Όμως δεν μας λες εσύ που <<καταλήγεις>>...
Όμως δεν μας λες εσύ που <<καταλήγεις>>...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
[FONT=Comic Sans MS]Προσωπική γνώμη δεν έχω... (δεν την έχω οδηγήσει).
Διαβάζω τα καλύτερα και με έναν ιδιοκτήτη που μίλησα μου είπε ότι είναι ενθουσιασμένος...
Από τα χαρακτηριστικά της φαίνεται να είναι πάρα πολύ καλή...
Και για αστικό περιβάλλον μοιάζει πολύ καλή επιλογή,
Τώρα για βόλτες εκτός πόλης δεν ξέρω τι ψάρια θα πιάνει..[/FONT]
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Σε κάτι τέτοιο δλδ ας πούμε http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5942163/ ; Ή http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6217566/ ; Και τα ρέστα τα ρίχνεις και στον απαραίτητο εξοπλισμό και στην πόλη εύκολη μετακίνηση και παραέξω την βόλτα σου την πάς άνετα.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5898157/
αν και μεταπώληση μηδέν...το παντρευεσαι...πάντως σχεδιάστηκε ειδικά για αρχάριους και γυναίκες....
Δυο παραδειγματα:
1 εγω πρωτο μηχανακι χτ 600 '89 benetton μετα απο 6 μηνες cbr 600 rr '06. Ολα εδω και 8 χρονια
2 φιλη μου πρωτο μηχανακι modenas kriss δευτερο cbr 600 rr '07 ολα καλα εδω και 6 -7 χρονια
Οποτε κοπελια παρε οποιο ss γουσταρεις και δεν θα εχεις προβλημα...
Πώς το βλέπω εγώ το θέμα ως προς τα μηχανάκια.
Μην βάζετε ανάμεσα στα πόδια σας κάτι που δε γουστάρετε.
Το καλύτερο μηχανάκι είναι αυτό που γουστάρεις. Εφόσον έχεις αμάξι, πάρε κάτι που θα σε κάνει χαρούμενη. Εγώ πριν 9 μήνες αυτό έκανα και δε το μετάνιωσα. Η πρόταση του McTalas για cbr και τα ρέστα Μέγαρα μια χαρά τη βρίσκω, όπως και για το Duke που έβαλε ο sv. Εφόσον είχες το RS, τι αναμνήσεις έχεις; Χαμόγελα; Ικανοποιημενη; Αν αυτά τα 2 είναι θετικά, κατά R μεριά σε κόβω. Για μαουνες σε 2 τροχούς και ταπεινά χαμομηλάκια έχεις χρόνια ακόμη μπροστά σου.
Παλιά, πολύ πριν γίνει η Εγνατία, πήγα Γιάννενα πρώτη φορά με μηχανάκι. Ήμουν πιο μικρός από σένα. (και τώρα τόσο είμαι) Στροφή, βουνό και ξανά στροφή και βουνό για ώρες. Ωραία ήταν αλλά ήθελα και να φτάσω. Πέρασα και την κατάρα, είδα και τα κεραμίδια στο Μέτσοβο, αλλά η στροφή και το βουνό δεν έλεγαν να τελειώσουν. Τα Γιάννενα πουθενά. Σκέφτηκα μήπως έκανα λάθος που ξεκίνησα. Και ξαφνικά, μετά από μια στροφή, χάνονται από μπροστά και τα βουνά και τα έλατα και όλα. Ένας κάμπος ολόκληρος πιάτο μπροστά μου, με μια μεγάλη λίμνη και μια μεγάλη πόλη στις όχθες. Θεϊκό! Σταμάτησα κάπου και το χάζευα για ώρα. Βγήκε όλη η κούραση. Μου φάνηκε πως ήταν Σάββατο και πληρώθηκα για τον κόπο της εβδομάδας. Τέλος πάντων, την άλλη μέρα γύρισα. Ο γυρισμός μου φάνηκε πολύ πιο εύκολος. Ήμουν πολύ περήφανος για το «μεγάλο» ταξίδι. Γυρνώντας, μπήκα στην πόλη σούρουπο με 40 βαθμούς σχεδόν και φουλ κίνηση. Ιδρωμένες φάτσες, κόρνες μποτιλιάρισμα, βρισίδια και όλη αυτή η αρρώστια της πόλης. Τίποτα όμορφο. Σε κάποια φανάρια περνάω μερικά αυτοκίνητα και στέκομε μπροστά. Δίπλα μου ένα μεγαλούτσικο εντουράκι που δεν πρόσεξα καν τι ήταν. Το μάτι πήγαινε αμέσως στον αναβάτη. Φορούσε κράνος αλλά έκανε κρά από παντού ότι ήταν κοπέλα. (πολύ σπάνιο για την εποχή και μάλιστα στην επαρχία.) Μια καλλίγραμμη κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά που έβγαιναν αρκετά απ το κράνος. Ξεχάστηκα και την κοιτούσα ξεδιάντροπα. Με κοίταξε κι αυτή. Άναψε το πράσινο. Ξεκίνησε τόσο χαριτωμένα. Η πρώτη σκέψη ήταν να την ακολουθήσω για… καμάκι. Ξεκίνησε όμως τόσο χαριτωμένα! Ήταν τόσο όμορφο θέαμα μέσα στην όλη ασχήμια. Μου θύμισε την θέα της λίμνης στα Γιάννενα απ τον αυχένα. Όαση! Πρόλαβε το άλλο φανάρι πράσινο και χάθηκε. Μετά από μερικά κορναρίσματα, ξεκίνησα κι εγώ με ένα πλατύ χαμόγελο.
(Τι εισαγωγή πέταξα ρε άτιμος?)
Θέλω να πω με όλα αυτά: Είναι όμορφο θέαμα μια κοπέλα να οδηγεί «όμορφα» μια μοτοσικλέτα. Πάρε λοιπόν ένα μηχανάκι που σ αρέσει, αλλά περισσότερο που θα το κάνεις κουμάντο άνετα. Μάθετο καλά σε ασφαλές μέρος και μετά βγες στους δρόμους και δώσε μας χαμόγελα. Διάβαζε και το ell αν σ αρέσει αλλά ασχολήσου περισσότερο με περιοδικά και φόρουμ σχετικά με το αντικείμενο. Αν έχεις μυαλό και όλα πάνε καλά, θα σε καμαρώνουμε και θα μοιράσεις χαμόγελα. Αν όχι θα μοιράσεις γέλιο. Μεγάλη διαφορά. Εσύ διαλέγεις.
Καλές βόλτες.
Καλά ρε φίλε, εσύ αδικείσαι επαίσχυντα γράφοντας μόνο εδώ! δλδ κάτι Ντάνος Φώτος, Νίκος Δήμου και λοιποί απορώ τι παραπάνω έχουν. Για άλλη μια φορά respect!!!![]()
Δεν έχω λόγια! Πάντως αδίκεισαι πραγματικά..! τώρα όσον αφορά την ουσία, οδηγώ χρόνια στην Αθήνα δεν νομίζω να βλέπεις πολλές16χρόνες κοπέλες να οδηγούν ακόμα κ scooter. Σκέψου πόσο δύσκολο ήταν τότε να καταφέρω τους γονείς μου να υπογράψουν. Το ήθελα πολύ! Πολλοί εδώ θα λένε πως θα είμαι καμιά που δε βλέπεται, δεν βρίσκω λόγο να διαμορφώσω γνώμες, απλά λατρεύω την οδήγησή στους δύο τροχούς. προσπάθησα να κάλυψω κάποιες ανάγκες με ένα ωραίο αυτοκίνητο και σαν συνοδηγός μηχανής αλλά απλά προσπάθησα δεν βγήκε ποτέ από μέσα μου. Πήγα κ δοκίμασα ήδη το ktm και είμαι ενθουσιασμένη σκέφτομαι πολύ σοβαρά να καταλήξω εκεί!