Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 83

Θέμα: καλύτερη πρώτη μηχανή για γυναίκα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Όμως δεν μας λες εσύ που <<καταλήγεις>>...
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Όμως δεν μας λες εσύ που <<καταλήγεις>>...
    Διαβάζω για το ktm 390 duke που μου πρότειναν πριν και μου φένεται αρκετά καλό... ποια είναι η γνώμη σου.. ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    [FONT=Comic Sans MS]Προσωπική γνώμη δεν έχω... (δεν την έχω οδηγήσει).
    Διαβάζω τα καλύτερα και με έναν ιδιοκτήτη που μίλησα μου είπε ότι είναι ενθουσιασμένος...

Από τα χαρακτηριστικά της φαίνεται να είναι πάρα πολύ καλή...
    Και για αστικό περιβάλλον μοιάζει πολύ καλή επιλογή,
    Τώρα για βόλτες εκτός πόλης δεν ξέρω τι ψάρια θα πιάνει..[/FONT]
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε κάτι τέτοιο δλδ ας πούμε http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5942163/ ; Ή http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6217566/ ; Και τα ρέστα τα ρίχνεις και στον απαραίτητο εξοπλισμό και στην πόλη εύκολη μετακίνηση και παραέξω την βόλτα σου την πάς άνετα.

Παλαιό μέλος
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5898157/

αν και μεταπώληση μηδέν...το παντρευεσαι...πάντως σχεδιάστηκε ειδικά για αρχάριους και γυναίκες....

Δυο παραδειγματα:
    1 εγω πρωτο μηχανακι χτ 600 '89 benetton μετα απο 6 μηνες cbr 600 rr '06. Ολα εδω και 8 χρονια
    2 φιλη μου πρωτο μηχανακι modenas kriss δευτερο cbr 600 rr '07 ολα καλα εδω και 6 -7 χρονια
    Οποτε κοπελια παρε οποιο ss γουσταρεις και δεν θα εχεις προβλημα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Motorradfahrer Το avatar του/της Mits-fz6
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1936627_3_b.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	69,0 KB 
ID:	334085

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Πώς το βλέπω εγώ το θέμα ως προς τα μηχανάκια.
    Μην βάζετε ανάμεσα στα πόδια σας κάτι που δε γουστάρετε.
    Το καλύτερο μηχανάκι είναι αυτό που γουστάρεις. Εφόσον έχεις αμάξι, πάρε κάτι που θα σε κάνει χαρούμενη. Εγώ πριν 9 μήνες αυτό έκανα και δε το μετάνιωσα. Η πρόταση του McTalas για cbr και τα ρέστα Μέγαρα μια χαρά τη βρίσκω, όπως και για το Duke που έβαλε ο sv. Εφόσον είχες το RS, τι αναμνήσεις έχεις; Χαμόγελα; Ικανοποιημενη; Αν αυτά τα 2 είναι θετικά, κατά R μεριά σε κόβω. Για μαουνες σε 2 τροχούς και ταπεινά χαμομηλάκια έχεις χρόνια ακόμη μπροστά σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Για μαουνες σε 2 τροχούς και ταπεινά χαμομηλάκια έχεις χρόνια ακόμη μπροστά σου.
    τώρα εσύ φίλος γουστάρεις παρεξήγηση να πούμε; :a57:
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παλιά, πολύ πριν γίνει η Εγνατία, πήγα Γιάννενα πρώτη φορά με μηχανάκι. Ήμουν πιο μικρός από σένα. (και τώρα τόσο είμαι) Στροφή, βουνό και ξανά στροφή και βουνό για ώρες. Ωραία ήταν αλλά ήθελα και να φτάσω. Πέρασα και την κατάρα, είδα και τα κεραμίδια στο Μέτσοβο, αλλά η στροφή και το βουνό δεν έλεγαν να τελειώσουν. Τα Γιάννενα πουθενά. Σκέφτηκα μήπως έκανα λάθος που ξεκίνησα. Και ξαφνικά, μετά από μια στροφή, χάνονται από μπροστά και τα βουνά και τα έλατα και όλα. Ένας κάμπος ολόκληρος πιάτο μπροστά μου, με μια μεγάλη λίμνη και μια μεγάλη πόλη στις όχθες. Θεϊκό! Σταμάτησα κάπου και το χάζευα για ώρα. Βγήκε όλη η κούραση. Μου φάνηκε πως ήταν Σάββατο και πληρώθηκα για τον κόπο της εβδομάδας. Τέλος πάντων, την άλλη μέρα γύρισα. Ο γυρισμός μου φάνηκε πολύ πιο εύκολος. Ήμουν πολύ περήφανος για το «μεγάλο» ταξίδι. Γυρνώντας, μπήκα στην πόλη σούρουπο με 40 βαθμούς σχεδόν και φουλ κίνηση. Ιδρωμένες φάτσες, κόρνες μποτιλιάρισμα, βρισίδια και όλη αυτή η αρρώστια της πόλης. Τίποτα όμορφο. Σε κάποια φανάρια περνάω μερικά αυτοκίνητα και στέκομε μπροστά. Δίπλα μου ένα μεγαλούτσικο εντουράκι που δεν πρόσεξα καν τι ήταν. Το μάτι πήγαινε αμέσως στον αναβάτη. Φορούσε κράνος αλλά έκανε κρά από παντού ότι ήταν κοπέλα. (πολύ σπάνιο για την εποχή και μάλιστα στην επαρχία.) Μια καλλίγραμμη κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά που έβγαιναν αρκετά απ το κράνος. Ξεχάστηκα και την κοιτούσα ξεδιάντροπα. Με κοίταξε κι αυτή. Άναψε το πράσινο. Ξεκίνησε τόσο χαριτωμένα. Η πρώτη σκέψη ήταν να την ακολουθήσω για… καμάκι. Ξεκίνησε όμως τόσο χαριτωμένα! Ήταν τόσο όμορφο θέαμα μέσα στην όλη ασχήμια. Μου θύμισε την θέα της λίμνης στα Γιάννενα απ τον αυχένα. Όαση! Πρόλαβε το άλλο φανάρι πράσινο και χάθηκε. Μετά από μερικά κορναρίσματα, ξεκίνησα κι εγώ με ένα πλατύ χαμόγελο.
    (Τι εισαγωγή πέταξα ρε άτιμος?)
    Θέλω να πω με όλα αυτά: Είναι όμορφο θέαμα μια κοπέλα να οδηγεί «όμορφα» μια μοτοσικλέτα. Πάρε λοιπόν ένα μηχανάκι που σ αρέσει, αλλά περισσότερο που θα το κάνεις κουμάντο άνετα. Μάθετο καλά σε ασφαλές μέρος και μετά βγες στους δρόμους και δώσε μας χαμόγελα. Διάβαζε και το ell αν σ αρέσει αλλά ασχολήσου περισσότερο με περιοδικά και φόρουμ σχετικά με το αντικείμενο. Αν έχεις μυαλό και όλα πάνε καλά, θα σε καμαρώνουμε και θα μοιράσεις χαμόγελα. Αν όχι θα μοιράσεις γέλιο. Μεγάλη διαφορά. Εσύ διαλέγεις.
    Καλές βόλτες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Καλά ρε φίλε, εσύ αδικείσαι επαίσχυντα γράφοντας μόνο εδώ! δλδ κάτι Ντάνος Φώτος, Νίκος Δήμου και λοιποί απορώ τι παραπάνω έχουν. Για άλλη μια φορά respect!!!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Καλά ρε φίλε, εσύ αδικείσαι επαίσχυντα γράφοντας μόνο εδώ! δλδ κάτι Ντάνος Φώτος, Νίκος Δήμου και λοιποί απορώ τι παραπάνω έχουν. Για άλλη μια φορά respect!!!
    Έλα ρε με κάνεις και κοκκινίζω. Χαχα!! (Αν το λες ειρωνικά εσύ να ξέρεις)

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Παλιά, πολύ πριν γίνει η Εγνατία, πήγα Γιάννενα πρώτη φορά με μηχανάκι. Ήμουν πιο μικρός από σένα. (και τώρα τόσο είμαι) Στροφή, βουνό και ξανά στροφή και βουνό για ώρες. Ωραία ήταν αλλά ήθελα και να φτάσω. Πέρασα και την κατάρα, είδα και τα κεραμίδια στο Μέτσοβο, αλλά η στροφή και το βουνό δεν έλεγαν να τελειώσουν. Τα Γιάννενα πουθενά. Σκέφτηκα μήπως έκανα λάθος που ξεκίνησα. Και ξαφνικά, μετά από μια στροφή, χάνονται από μπροστά και τα βουνά και τα έλατα και όλα. Ένας κάμπος ολόκληρος πιάτο μπροστά μου, με μια μεγάλη λίμνη και μια μεγάλη πόλη στις όχθες. Θεϊκό! Σταμάτησα κάπου και το χάζευα για ώρα. Βγήκε όλη η κούραση. Μου φάνηκε πως ήταν Σάββατο και πληρώθηκα για τον κόπο της εβδομάδας. Τέλος πάντων, την άλλη μέρα γύρισα. Ο γυρισμός μου φάνηκε πολύ πιο εύκολος. Ήμουν πολύ περήφανος για το «μεγάλο» ταξίδι. Γυρνώντας, μπήκα στην πόλη σούρουπο με 40 βαθμούς σχεδόν και φουλ κίνηση. Ιδρωμένες φάτσες, κόρνες μποτιλιάρισμα, βρισίδια και όλη αυτή η αρρώστια της πόλης. Τίποτα όμορφο. Σε κάποια φανάρια περνάω μερικά αυτοκίνητα και στέκομε μπροστά. Δίπλα μου ένα μεγαλούτσικο εντουράκι που δεν πρόσεξα καν τι ήταν. Το μάτι πήγαινε αμέσως στον αναβάτη. Φορούσε κράνος αλλά έκανε κρά από παντού ότι ήταν κοπέλα. (πολύ σπάνιο για την εποχή και μάλιστα στην επαρχία.) Μια καλλίγραμμη κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά που έβγαιναν αρκετά απ το κράνος. Ξεχάστηκα και την κοιτούσα ξεδιάντροπα. Με κοίταξε κι αυτή. Άναψε το πράσινο. Ξεκίνησε τόσο χαριτωμένα. Η πρώτη σκέψη ήταν να την ακολουθήσω για… καμάκι. Ξεκίνησε όμως τόσο χαριτωμένα! Ήταν τόσο όμορφο θέαμα μέσα στην όλη ασχήμια. Μου θύμισε την θέα της λίμνης στα Γιάννενα απ τον αυχένα. Όαση! Πρόλαβε το άλλο φανάρι πράσινο και χάθηκε. Μετά από μερικά κορναρίσματα, ξεκίνησα κι εγώ με ένα πλατύ χαμόγελο.
    (Τι εισαγωγή πέταξα ρε άτιμος?)
    Θέλω να πω με όλα αυτά: Είναι όμορφο θέαμα μια κοπέλα να οδηγεί «όμορφα» μια μοτοσικλέτα. Πάρε λοιπόν ένα μηχανάκι που σ αρέσει, αλλά περισσότερο που θα το κάνεις κουμάντο άνετα. Μάθετο καλά σε ασφαλές μέρος και μετά βγες στους δρόμους και δώσε μας χαμόγελα. Διάβαζε και το ell αν σ αρέσει αλλά ασχολήσου περισσότερο με περιοδικά και φόρουμ σχετικά με το αντικείμενο. Αν έχεις μυαλό και όλα πάνε καλά, θα σε καμαρώνουμε και θα μοιράσεις χαμόγελα. Αν όχι θα μοιράσεις γέλιο. Μεγάλη διαφορά. Εσύ διαλέγεις.
    Καλές βόλτες.
    Δεν έχω λόγια! Πάντως αδίκεισαι πραγματικά..! τώρα όσον αφορά την ουσία, οδηγώ χρόνια στην Αθήνα δεν νομίζω να βλέπεις πολλές16χρόνες κοπέλες να οδηγούν ακόμα κ scooter. Σκέψου πόσο δύσκολο ήταν τότε να καταφέρω τους γονείς μου να υπογράψουν. Το ήθελα πολύ! Πολλοί εδώ θα λένε πως θα είμαι καμιά που δε βλέπεται, δεν βρίσκω λόγο να διαμορφώσω γνώμες, απλά λατρεύω την οδήγησή στους δύο τροχούς. προσπάθησα να κάλυψω κάποιες ανάγκες με ένα ωραίο αυτοκίνητο και σαν συνοδηγός μηχανής αλλά απλά προσπάθησα δεν βγήκε ποτέ από μέσα μου. Πήγα κ δοκίμασα ήδη το ktm και είμαι ενθουσιασμένη σκέφτομαι πολύ σοβαρά να καταλήξω εκεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Elina90 Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω λόγια! Πάντως αδίκεισαι πραγματικά..! τώρα όσον αφορά την ουσία, οδηγώ χρόνια στην Αθήνα δεν νομίζω να βλέπεις πολλές16χρόνες κοπέλες να οδηγούν ακόμα κ scooter. Σκέψου πόσο δύσκολο ήταν τότε να καταφέρω τους γονείς μου να υπογράψουν. Το ήθελα πολύ! Πολλοί εδώ θα λένε πως θα είμαι καμιά που δε βλέπεται, δεν βρίσκω λόγο να διαμορφώσω γνώμες, απλά λατρεύω την οδήγησή στους δύο τροχούς. προσπάθησα να κάλυψω κάποιες ανάγκες με ένα ωραίο αυτοκίνητο και σαν συνοδηγός μηχανής αλλά απλά προσπάθησα δεν βγήκε ποτέ από μέσα μου. Πήγα κ δοκίμασα ήδη το ktm και είμαι ενθουσιασμένη σκέφτομαι πολύ σοβαρά να καταλήξω εκεί!

Δεν εχει σημασία αφου ολοι φοράμε κράνος....
    aleaxzafeir

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μηχανη για γυναικα
    από vasilisagata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2012, 19:40
  2. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
    από photinie7 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2009, 18:25
  3. μηχανη για γυναικα?
    από alexia στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2008, 14:00
  4. Πρώτη μηχανή για enduro ;
    από Bil στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2008, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα