Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 92

Θέμα: tubeless ελαστικό χάνει αέρα..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ChrisNt Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει περίπτωση να χάνει απο την βαλβίδα και το καψούλι να μην αφήνει την πίεση να πέσει ;
    Αν το επιβεβαιωσεις αυτό, σφύρα γιατί ψαχνω για τάπα με πλαστικα πασα που να κραταει καμια 40αρια p.s.i.
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Banned
    Αν βάλει σαμπρέλα θα λυθεί το πρόβλημα

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    H σαμπρέλα κοστίζει πιο πολλά από το μπάλωμα καρντιά μου και είπε το παλικάρι δεν έχει ούτε το 5ευρω για το κορντΟνι......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    αν βαλει σαμπρελα θα δημιουργησει περισσοτερα προβλήματα απ'οσα θα λυσει..

Παλαιό μέλος
    Ρε μάγκες έβαλα σαπούνια και ιστορίες και δεν φάνηκε να χάνει από κάπου το λάστιχο .. η πίεση δεν έχει πέσει καθόλου τις τελευταίες μέρες 25psi είχα βάλει και τόσα έχει και τώρα .. δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο να έχανε αέρα,το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να με σαμποτάρει η πρώην μου αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι τόσο psycho

Ρε μάγκες έβαλα σαπούνια και ιστορίες και δεν φάνηκε να χάνει από κάπου το λάστιχο .. η πίεση δεν έχει πέσει καθόλου τις τελευταίες μέρες 25psi είχα βάλει και τόσα έχει και τώρα .. δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο να έχανε αέρα,το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να με σαμποτάρει η πρώην μου αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι τόσο psycho
    μην υποτιμας ποοοοοτε το ποσο ψυχοπαθεις ειναι οι πρωην.

25 psi είναι λιγα.. χωσε μεσα 40 να "τεντωσει" καλα το λαστιχο και ξαναψαξτο.. αν παλι δε βρεις τιποτα τοτε πιθανων να ηταν φρακαρισμενη η βελονα της βαλβιδας.. επισης εγω προτείνω τα λάστιχα να τα δουλευεις με πιεσεις 33 εμπρος 36 πισω.. 25 είναι μικρη πιεση για ελληνικους δρομους..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    25 psi είναι λιγα.. χωσε μεσα 40 να "τεντωσει" καλα το λαστιχο και ξαναψαξτο.. αν παλι δε βρεις τιποτα τοτε πιθανων να ηταν φρακαρισμενη η βελονα της βαλβιδας.. επισης εγω προτείνω τα λάστιχα να τα δουλευεις με πιεσεις 33 εμπρος 36 πισω.. 25 είναι μικρη πιεση για ελληνικους δρομους..
    Τι εννοείς να ήταν φρακαρισμένη η βελόνα της βαλβίδας ;; Eμ 25 psi γράφει στο βιβλιαράκι ..δεν είναι επικίνδυνο να βάλω 8 psi παραπάνω ; μια φορά είχα βάλει στην αρχή 29 επειδή νόμιζα ότι τόσο έγραφε και ένιωθα να κοπανάει άσχημα στις ανωμαλίες του δρόμου.

Τι εννοείς να ήταν φρακαρισμένη η βελόνα της βαλβίδας ;; Eμ 25 psi γράφει στο βιβλιαράκι ..δεν είναι επικίνδυνο να βάλω 8 psi παραπάνω ; μια φορά είχα βάλει στην αρχή 29 επειδή νόμιζα ότι τόσο έγραφε και ένιωθα να κοπανάει άσχημα στις ανωμαλίες του δρόμου.
    25 προτεινει ο κατασκευαστης ο οποιος δεν εχει λαβει υπ'οψιν του τους ελληνικους δρομους! τα λάστιχα αντεχουν αρκετα παραπανω και από αυτό που σου προτεινα εγω! (νταξ μπροστα μπορεις να το δουλεψεις και με 30)

μπορει να νιώθεις ότι κοπανάει λιγο παραπανω, αλλα σωζεις τα λάστιχα σου από πολλους τραυματισμούς ετσι.. εκτος και αν το φυσας το χρημα και εχεις τη δυνατοτητα να σκας 150αρες (+/-) κάθε χρονο για λάστιχα.. οποτε συνεχισε να βαζεις 25..

παμε τωρα στο άλλο που ρώτησες..
    η βαλβιδα αποτελείται από δυο μερη: το σωμα και τη βελονα
    σωμα είναι αυτό το μαυρο που βλέπεις.. βελονα είναι το κερατακι που βιδωνει μεσα στο σωμα και πατιεται όταν βαζεις το ακροφυσιο του αερομετρου.. στην ουσια είναι αυτό που κραταει τον αερα μεσα στο λαστιχο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο να έχανε αέρα
    μην είχε τίποτις κοιλιακά το καψερό...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Το λάστιχο μέχρι μια ορισμένη πίεση δείχνει μια χαρά και δύσκολα καταλαβαίνεις ότι η πίεση έχει μειωθεί σημαντικά.

Από εκεί που είναι μια χαρά λοιπόν αν χάσει 1-2 pci ακόμα κλατάρει (σχεδόν).

Πόσο καιρό είχες να τσεκάρεις την πίεση?
    Sent from me using a computer.

Με παραπάνω αέρα δεν θα αργεί να ζεσταθεί περισσότερο; Να θυσιάσει πρόσφυση υπέρ της οικονομίας;
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Οι 2 λογοι - που ειναι και αλληλενδετοι - που με παραπάνω αέρα η πρόσφυση θυσιάζεται, ειναι γιατι παταει μικροτερη επιφανεια ελαστικου στο δρομο συνεπως το λαστιχο αργεί να ζεσταθεί.
    Χανει σε προσφυση κερδιζει σε πιο αναλαφρη αισθηση της μηχανης.

Οσον αφορα την οικονομια, δεν ξερω αν η υψηλοτερη πιεση συμβαλλει στην οικονομια - μακροζωια, γιατι ναι μεν με υψηλοτερη πιεση εχουμε μικροτερη τριβη και θερμοκρασια (οικονομια) αλλά εχουμε και αντιστρόφως ανάλογη φθορα του κεντρου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    + σε οτι ειπε ο Μικες...

Banned
    Οι ενδεδειγμενες πιέσεις σε κάθε μότο από το κάθε εργοστάσιο δεν λαμβάνουν υπ όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες για κάθε κράτος και την ποιότητα των δρόμων πού αυτό έχει.
    Ωραίες και καλές οι ενδεδειγμενες πιέσεις των εργοστασίων αλλά νομίζω ο καθένας βάζει τις πιέσεις πού δουλεύουν με αυτόν σωστά.
    Συνήθως είναι κοντά στις εργοστασιακές.
    Εξαιρούνται οι συνθήκες πίστας και ΜΧ /εντουρο

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποσα χλμ κρατησε το δικο σου ελαστικο?
    από DrIoannis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2012, 10:48
  2. αερα στα λαστιχα cb400
    από sloumos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2004, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε