Εντυπωσιακό είναι το πως ανοιγει το gtr στα πολλά!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δωστε μου εμενα αυτη την porche να ταξιδευω εγω με 250 σταθερα και τον καφε στο χερι, το μωρακι στο διπλανο καθισμα, τον κλιματισμο μου, και περαστε με εσεις με το γιαπωνεζικο 1000αρι των 10 χιλιαδων ευρω κι εγω θα στεναχωρηθω πολυ. Η γρηγορη μηχανη ειναι η προεκταση του πουλιου του μπατιρη...
Πέστα ρε φίλε! Αντε πια, μας ζαλίσανε με τα παλιομηχανάκια.
Porche και ξερό ψωμί.
Πλάκα κάνεις και το συζητάς? Έτσι ακριβώς είναι!
Με το δευτερο κουτί των 1200 ίππων το οποίο και αυτό ήταν πειραγμένο, καθυστέρησε στην εκκίνηση αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Στο gtr παρόλο που τα κουτιά ξεκολάνε καλύτερα λόγο μεγαλύτερης επιφάνειας ελαστικών και του οτι δεν σηκώνονται σούζα, πάλι του έφυγε αρχικά για να τον μαζέψει με συνοπτικές διαδικασίες όταν τα χλμ είχαν ανέβει αρκετά. Με λίγο σκάλισμα στο νιτζάκι, θα τα έβρισκε σκούρα και το gtr.
Πάντως έχουν γούστο τέτοιες κόντρες.
Και πλάκα!
Sent from me using a computer.
Μωράκι λέει ο άνθρωπος, μικρό παιδί για να καταλάβει η κεφάλα σου εννοεί. Της οικογένειας είναι ο Χριστιανός και θέλει να πηγαίνει το παιδί του βόλτα με πολλά. Τι δεν καταλαβαίνεις εξυπνάκια??
Ωχου βρε αδερφάκι μου κάτι άνθρωποι που επειδή αυτοί καβαλάνε έναν ματρακά με 2 ρόδες κι έναν κύλινδρο και κάνουν 1500 χλμ σε μια μέρα, νομίζουν ότι όλοι γουστάρουμε την ταλαιπώρια.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μωρε ας ειχα αυτο το εργαλειο και κραξτε εσεις οσο θελετε, νεοπλουτο πειτε με, μαλακα, καραγκιοζη, γελοιο, οτι θελετε. Κλασικο Ελληνικο φαινομενο.
Ειναι το ιδιο οπως κραζουν τον Σαμαρα οτι τον εδιωξαν απο το κομμα και πεταχτηκαν οι Ελληναρες με ατακες "τον γαμησαμε", "τον βλακα", "παρτα Σαμαρα", και ο Σαμαρας ειναι με καποια δισεκατομμυρια στην ακρη, γελαει και κανει ζωαρα. Μιας και εχουμε και εκλογες το πολιτικο παραδειγμα![]()
Λοιπον θα μου δωσει κανεις την συγκεκριμενη πορσε? Κι ας με βριζει μετα ολο το 24ωρο, χαρα μου θα ειναι![]()
πουτσ@@@@@@@@@
"Η γρηγορη μηχανη ειναι η προεκταση του πουλιου του μπατιρη... "
ετσι είναι οπως τα λετε και οι δύο.
Απο τα δύο κακα προτιμώ τον μπατιρη με τη μηχανή, γιατι ο πρώτος μπορει στα νευρα του να σε κλείσει και να σε πεταξει σε κανα χαντάκι, ή να σαι πεζός και να σε στείλει στον 2ο όροφο πολυκατοικίας.