Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 130

Θέμα: Το ΔΣ του Συλλόγου Απανταχού Καστανιτσιωτών – Η Τοπική Κοινότητα

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

upsidedown λΕμΕ ..Μαρτζοκια 50ρια...
    Μπορω να σου δωσω τον "βασιλια" που αποδεδειγμενα ειναι εντουρομηχανη.............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Μαϊστα. Τωρα που ξερουμε, πρωτον θα παμε, δευτερον δεν θα παρκαρουμε οπου να'ναι, τριτον αφου ξερουν αρκετοι τι ζορια τραβαει με τους λοκαλ κρετινους ο Δημητρης, το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν θα ηταν να μην δινουν περισσοτερες αφορμες...

Ο δρομος απο καστανιτσα για αγιο πετρο, ασφαλτος η χωμα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Ο δρομος απο καστανιτσα για αγιο πετρο, ασφαλτος η χωμα;
    Ερμαφρόδιτη κατάσταση, πατημένη άσφαλτο θα το έλεγα -70ς τσιμέντο με λακούβα. Θα βρω φωτό για δείγμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    "Ως ταμίας και μέλος του Δ/Σ της λέσχης TDM HELLAS,δε θα μπορούσα να μην καταθέσω κι εγώ τη δική μου θέση επί του θέματος.
    Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας συγχαρώ για την τύχη που είχατε να γεννηθείτε και να κατάγεστε από αυτά τα μέρη,μιας και η Καστάνιτσα είναι σίγουρα ένα από τα ομορφότερα χωριά που έχουμε επισκεφθεί σε όλη την Ελλάδα!

Από εκεί και πέρα Κύριοι,για το θέμα του πάρκινγκ έχετε άδικο!
    Όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά,εκτός από εκείνο που μας φιλοξένησε.
    Δεν εμφανίστηκε κανένας κάτοικος και ουδείς άλλος παραπονέθηκε ή μας παρότρυνε να αναζητήσουμε το Δημοτικό πάρκινγκ.
    Είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε απόλυτα τους γύρω μας και δεν υπήρχε περίπτωση να μην το πράξουμε και ετούτη τη φορά!
    Επίσης,αν και ήδη το γνωρίζετε, φτάσαμε υπό βροχή στο χωριό σας.Κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την άφιξη μας,λόγω και της δύσκολης διαδρομής που προηγήθηκε.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας επισημάνω μερικά πράγματα.
    Μιας και κατάγομαι κι εγώ από την Αρκαδία και μάλιστα από το χωριό Βελημάχι της Γορτυνίας, έχω νιώσει στο πετσί μου τι θα πει ερήμωση σε ένα χωριό.
    Πλατεία όμορφη και πέτρινη έχουμε και εμείς και μάλιστα μεγαλύτερη από τη δική σας.Ανθρώπους να την γεμίσουν δεν έχουμε!
    Ως εκ τούτου,οφείλω να σας προειδοποιήσω πως αυτή η τόσο επικριτική στάση για «φιλοξενούμενους» , είναι μόνο αρνητική για τον τόπο σας.
    Ήρθαμε σε μια νεκρή περίοδο μέσα στο χειμώνα και για μερικές ώρες δώσαμε ζωή στο χωριό σας!
    Οι αναρτήσεις μας και οι φωτογραφίες μας για την συγκεκριμένη εκδρομή θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση για να προσελκύσετε κι άλλους ανθρώπους, μιας και οι δύο λέσχες που σας επισκέφθηκαν την Κυριακή, είναι από τις πιο οργανωμένες και πολυπληθείς στον χώρο της μοτοσυκλέτας.
    Πραγματικά κανείς από εμάς δεν περίμενε τέτοια αντιμετώπιση,αφού έχουμε συνηθίσει να μας υποδέχονται με φιλικούς χαιρετισμούς οι ηλικιωμένοι και με όμορφα χαμόγελα τα μικρά παιδιά σε όποια γωνιά και αν ταξιδέψαμε!
    Φαίνεται εκείνοι εκτιμούν το κόπο και τα χιλιόμετρα για να τους προσεγγίσουμε..και γι’αυτό ακριβώς το λόγο είναι και τιμή μας που τους ανταμώνουμε!

Φιλικά,
    Αλεξόπουλος Νικόλαος"
    ανανήψαντας

Μονο που την πλατεία δεν την γεμισαν με ανθρωπους αλλα με μηχανες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Ωραίος, Κύριος θα έλεγα. Anyway, ορίστε το δείγμα που υποσχέθηκα. Είναι από Πλάτανο προς Καστάνιτσα αλλά δυστυχώς δε φαίνεται καλά ο δρόμος.

Γενικά παλεύεται.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	γίδια.jpg 
Προβολές:	147 
Μέγεθος:	48,0 KB 
ID:	333109

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Πολύ υπερβολική η ανακοίνωση για το που παρκάρανε οι μηχανές.
    Απ'ότι διάβασα ήταν κλειστά τα τριγύρω μαγαζιά και γενικά ήταν ερημιά.
    Τι τους πείραξε που για 2 ώρες υπήρχαν μηχανές; έκαναν υλικές ζημιές; πέταξαν σκουπίδια;

Μεγαλύτερης σημασίας είναι η αλλοίωση του τοπίου από τα τζιπάκια του 4χ4 club

προσπαθω να βρω τη ζορικη διαδρομη ως την καστανιτσα... καπου πηρε το ματι μου για καφε στο αρτεμισιο... γουατ δε φακ... απο εθνικη τριπολης πηγαν;

Ότι δεν έπρεπε να μπούνε στη πλατεία δεν έπρεπε ,
    ( έχω μπει και γω στο παρελθόν δεν βγάζω την ουρά μου απέξω )
    αλλά παράλληλα και όλη η ιστορία είναι το μαγαζί του παλικαριού που προαναφέρθηκε ,
    και το πως θα του κάνουν ζημιά .

Είναι ένα κλασικό παράδειγμα ελληνικής επαρχίας ,
    και του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα .

Κακώς παίρνει έκταση ...

υγ. και σιγά και τη πλατεία , μην τρελαθούμε . Να κλάσεις στη μια γωνία την ακούει ο άλλος στην απέναντι .

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Καλά η αναφορά του ταμία του ΤουΔουΜου κλουμπ μου θυμίζει λογική παιδιού δημοτικού. Είναι δυνατόν να μη δεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΑΝΑ μέσα στο χωριό καθώς μπαίνεις;;; Πρέπει να πάσχεις από στραβισμό ή να έχεις situational awareness από τα Warp ταχύτητας που κινείται ένα ΤουΔουΜου... ότι τι;; εσύ δεν πρέπει να ενδιαφερθείς από μόνος σου να παρκάρεις κάπου που να μην ενοχλείς; πρέπει να σε πάρουν από το χεράκι και να σε πάνε;

αλήθεια γιατί δεν πάτε ένα treffen μέχρι ένα ελβετικό χωρίο να κάνετε τα ίδια;; :a39:

Ένας λόγος που επίσης δε συμπάθησα τέτοιου τύπου "κλουμπ" και ευτυχώς που δε συμμετείχα ενργά, ήταν το πόσο κολημμένα συμπεριφέρονται γενικά και τις απόψεις ότι το -η επιτομή της φτήνιας και της μετριότητας μηχανή τους- είναι το υπέρτατο εργαλείο
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος
    Δε μπορω να καταλαβω γιατι έχουμε αυτη τη παντελως χαζη νοοτροπία του παρκαρω 20 εκατοστα απο εκει που θα κατσω και θα φαω πιω καφε κλπ....για να βλεπω το εργαλειο μου ειναι η απαντηση του (υπογράφωνοτος της απαντησης) ,γιατι μπορω ειναι η απαντηση του κορυφαιου τραγουδιστη κολλητου μου και γιατι εκει μου εσβησε το αμαξι ειναι η απαντηση του κατοικου μιας μικρης πολης -χωριου κλπ
    απο την αλλη πως την ειδαν οι ταβερνιαρηδες...οτι με μια κυριακη την εβδομαδα θα πρεπει να πληρωσω τα ρευματα-δανεια-σουπερ μαρκετ-εφορια-τα φροντηστηρια του παιδιου-τα απορρυπαντικα-τη γκαρσονιερα της γκομενας-την ιδια τη γκομενα -το φροντηστηριο του παιδιου της γκομενας???
    ο σεβασμος πρεπει να ειναι αμφιδρομος και απο τ πλευρα του επισκεπτη όπου πηγαινει σε ενα μερος για οποιοιυς λογους θελει και απο της πλευρας του κατοικου που υποτιθεται οτι επιδιωκει τον τουρισμο και την επισκεψισιμότητα...
    και οι δυο πλευρες εχουν τα δικια και τα αδικα τους.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    TDM μαζί με Varadero, θανατηφόρος συνδυασμός... Για να ανάψουν και λίγο τα αίματα, από το Varadero Club έχω προσωπική εμπειρία, 6-7 χρόνια πριν, τους θυμάμαι πριν κάποια Κόρινθο που επέμενε ο "αρχηγός" να περάσουν μέσα από την πόλη για να κάνουν σαματά, γύρναγαν στους κεντρικούς δρόμους μαρσάροντας με ξερογκαζιές και κορνάροντας για να γυρίζει ο κόσμος να τους κοιτάει, εννοείται όλοι ξεκράνωτοι σχεδόν, έτυχε κι ήμουν στην ουρά της... παρέλασης και είχα πάθει πολιτισμικό σοκ. Η πλάκα είναι πως δεν ήταν ο δρόος τους μέσα από την πόλη, αλλά ο "αρχηγός" επέμενε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους δύσμοιρους πολίτες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Καλά η αναφορά του ταμία του ΤουΔουΜου κλουμπ μου θυμίζει λογική παιδιού δημοτικού. Είναι δυνατόν να μη δεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΑΝΑ μέσα στο χωριό καθώς μπαίνεις;;; Πρέπει να πάσχεις από στραβισμό ή να έχεις situational awareness από τα Warp ταχύτητας που κινείται ένα ΤουΔουΜου... ότι τι;; εσύ δεν πρέπει να ενδιαφερθείς από μόνος σου να παρκάρεις κάπου που να μην ενοχλείς; πρέπει να σε πάρουν από το χεράκι και να σε πάνε;

αλήθεια γιατί δεν πάτε ένα treffen μέχρι ένα ελβετικό χωρίο να κάνετε τα ίδια;; :a39:

Ένας λόγος που επίσης δε συμπάθησα τέτοιου τύπου "κλουμπ" και ευτυχώς που δε συμμετείχα ενργά, ήταν το πόσο κολημμένα συμπεριφέρονται γενικά και τις απόψεις ότι το -η επιτομή της φτήνιας και της μετριότητας μηχανή τους- είναι το υπέρτατο εργαλείο
    Εγώ ρε φίλε δε συμπάθησα πότε τους ανθρώπους που κρίνουν τους άλλους....
    Γνωρίζεις κάποιον από το κλαμπ και μιλάς?
    Και σε τελική ρε φίλε τι σε κόφτει τι κάνει ο άλλος να γουστάρει?
    Σου είπα εγώ ποτέ πόσους στιτάδες έχω μαζέψει κομμάτια στην εθνική όλα αυτα τα χρόνια?

Έλος πια με την κριτική. Ο ένας έτσι ο άλλος γιουβέτσι....
    Και από που?
    Από το μηχανάκι που καβαλάει.

ότι να ναι...

υγ
    Ας μάθουν να παρκάρουν οι ιθαγενείς πληθυσμοί
    Ας μάθουν να μην ανοίγουν δρόμους όπου γουστάρουν κλπ κλπ
    και μετά κοιτάνε πως πάρκαραν οι άλλοι σε μια άδεια πλατεία
    ενός άδειου χωριού.
    Όσο για την Ελβετία για τόλμα να χτίσεις εκτώς σχεδίου και τα λέμε.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    .. ο "αρχηγός" επέμενε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους δύσμοιρους πολίτες...
    LOL LOL LOL τελικά μερικές κομπλεξικές συμπεριφορές είναι ίδιες, ότι μηχανάκια και να έχει η ομάδα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    TDM μαζί με Varadero, θανατηφόρος συνδυασμός...
    Γνωρίζεις κάποιον από το ΤΔΜ και το λες αυτό?
    Ή απλά έτσι νομίζεις???

(πριν 6 χρόνια δεν ξέρω τι έκανες και με ποιούς εγώ αυτούς που γνωρίζω είναι μια χαρά παιδιά)

ανανήψαντας

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Το ταξίδι του μέλιτος...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 09:10
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0