Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 66 από 66

Θέμα: Πρόταση για αγορά μηχανής με σκοπό χαλαρά ταξιδάκια

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    1) Δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρουμε βενζιναδικο. Τοσο ακριβο ειναι.. Εχεις δει ποσο τη ζητανε τη βενζινη στην Εθνικη και στην επαρχια;;;
    Και φυσικα η μεγαλη αυτονομια σου εξασφαλιζει πιο ησυχο κεφαλι.
    Ρωτα και εμενα που δεν εχω καν δεικτη βενζινης...

2) Αυτο που λες για το χωμα ειναι πολυ σωστο.

3) Ναι, ειναι μεγαλο μειονεκτημα οι χυτες ζαντες στο χωμα. Αν δεν εισαι φουλ προσεκτικος και gentle θα τις παραλαβεις στο χερι.
    1) έχω δει, αλλά αν βάλουμε κάτω κομπιουτεράκι, κάποιος που θα πάει μια 2ημερη εκδρομή δεν θα τον βγάλει εκτός μπάτζετ η βενζίνη (και μιλάς με άνθρωπο πολύ σφιγμένο σε τέτοια πράγματα) Συμφωνώ να μην βάλεις στην εθνική αλλά γενικά στο χωριουδάκι ή στο μεγαλοχώρι δεν θα το αποφύγεις.
    ούτε εγώ έχω, ξέρω όμως την αυτονομία μου πλέον και φουλάρω όταν είμαι στα τελειώματα. Φυσικά αν το πάρεις πρώτη βόλτα για εκδρομή χωρίς να ξέρεις θα μείνεις αλλά πλέον δεν έχω κανένα θέμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    ..

τέλος το versys αν και μου αρέσει πολύ για χώμα δεν ξέρω τι θα λέει. επίσης δεν έχει καν ακτινωτές ζάντες, αυτό δεν είναι μεγάλο μείον, για πείτε οι πιο σχετικοί
    Εδώ είναι η λύση. Με ένα extra σετ ακτινωτές .. και με το Versys πας παντού ..
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Hunting Island 1.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaloukiLook Προβολή μηνύματος
    Η χωμάτινες διαδρομές θα είναι τύπου πυροσβεστικών δρόμων, δεν το θέλω για ξερό και γενικά θα είναι σε περίοδο καλοκαιριού οπότε ούτε λάσπες θα παίζουν. Η ερώτηση μου είναι η εξής αν πάμε σε Versys Μπορούμε να βάλουμε κάποιο ποιο χωμάτινο λαστιχάκι χωρίς να χάσουμε σε οδηγική σταθερότητα? Και τέλος το BMW F650 δεν γνώριζα πως βγήκε σε δικύλινδρη έκδοση τα τελευταία χρόνια, πιστεύω πως και αυτό θα είναι καλή οι επιλογή αφού οι τιμές σε μεταχειρισμένο είναι κοντά στο Versys, από όσο διαβάζω και το BMW βγήκε πολύ αξιόπιστο και οικονομικό.
    Αφού έχεις στο μυαλό σου αυτό ως χώμα, να ξέρεις ότι τα πάντα θα κάνουν την δουλεία σου...
    Άσε τον παράγοντα χώμα λοιπόν, και κοίτα ποιο ταξιδεύει καλύτερα, με άνεση, οικονομία κτλ...

Μέχρι και street πάει σε αυτό που περιγράφεις χώμα... ούτε ακτινικές θες, ούτε τίποτα...
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas_versys Προβολή μηνύματος
    Ωραίο!
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas_versys Προβολή μηνύματος
    Nτάξει,αυτό το versys μάλιστα

Τελικά μετά από πολύ σκέψη και δοκιμές λέμε να καταλήξουμε σε ένα Honda NC700X, αρχικά με γνώμονα την ασφάλεια, το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται με ABS είναι ελαφρύ και η γυναίκα μου μπορεί να το κουμαντάρει άνετα μιας και πατάει κάτω καλά. Αναμφισβήτητα είναι απίστευτα οικονομικό, πήγα και ήρθα Δράμα και έκαψε 10,4 λίτρα!!! Για χώμα που το έκανα μια βόλτα καλά πάει, αλλά θα χρειαστεί ένα ελαφρός ποιο χωμάτινο λαστιχάκι για καλύτερο πάτημα. Πιστεύω πως είναι καλή επιλογή και δεν θα το μετανιώσω
    Thinkgs go better with Rock...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2009, 11:35
  2. Βοήθεια για αγορα μηχανης απο Κινα
    από Γιαννης2 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2009, 06:45
  3. ερωτησεις για αγορα μηχανης
    από Stain στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2009, 06:42
  4. Τη γνώμη σας για αγορά μηχανής
    από ManosMoto στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 21:06
  5. Χαρτιά για αγορά μηχανής
    από cartman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 11:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •