Είχε φτάσει πια αργά …. Σουρουπωνε..
Ξέραμε ότι όσο κι αν προσπαθούμε να αποφύγουμε την επιστροφή , αυτή μοιραία έχει έρθει …
Ακόμη και τα επιβλητικά μετέωρα πέρασαν από δίπλα μας αδιάφορα…
Ευτυχώς , υπήρχαν συνάδελφοι μοτοσικλετιστές που έκαναν το βαρετό κομμάτι λίγο ποιο ευχάριστο.
Καλούς δρόμους στο παιδί με το ΚΤΜ που βρήκαμε στο Μέτσοβο και στην παρεα με τα BMW που βρήκαμε πριν την Καλαμπάκα…
Το βραδυ μας έπιασε στον Δομοκό… κάπου εδώ ξέραμε ότι τέλειωσε… κι ας είχα ακόμη 250 χλμ..
![]()
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 09/05/2015 στις 00:30.
Πρεπει παντα να υπαρχει επιστροφη,για να μπορεις να σχεδιαζεις την επομενη
Απο τις ωραιοτερες βολτες που εχω κανει,γεματη απο ολες τις αποψεις.
Και το βασικοτερο στη βολτα ειναι η παρεα.
Comrade,
![]()
Αγαπημένα μέρη, απίθανες εικόνες, φανταστική βόλτα!!
Πάντα τέτοια!!
Έχω κάνει την διαδρομή Νυμφαίο - Καστοριά από το Βίτσι φθινόπωρο και σε κάποια σημεία δεν φαινόταν ο ήλιος από την βλάστηση..
The journey is the reward!
Τα μέρη πάνω απ' την εγνατία, από καστοριά μέχρι Γράμμο και κάτω, είναι απ' τα ωραιότερα της Ελλάδας.
H Κορυφογραμμή του Σμόλικα είναι χαρακτηριστική, φαίνεται σαν ψευτικη στον ουρανό. Όταν την βλέπεις από κοντά είναι σαν να την έβαλε εκεί ο hymador με photoshop για να μας κάνει πλάκα. Στις φωτό δεν φαίνεται αυτό που λέω!
Τον δρόμο από Παδες μέχρι δίστρατο δεν τον είχα κάνει. Για να μη με πιάσει το βράδυ επάνω στο βουνό (δεν τα κατάφερα), έστριψα προς Τσεπέλοβο. Τώρα με κάνατε να θέλω να ξαναπάω.
Μια απ' τις ωραιότερες βόλτες που έχουμε διαβάσει, με λιτές και όμορφες περιγραφές απ' τον ψηλό απ' τις οποίες διαφαίνεται τόσο η δίψα για εξερεύνηση από δυο γνήσιους μοτοσυκλετιστές, όσο και οι ομορφιές του τόπου μας και η ιστορία του.
Να είστε καλά ρε καρντάσια να γεμίζετε τις μπαταρίες σας και να μας ξεσηκώνετε.![]()
Sent from me using a computer.
Ενα εχω να πω....Γιατι τα πεντοχιλιαρα δεν ειναι πετσετακια;;;; (οπως ελεγε και το αειμνηστο ασμα)....Μπραβο ρε παλιοπαιδα![]()
Here I am,on the road again.......