Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 106

Θέμα: Αγορά μηχανής SM (motard) - τη γνώμη σας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από darknezz Προβολή μηνύματος
    Γιαυτό λέω ακριβώς. Εντάξυ πιστόλι είναι, καμιά αμφιβολλία (το είδα άλλωστε), αλλά υποτίθεται ότι είναι ευέλικτο και παιχνίδια για την πόλη... καλό να στρίβει στη πίστα, αλλά αν δεν στρίβει στο δρόμο και στη κίνηση, τελικά είναι ευέλικτο μόνο για πίστα ? Για τα στοπ της τιμονόπλακας είσαι σίγουρος ότι δεν πέρνουν ρύθμιση ?
    ε αφού είναι φιξ στην τιμονόπλακα πως να παίρνουν ρύθμιση ... τουόνο έχεις οδηγήσει ;; και αυτό για να στρίψει μέσα την πόλη πρέπει να κατεβαίνεις από πάνω και να το γυρνάς πάνω στο σταντ

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    ε αφού είναι φιξ στην τιμονόπλακα πως να παίρνουν ρύθμιση ... τουόνο έχεις οδηγήσει ;; και αυτό για να στρίψει μέσα την πόλη πρέπει να κατεβαίνεις από πάνω και να το γυρνάς πάνω στο σταντ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    SMC..... Το οδήγησα.....
    Στο έδωσε φίλος ή test ride από μαγαζί;

όχι δεν είναι μαγαζί.. το δοκίμασα από ένα παλικάρι και όλα καλά. Απλά με προβληματίζει ότι επειδή το θέλω και για καθημερινή χρήση στην Αθήνα, με ξένισε ότι δεν κόβει πολύ το τιμόνι... Στο ΧΤ έκοβε φουλ ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Ισως ναναι και θέμα συνήθειας.

όχι δεν είναι μαγαζί.. το δοκίμασα από ένα παλικάρι και όλα καλά. Απλά με προβληματίζει ότι επειδή το θέλω και για καθημερινή χρήση στην Αθήνα, με ξένισε ότι δεν κόβει πολύ το τιμόνι... Στο ΧΤ έκοβε φουλ ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Ισως ναναι και θέμα συνήθειας.
    Καλά το ΧΤ είναι cult πλέον, άστο για εμάς τους μεγαλύτερους να ρολάρουμε ράθυμα.
    Τώρα τα stops του τιμονιού θα τα συνηθίσεις, μόνο στην αρχή θέλει προσοχή γιατί έχεις μάθει το φούλ στρίψιμο από το ΧΤ και μπορεί να πέσεις σε στάση με το ΚΤΜ.
    Άντε καλορίζικο και καλά γκάζια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Καλά το ΧΤ είναι cult πλέον, άστο για εμάς τους μεγαλύτερους να ρολάρουμε ράθυμα.
    Τώρα τα stops του τιμονιού θα τα συνηθίσεις, μόνο στην αρχή θέλει προσοχή γιατί έχεις μάθει το φούλ στρίψιμο από το ΧΤ και μπορεί να πέσεις σε στάση με το ΚΤΜ.
    Άντε καλορίζικο και καλά γκάζια.
    Ε και εγώ μη νομίζεις, δεν είμαι κανάς πιτσιρικάς. Η τελευταία μου ευκαιρία είναι να πάρω αυτό το παιχνίδι και μάλιστα και λίγο καθυστερημένα ηλικιακά. Αλλά αν δεν το κάνω τώρα (χρόνια το σκεφτόμουν) δεν θα το κάνω ποτέ. Οπότε είπα να το πάρω και κάποια στιγμή στο μέλλον να το δώσω. Αυτό με το κόψιμο του τιμονιού ελπίζω να το συνηθίσω, γιατί στη πίστα θα πάω πια 1 φορά τα 2 χρόνια (ισως και καθόλου)... στο δρόμο και τη κίνηση θα είμαι κάθε μέρα

Ε και εγώ μη νομίζεις, δεν είμαι κανάς πιτσιρικάς. Η τελευταία μου ευκαιρία είναι να πάρω αυτό το παιχνίδι και μάλιστα και λίγο καθυστερημένα ηλικιακά. Αλλά αν δεν το κάνω τώρα (χρόνια το σκεφτόμουν) δεν θα το κάνω ποτέ. Οπότε είπα να το πάρω και κάποια στιγμή στο μέλλον να το δώσω. Αυτό με το κόψιμο του τιμονιού ελπίζω να το συνηθίσω, γιατί στη πίστα θα πάω πια 1 φορά τα 2 χρόνια (ισως και καθόλου)... στο δρόμο και τη κίνηση θα είμαι κάθε μέρα
    ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για όσα δεν έκανες.''
    Cosmopolitan.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    το μειωμενο κοψιμο τιμονιου,οφειλεται στα μπροστινα που φοραει.καλως κακως δεν φοραει οδοντογλυφιδες μπροστα.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    το μειωμενο κοψιμο τιμονιου,οφειλεται στα μπροστινα που φοραει.καλως κακως δεν φοραει οδοντογλυφιδες μπροστα.
    Είναι ιδανικό για τον route66 τότενες.

Είναι ιδανικό για τον route66 τότενες.
    εχει και κατι λακουβες-σαμαρακια ο 66................................
    37.12.07n
    22.47.01.e

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για όσα δεν έκανες.''
    Cosmopolitan.
    Να υποθεσω οτι δεν ειχες τι να διαβασεις καποια στιγμη στη χεστρα και πηρες οτι βρηκες μπροστα σου ή στο εδωσε η γυναικα να μαθεις που βρισκεται το σημειο g;
    Ή συμβαινει κατι αλλο πιο kinky;

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ε, πες ντε οτι θελεις πελατακια για τον πεθερο σου...
    να συντηρηθει ο 7ψηφιος λογαριασμος και να κανεις το κεφι σου με τα ΚΤΜ που χαλανε...

ετσι εξηγουνται και τα τσαμπα ανταλλακτικα...σωγαμπρος με τα λεφτα του πεθερου που τα'χει κανει με τα χαλασμενα ΚΤΜ και τα μυαλα στα μιξερ....

α, και που σαι...
    αν δεις με το 690 σου κανενα XR με νεκροκεφαλες που λεει μπροστα μπροστα στην μασκα devil's animal...σπασ'το το 'ρδελο σου προσπαθωντας να το φτασεις...
    δεν κυκλοφορουν και πολλα καρναβαλια σαν το δικο σου οποτε δεν θα ειναι δυσκολο. δεν καταλαβες οτι ο ανθρωπος οταν εβαλε στα υποψηφια το ΧR δεν εννουσε το δικο σου, εκτος και αν το δινεις 4000κ. το μαμα εβαλε οπως δεν εβαλε και το dragster duke. τι δδεν καταλαβαινεις δεν το πιανω

τωρα συγκρινουμαι δηλ ενα ετοιμο απο το εργοστασιο με ενα που εφτιαξε ενας τυπος καπως?
    θα τρελαθουμε δηλ.
    37.12.07n
    22.47.01.e

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    δεν κυκλοφορουν και πολλα καρναβαλια σαν το δικο σου οποτε δεν θα ειναι δυσκολο.

συμφωνω.δυσκολο θα ειναι να το πιασεις, οχι να το καταλαβεις...

δεν καταλαβες οτι ο ανθρωπος οταν εβαλε στα υποψηφια το ΧR δεν εννουσε το δικο σου, εκτος και αν το δινεις 4000κ. το μαμα εβαλε οπως δεν εβαλε και το dragster duke. τι δδεν καταλαβαινεις δεν το πιανω
    δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειναι καποιος εκατομμυριουχος για να παρει ΚΤΜ...ουτως ωστε οταν του σπαει, να παιρνει αλλο...
    και κανεις δεν μιλησε για ν'αγορασει το δικο μου...συμφωνα με το 1ο ποστ του darknezz που εγραφε κατι για κριτηρια:

Τα κριτήρια σπουδαιότητας για μένα από το 0 εως το 5 είναι : .

Διαθέσιμο ποσό εως 5500 ευρω. Χρονολογία από 2007-08 και μετά :

Κόστος/συχνότητα συντήρησης : 5
    Βάρος : 5
    Ιπποδύναμη : 4
    Εμφάνιση (αν και υποκειμενικό) : 3.5 (να μην είναι κουνούπι).
    Μάρκα : 2
    Κόστος αγοράς σε σχέση με άλλη παρόμοιων χαρακτηριστικών μηχανή : 2

του προτεινα 1η επιλογη το XR, ακριβως επειδη δεν εχει τοση δυναμη οπως το ΚΤΜ σε μαμα μορφη..ή εστω με μια εξατμιση και ενα καρμπ που το εχουν οι περισσοτεροι...
    γιατι την ιπποδυναμη την εχει σαν 4 και την εμφανιση 3,5...
    αντιθετα κοστος συντηρησης και βαρος παιζουν ψηλα (5αρια) και αυτα τα κριτηρια τα πληρει το XR και με το παραπανω...

αμεσως μετα εβαλα husqvarna που παιζει και αυτο στις μεσαιες ιπποδυναμεις της κατηγοριας και η μαρκα του δεν ειναι τοσο φορεμενη (2 στα κριτηρια) και μετα ΚΤΜ που ολοι ξερουμε τι ειναι και τι προσφερουν...

συμφωνα λοιπον με τα κριτηρια που εβαλε, απαντησα...σωστα, λαθος...αυτη την γνωμη εχω...

μετεπειτα που ειπωθηκε οτι το dukeIII δεν ειναι τοσο μοταρντ οπως εχει καθιερωθει ο ορος...(βλ. duke II, crf450, husaberg fs650 κλπ), αλλα streetοφερνει, δεν το παραδεχτηκες, αλλα δεν ειπες και τον λογο...

για να μην λεμε οτι θελουμε...

Παλαιό μέλος
    Νομίζω πως το ΚΤΜ είναι αυτό που ζητάς, και αν το συντηρείς σωστά θα έχεις ένα μόνιμο τεράστιο χαμόγελο!!!

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τη γνώμη σας για αγορά μηχανής
    από ManosMoto στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 21:06
  2. Λοιπόν τη γνώμη σας για tatto
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 20:47
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 19:00
  4. Τη γνωμη σας
    από gRim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 08:52