Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 63 από 63

Θέμα: honda glx

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    νομιζω οτι δεν θα μου πηγαινε φτηνοτερα γιατι οι μηχανικοι βγαζουν και απο τα ανταλλακτικα εκτος της εργασιας τους, τα περισσοτερα αντ/κα τα πηρα απο πολυ γνωστο μου που μου τα δινει οσο θα τα επαιρνε ενας μηχανικος της γειτονιας.
    το μοτερ ηταν χρονια παρατημενο, το ανοιξα ολο απο την αρχη το καθαρισα του ανοιξα λιγο τα καρτερ για να μπει ο κυλινδρος και τελος ξερω ακριβως τι πραγματα του εχω βαλει.τι εργασια θα επαιρνε ενα συνεργειο?
    βεβαια ολο το μαστορεμα μου πηρε κανα 6μηνο λογω ελειψης χρονου και χρηματων αλλα δεν βιαζομουν,ετσι κι αλλιως ειχα για να μετακινουμε
    η κεφαλη που εχω τωρα (e12) δεν φοραει ρουλεμανατο εκεντροφορο αλλα κλασικο 6ν με τις μεγαλες ακρες
    Εννοώ την επιλογή κυλινδροπίστονου και τον χρονισμό να τα έκανε ο μηχανικός και όλα τα υπόλοιπα εσύ.

Παλαιό μέλος
    μην τους εχεις και εμπιστοσυνη στο τι λενε και κανουν, καλυτερα να τη κανω εγω τη μ^/#@*α παρα καποιος αλλος που θα τον εχω πληρωσει κιολας
    απο την αποδοση του μοτερ ειμαι πολυ ευχαριστημενος,παω με 80-85 ανετα στις ευθειες και τραβαει πολυ καλα στις ανηφορες και σε κοντρα ανεμο.
    γραναζια του εχω 15 35 με σασμαν 4αρι απο λιφαν 110 και το καρμπυρατερ γραφει πανω pz19 (κινεζικο ψιλοκαλη ποιοτητα το εχω 3 χρονια και δουλευει ωραια)
    μη μου πειτε να βαλω κανα 24αρι ντελορτο και τετοια για να πηγαινει τεζα!
    κανω 60χλμ καθε μερα με πολλες ευθειες και καιω 5ευρω στα 150χλμ περιπου

Παλαιό μέλος
    οταν θα αρχισει να καιει λαδια θα ψαχτω λιγο καλυτερα με το κυλινδροπιστονο και θα του βαλω ενα σωστο πανω

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Bελτιώσεις σε Honda GLX
    από Dexter007 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 11:25
  2. Μετατροπη Honda GLX
    από Petrucci στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2005, 08:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα