Να σου ζήσει φίλε και να είναι πάντα γεμάτο υγεία το παιδάκι σου.
Να σου ζήσει φίλε και να είναι πάντα γεμάτο υγεία το παιδάκι σου.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Το έχω σε video για το μέλλον
"Γιώργο, αν τώρα είχαμε ένα σουβλάκι και ένα πιάτο φακές, τι θα έτρωγες;"
"Τις φακές"
Ένα περίπου χρόνο αργότερα, νέο ντοκουμέντο. Στο τραπέζι υπάρχουν όντως φακές, πατάτες τηγανητές και σουβλάκια.
"Γιώργο, τι θα φας;"
"Τις φακές"
Αναμένω την κωλοτούμπα όμως όπου νάναι![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Να το χαίρεσαι το μωρό και να είναι καλότυχο. Να μη το χορταίνεις ποτέ και πάντα να σου προσφέρει χαρά και συγκινήσεις. Να σε ξεκουράζει όταν το βλέπεις μετά δύσκολο αγώνα ή μοτοσυκλετιστικό ράλλυ (λέμε τώρα) και να είσαι αυτός που θα του διδάξει τα μυστικά της οδήγησης. Να χαρείς αυτές τις στιγμές γιατί δε ξαναέρχονται, εκτός αν θελήσεις να αποκτήσεις κι άλλα σαν εμένα.
Ότι και να ακούσεις τώρα, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.
Η ευχή μου για αρχή είναι ίδια με του nikos- abel και αντιγράφω.
(Πέρνα όσο περισσότερο χρόνο μπορείς να διαθέσεις μαζί του. Ο χρόνος θα περνάει πλέον δραματικά γρηγορότερα και θα αναπολείς "ποτέ ήταν έτσι μωρέ")
Έχω δυο φωτογραφίες τους δίπλα στον υπολογιστή. Η μια να τους τρέχω με καροτσάκι και η άλλη, αυτήν που βλέπεις, λίγο μετά (25 χρόνια) να ανεβαίνουμε στον Μπράλο δικάβαλο και να βγάζουμε σελφι «μαζί». Αξία ανεκτίμητη.
Η ευχή μου για μετά, είναι να είναι καλά και να την «βρίσκει» και μαζί σου και στα 25 και πάντα.
ΥΓ. Σόρι για τους μαντραχαλέους στη φώτο. Πριν «λίγο» καιρό ο πίσω ήταν ένα μωράκι σαν το δικό σου. Πριν απίστευτα λίγο καιρό.
Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που κάνω παρέα με πολύ μεγαλύτερους και πολύ μικρότερους απο εμένα ...Πιστεύω πως θα μαστε φιλαράκια και θα τα πάμε καλά .
...Από την άλλη σκέφτομαι την δική μου περίπτωση που όλοι μου λένε τί γαμάτος που είναι ο πατέρας μου και τί ωραίος τύπος ...Αλλά εμένα είναι ο πατέρας μου ....Θα δείξει.
Τώρα περιμένω να ξυπνήσει να τον δω λίγο και να πάω για ύπνο .
Να και δυο σημερινές και τέλος .
Όπου πάει , κλέβει τις εντυπώσεις . Βολτάρει με τη γυναίκα καθημερινά . Την καλύτερη εποχή γεννήθηκε .
Ο μαλλιάς που λέγαμε . Εϊναι τύπος !! Τέλος !!
Α! Η γυναίκα μου είναι ξανθιά .
![]()
Παραγγέλνω κιβώτια και πιάνω λόγο κόστους και δωρεάν μεταφορικά
![]()
Μόνο κοίτα μη βγάλει πρόβλημα η αντικατούρ' επίστρωση...
Για δώσε link...![]()
Ναι, υπέθεσα πως δεν κάνεις χαβαλέ.
Παλιά κάποιοι φίλοι έριχναν παραγγελία από άμαζον, αλλά πλέον δε συμφέρει.
http://www.tofarmakeiomou.gr/sl/pamp...5&serie=-19586 Πολύ σωστοί και γρήγοροι .Φρή σίπινγκ μετά το Πενηντάρι.
http://www.pharm16.gr/gr/el/catalog/panes Πιο φθηνοί ελάχιστα , μικρότερο ποσό για δωρεάν μεταφορικά , αλλά ο κράχτης που έχουν στο σάιτ , έχει εξαντληθεί και αντιπροτήνουν κάτι που οι από πάνω το χουΝε φθηνότερο και με δώρο μαντηλάκια ...Άρα ...Τα φαινόμενα απατούν και οι από πάνω είναι φθηνότεροι .
Αύριο παραλαμβάνω μάλλον .Από τους πρώτους . 2η φορά .
Όποιος έχει κάτι καλύτερο , ας το ποστάρει ή να μαζευτούμε να κάνουμε γκρουπμπάι..χαχαχχχαχαχ
Στα νούμερά μας , δεν παίζουν πολλές επιλογές , Μετά που μεγαλώνουν , η κατάσταση με τους επώνυμους ξεφεύγει αισθητά και η λύση του Γερμανού είναι σχεδόν μονόδρομος .
Επίσης τα καρφούρ βγάζουν κατά καιρούς προσφορές στα δικά τους και είναι αξιόλογη επίσης επιλογή .
Δεν τα έχω δει ούτε πως είναι , όμως έχω ακούσει καλά λόγια και για τα μεν και για τα δε από φίλους που τα χρησιμοποιούν συνεχεια .