτονται και άλλοι με τον ίδιο τρόπο ή μέχρι τελευταία στιγμή θα αποφασίσουμε σαν ομάδα αν θα γίνει η όχι;
Απλά όταν φτάσουμε στο προορισμό ο μαγαζάτορας που θα κάτσουμε να έχει σόμπα, τζάκι, αερόθερμό- κάτι τέλος πάντων όπως στην ετήσια ΧΑΧΑΧΑ.
Μέχρι στιγμής όλα τα check points φαίνονται καθαρά από σοβαρή βροχή (Ασπρόπυργος-Σκούρτα-Σχηματάρι-Χαλκίδα-Στενή) , οπότε είμαστε go. Κάτι ψιλό δίνει για το βράδυ, αλλά όλοι θα είμαστε στα σπιτάκια μας μέχρι εκείνη την ώρα, ασφαλείς και στεγνοί.
Υπολογίζω ότι θα βρισκόμαστε επάνω γύρω στις 1230-1245. Είναι η ώρα που το χωριό αρχίζει και πήζει από Χαλκιδείς και Αθηναίους για φαγοπότι. Θεωρώ ότι είναι μία καλή ώρα για όσους θέλουμε να φάμε( θα είμαστε και αρκετοί νοματαίοι), να πιάσουμε τραπέζι, γιατί μετά δύσκολο. Από όλες τις ταβέρνες της Άνω Στενής αυτή που έχω ξεχωρίσει είναι η πρώτη αριστερά στο τέρμα της διαδρομής. Ωραίο περιβάλλον και ακόμη καλύτερο φαγητό. Για, μετά και για τους μερακλήδες (του φαγητού εννοώ) υπάρχει και το 1743 (καφεγλυκοπωλείο στην κεντρική πλατεία), όπου παραγγέλνεις κομμάτι γλυκό και σου φέρνει το μισό ταψί!!
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι στο ραντεβου αλλα αν οι προγνωσεις συνεχισουν να ειναι στο ντεμί μαλλον θα τραβηξω για νοτιοανατολικη πελοποννησο....
Δε μου αρεσει που το κανω αλλα πλεον μια στις τοσες βγαινω.....
πουτσ@@@@@@@@@
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε σεις θα παίξει και ταβέρνα? Δεν το είπατε απ την αρχή. Καφεδάκι με λεκούμι δηλαδή δε μπαίζει?
σημ. εγώ θα γυρίσω από εθνική ή αν έρθει κάποιος μαζί και κάνει κέφι γυρνάμε απ τον μέσα δρόμο
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing