καλα εσενα ειδικα με το ιστορικο που εχεις, δεν προκειται να σε πιστεψω αμα ταξεις φαι σε βολτα, οποτε θα το εχω ετοιμο ταπερομενο από το σπιτι..
εκτος φυσικα και αν προκειται για μοτοκοιλιοδουλη, οποτε εκει αποκλειεται να μην πραγματοποιήσεις την υποσχεση σου γιατι ολοι οι συμμετέχοντες θα σε λιντσάρουμε..![]()
Εγώ όταν δεν έχω διάθεση χωρίζω, και αμέσως νιώθω πολύ καλύτερα. Ειδικότερα το καλοκαιράκι.... το ποτό βοηθάει δε λέω, αλλά περισσότερο βοηθάει μία ύπαρξη με αέρινο φορεματάκι σε κάποια παραλία.
Υ.Γ. Σε περίπτωση αδυναμίας των ανωτέρω διαβάστε παραπάνω περί "παχιάς"
Ένα καλό μανίκι
ένα καλό φαί και
ένας καλός ύπνος
σε κάνουν να βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι...
![]()
ανανήψαντας
Τωρα μανικι ας μη ρωτησω τι ειναι, καπου κοντα στη φιλοσοφια του Μενελαου θα κινειται και αυτο νομιζω..
Παντως ειπατε πολλα καλα και ενδιαφεροντα και καπως ετσι γνωριζονται μεταξυ τους οι ανθρωποι και απο μακρυα...![]()
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Μανίκι https://youtu.be/r5qJD6ogiYg
Βολτα με τη μηχανη.... υπαρχει καλυτερη ψυχοθεραπεια; Ακομη και την πρωτη μερα που βγηκα απο το νοσοκομειο, στο γκαραζ πηγα.....
Η διάθεση? Κάθε φορά θέλει διαφορετική αντιμετώπιση. Τελευταία παρακολουθώ τα θρεντάκια της nikol.
εγω κανω οτι κανει ενας φυσιολογικος ανθρωπος..δλδ βριζω...και βριζω πολυ...
μετα παω και κοπανιεμαι στην προπονηση...με κοπανανε, κοπαναω...μικρη σημασια εχει...
μπανιο κρυο (βασικο)...
φαϊ
υπνος
αποφευγω την οδηγηση και τα μαστορεματα γιατι κανω λαθη και τα λαθη κοστιζουν..αλλες φορες φτηνα, αλλες φορες ακριβα...
καλοκαιρακι, θαλασσα, μπανιο, ηλιοθεραπεια, μουσικη και χασιμο στις σκεψεις μου...
βοηθαει και λιγο on line poker....αν κερδιζεις...γιατι αν χανεις, εχει τα αντιθετα αποτελεσματα...![]()