Πρόεδρε μην αγχώνεσαι και σου ανεβαίνει η πίεση!:rotflmao: Το sv πάει, ήταν μια ωραία εμπειρία αλλά όλα τα καλά πράγματα κάποτε τελειώνουν. Εμείς οι άνθρωποι είμαστε αχόρταγοι και δεν κορεζόμαστε της καλοπέρασης ποτέ...
Πωωω, φιλοσόφησα πολύ και βάρυνα, πάω καμιά βόλτα με το sv μου να πάρουν τα μυαλά μου αέρα..! :wacko:
Πρόεδρε όποτε σε πιάσει η νοσταλγία σήκω κι έλα Ωραιόκαστρο, πάρε το copper μου και φύγε! Άλλωστε μη ξεχνάς, κουβαλάει ένα κομμάτι από το δικό σου sv, κι αυτό δεν το βρίσκεις σε άλλα μηχανάκια...:smilea:
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Μιας και μιλάμε για νοσταλγία πρόεδρε, πάρε και μια "ρετρό" φωτό να συγκινηθείς λίγο ακόμα.
http://www.flickr.com/photos/panteli...is/3536747298/
yeeeeeeeah αυτά είναι... Αντε να κανονίσουμε καμια Σέρρες πριν μπει το καλοκαίρι για τα καλά..!
Φίλε το SV δεν βγαίνει εύκολα απ την καρδιά των αναβατών του, αυτό έχω προσέξει τόσο καιρό, παγκοσμίως. Ειδικά για το 1000 που δεν στερείται σχεδόν τίποτα των ακριβότερων προτάσεων της αγοράς.![]()
Τώρα θα αγοράσει κανείς το Κ3 με 4000km ή θα πάει χαμένο το εργαλείο αυτό;![]()
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
Τι σκατά;;;Έβαλε άλλο μονόσελο!;
My SV1OOOS...
Μονοσελο και εξατμίσεις κι είναι έτοιμος!:o
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Toυλάχιστον το πήρε μερακλής... μακάρι το ίδιο να συμβεί και στο δικό μου.
My SV1OOOS...
Σα την καγκουριά δεν έχει!!!:rotflmao:
My SV1OOOS...