Και εγώ λοιπόν όλα καλά, έκανα τα περάσματα του μέχρι τον ημίμαραθώνιο όπως είχα υπολογίσει για τις 3.30 ώρες αλλά μέτα η ζέστη με ξέρανε και το γύρισα στο τουριστικό για να το διασκεδάσω και να μην ξοδευτώ αφού το είχα δεδομένο ότι δεν θα μου έβγαινε.
Πολύ χαβαλές με ξένους, αρκετοί φίλοι στην διαδρομή και κουβέντα, χαι φαιβ με όλα τα πιτσιρίκια στην διαδρομή. Και τερματισμός με τον 5χρονο γιο μου καβάλα (η κόρη μου με περίμενε από την άλλη πλευρά του σταδίου).
Άντε και του χρόνου.![]()
Think faster than you ride
10 νοματαιοι είμασταν στο πέρα δώθε. Όλα κυλησαν ωραία χωρίς προβλήματα. Η οργάνωση κάθε χρόνο είναι πολύ καλή. Συγχαρητήρια σε όσους έλαβαν μέρος παιδιά. Άμα πάω σπίτι θα βάλω μια δυο φωτό
Μπράβο ρε σεις! Να είστε καλά να πάτε και στον επόμενο!![]()
safety doesn't happen by accident
συγχαρητηρια ρε παιδια (blade, jul και οποιος αλλος συμμετειχε) !!!
μακαρι να ειστε παντα γεροι και δυνατοι σε σωμα και ψυχη και να το διασκεδαζετε!!!!!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μπράβο σας ρε παίδες!
Πραγματικά σας έβλεπα εσάς του Μαραθωνίου και σας θαύμαζα!!
Είχαμε τελειώσει με τα δικά μας 10χλμ και καθόμασταν στην αρχή της Ηρ.Αττικού για να σας δίνουμε κουράγιο για τα τελευταία μέτρα. (κοντά στο πλακάτ που έλεγε "ο Τσακ Νόρις δεν έχει τρέξει Μαραθώνιο")
Καλά να είμαστε, το έβαλα στόχο για τα επόμενα χρόνια.
![]()
Αν και είμαι γκρινιάρης αυτές τι μέρες, δεν υπάρχει κάποιο αγώνισμα (εκτός απο κάτι τρελά που τρέχει ο Julius) που να πολεμάς τόσο πολύ να τερματίσεις. Οπότε και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους τερμάτισαν στον Μαραθώνιο, στα 10 και στα 5Κ![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημήτρη και Γιώργο μπράβο ρε παίδες!!!!!
Μπράβο σε όλους όσοι έτρεξαν είτε τερμάτισαν είτε όχι.
Άντε και του χρόνου με το καλό.
Μολις τον ειδα.
Καταπληκτικος αγωνας,το ιδιο και ο νικητης.
Μπραβο σε οσους απο εσας βρεθηκατε εκει.
Το κιτρινο V-Strom που σε ολη τη διαρκεια του αγωνα προσπαθουσε να προσπερασει τους πρωτοπορους,ηρθε τελικα δευτερο.![]()
Το κίτρινο v-strom ειναι klv![]()
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 13/11/2014 στις 14:49.
Φίου φίου φι φι φίου
Φυσικα ηταν klv (φαναρια)![]()