όχι δεν είναι μαγαζί.. το δοκίμασα από ένα παλικάρι και όλα καλά. Απλά με προβληματίζει ότι επειδή το θέλω και για καθημερινή χρήση στην Αθήνα, με ξένισε ότι δεν κόβει πολύ το τιμόνι... Στο ΧΤ έκοβε φουλ ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Ισως ναναι και θέμα συνήθειας.
Καλά το ΧΤ είναι cult πλέον, άστο για εμάς τους μεγαλύτερους να ρολάρουμε ράθυμα.
Τώρα τα stops του τιμονιού θα τα συνηθίσεις, μόνο στην αρχή θέλει προσοχή γιατί έχεις μάθει το φούλ στρίψιμο από το ΧΤ και μπορεί να πέσεις σε στάση με το ΚΤΜ.
Άντε καλορίζικο και καλά γκάζια.
Ε και εγώ μη νομίζεις, δεν είμαι κανάς πιτσιρικάς. Η τελευταία μου ευκαιρία είναι να πάρω αυτό το παιχνίδι και μάλιστα και λίγο καθυστερημένα ηλικιακά. Αλλά αν δεν το κάνω τώρα (χρόνια το σκεφτόμουν) δεν θα το κάνω ποτέ. Οπότε είπα να το πάρω και κάποια στιγμή στο μέλλον να το δώσω. Αυτό με το κόψιμο του τιμονιού ελπίζω να το συνηθίσω, γιατί στη πίστα θα πάω πια 1 φορά τα 2 χρόνια (ισως και καθόλου)... στο δρόμο και τη κίνηση θα είμαι κάθε μέρα
το μειωμενο κοψιμο τιμονιου,οφειλεται στα μπροστινα που φοραει.καλως κακως δεν φοραει οδοντογλυφιδες μπροστα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
δεν κυκλοφορουν και πολλα καρναβαλια σαν το δικο σου οποτε δεν θα ειναι δυσκολο. δεν καταλαβες οτι ο ανθρωπος οταν εβαλε στα υποψηφια το ΧR δεν εννουσε το δικο σου, εκτος και αν το δινεις 4000κ. το μαμα εβαλε οπως δεν εβαλε και το dragster duke. τι δδεν καταλαβαινεις δεν το πιανω
τωρα συγκρινουμαι δηλ ενα ετοιμο απο το εργοστασιο με ενα που εφτιαξε ενας τυπος καπως?
θα τρελαθουμε δηλ.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειναι καποιος εκατομμυριουχος για να παρει ΚΤΜ...ουτως ωστε οταν του σπαει, να παιρνει αλλο...
και κανεις δεν μιλησε για ν'αγορασει το δικο μου...συμφωνα με το 1ο ποστ του darknezz που εγραφε κατι για κριτηρια:
του προτεινα 1η επιλογη το XR, ακριβως επειδη δεν εχει τοση δυναμη οπως το ΚΤΜ σε μαμα μορφη..ή εστω με μια εξατμιση και ενα καρμπ που το εχουν οι περισσοτεροι...
γιατι την ιπποδυναμη την εχει σαν 4 και την εμφανιση 3,5...
αντιθετα κοστος συντηρησης και βαρος παιζουν ψηλα (5αρια) και αυτα τα κριτηρια τα πληρει το XR και με το παραπανω...
αμεσως μετα εβαλα husqvarna που παιζει και αυτο στις μεσαιες ιπποδυναμεις της κατηγοριας και η μαρκα του δεν ειναι τοσο φορεμενη (2 στα κριτηρια) και μετα ΚΤΜ που ολοι ξερουμε τι ειναι και τι προσφερουν...
συμφωνα λοιπον με τα κριτηρια που εβαλε, απαντησα...σωστα, λαθος...αυτη την γνωμη εχω...
μετεπειτα που ειπωθηκε οτι το dukeIII δεν ειναι τοσο μοταρντ οπως εχει καθιερωθει ο ορος...(βλ. duke II, crf450, husaberg fs650 κλπ), αλλα streetοφερνει, δεν το παραδεχτηκες, αλλα δεν ειπες και τον λογο...
για να μην λεμε οτι θελουμε...
Νομίζω πως το ΚΤΜ είναι αυτό που ζητάς, και αν το συντηρείς σωστά θα έχεις ένα μόνιμο τεράστιο χαμόγελο!!!![]()