Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 111

Θέμα: Συνέντευξη Θηβαίου στον FM100

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    πείτε μου ΕΝΑΝ που αυτά τα 5 χρόνια της φούτσας, βγήκε μπροστά και χρησιμοποίησε την τέχνη του ως μέσον γα διαμαρτυρία, προβληματισμό, αφύπνιση, whatevere σχετικό με αυτά που ζούμε...
    Active Member. Οχι μόνο τα τελευταια 5 χρονια, απο πολυ πιο πριν. Πολιτικοποιημενοι με καθαρη θεση απεναντι σε φλεγοντα κοινωνικοπολιτικα ζητηματα τοποθετουνται οχι μόνο απο τους στιχους τους αλλά και μέσα απο συνεντευξεις κτλ.

Αγγελάκας επισης. Μηπως ομως δεν μετραει και τοσο επειδη δεν φοραει φανταχτερο περιτυλιγμα;

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Ένας άθρωπας βγήκε αέρα και είπε τη γνώμη του. Καλή / κακή, είναι δική του και καλά κάνει και τη λέει. Εδώ βγαίνει και τη λέει ο μητσοτάκης και κάθε καρυδιάς απίδι. Το ότι είναι καλλιτέχνης και το ποιάς σχολής και κουλτούρας, είναι κομματάκι άσχετο, νομίζω.

(εγώ θυμάμαι ότι είχαμε κρίση/ανεργία/βλακεία από το ΄90, που έμπαινα από μαγαζί σε μαγαζί και έλεγα «καλημέρα σας, μήπως θέλετε υπάλληλο; Είμαι πολύ εργατικός, ένα μεροκάματο θέλω» (και δεν έβρισκα) και που δούλεψα ακόμη και σε μάντρα να φτυαρίζω άμμο και τσιμέντα... αχ, ωραίες εποχές εκείνες, τότε είχαμε κρίση )

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Active Member. Οχι μόνο τα τελευταια 5 χρονια, απο πολυ πιο πριν. Πολιτικοποιημενοι με καθαρη θεση απεναντι σε φλεγοντα κοινωνικοπολιτικα ζητηματα τοποθετουνται οχι μόνο απο τους στιχους τους αλλά και μέσα απο συνεντευξεις κτλ.
    Να μιλήσω, να μη μιλήσω, να μιλήσω, να μη μιλήσω.. λέω να μην, με τρώει το χέρι μου, αλλά άσε καλύτερα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Αγγελάκας επισης. Μηπως ομως δεν μετραει και τοσο επειδη δεν φοραει φανταχτερο περιτυλιγμα;
    Active Member/Αγγελάκας έχουν χροοοοοόνια να βγάλουν κανά άλμπουμ της προκοπής

Απομονω-μέλος
    Κι έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ πότε είχε βγεί για συνέντευξη πάλι ο προκομένος.
    Μα ναι τώρα θυμήθηκα ! Μην πεις τίποτα, σε κατάλαβα απ΄τη φωνή...

https://www.youtube.com/watch?v=_49vblhTqLg
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Διαβασα μολις πριν οτι δηλωσε μεταξυ του υπολοιπου εσμου, οτι το να μεταναστευσεις ειναι η ευκολη λυση...
    Θεε μου, ποσο ΒΛΑΚΑΣ!!!
    Τσαντιστηκα!!!
    Βλακαμα τραγουδιαρη να σε βαλουν να δουλεψεις κανα 10ωρο οικοδομη να παθεις εγκεφαλικο να δεις ποιος ειναι τεμπελης.. Που κανεις το κεφι σου ενα δυωρο και εισπρατεις χιλιαρικο.. Καραγκιοζη!
    Φαπες μονο!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν! Μαιντανέ εσύ της δεκάρας!!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    για τους καλλιτεχνες που ψαχνετε,βαλτε τα υπογεια ρευματα μεσα...
    οσο για τον θηβαιο,κριμα,τον συμπαθουσα τον μιν@ρ@ αλλα τελικα δεν...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Active Member/Αγγελάκας έχουν χροοοοοόνια να βγάλουν κανά άλμπουμ της προκοπής
    Ρε Μπάμπη τι λες...;
    Οι active member είναι λίγο δύσκολο να βγάλουν αφού έχουν διαλυθεί.
    Ο Αγγελάκας, είναι από τους πιο "παραγωγικούς" στιχουργούς/ποιητές/τραγουδοποιούς. Η "Γελαστή Ανηφόρα" που έβγαλε πέρυσι-πρόπερσι, είναι μοναδικό άλμπουμ.
    http://alltogethernow.gr/gr/default....alltogethernow
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι, αλλά οι Τρύπες έχουν καιρό να βγάλουν κάτι :P
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Διαβασα μολις πριν οτι δηλωσε μεταξυ του υπολοιπου εσμου, οτι το να μεταναστευσεις ειναι η ευκολη λυση...
    Θεε μου, ποσο ΒΛΑΚΑΣ!!!
    Τσαντιστηκα!!!
    Βλακαμα τραγουδιαρη να σε βαλουν να δουλεψεις κανα 10ωρο οικοδομη να παθεις εγκεφαλικο να δεις ποιος ειναι τεμπελης.. Που κανεις το κεφι σου ενα δυωρο και εισπρατεις χιλιαρικο.. Καραγκιοζη!
    Φαπες μονο!!
    :rotflmao::rotflmao:να δουλεψουν αυτα τα ατομα οικοδομη;;;αυτοι δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Συγνώμη αλλά βρίσκω την όλη φάση με τα ελληνικά hip hip και Low Bap και τας κεμπάπ τουλάχιστον αστεία... το να μαϊμουδίζεις κάτι που γεννήθηκε αυθόρμητα (και ήταν όντως αυθεντικά πηγαίο τότε) στα γκέτο των αμερικάνικων μεγαλουπόλεων, σημαίνει ότι αδυνατείς να βρεις κάτι δικό σου που να είναι αυθεντικό. Δεν ήξερα ότι στο Πέραμα είχαν MC's και graffiti και gangstas...

υ.γ. Για τον Αγγελάκα ούτε κρύο, ούτε ζέστη... νομίζω ότι έχει πολλά δικά του θέματα να λύσει πρωτίστως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Για τους active member και ειδικότερα για τον B.D. Foxmoor πάντως μπορώ να του καταλογήσω πως είχε τη δυνατότητα να πατήσει το φίδι όταν ήταν μικρό στο Πέραμα και δε το έκανε, με τα γνωστά επακόλουθα. Δε λέω πως το έκανε επίτηδες .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Για τους active member και ειδικότερα για τον B.D. Foxmoor πάντως μπορώ να του καταλογήσω πως είχε τη δυνατότητα να πατήσει το φίδι όταν ήταν μικρό στο Πέραμα και δε το έκανε, με τα γνωστά επακόλουθα. Δε λέω πως το έκανε επίτηδες .
    Και τι θα έκανε χωρίς βαρβάρους...; Τα ωά μην κατηγοράς, αυτά σου δίνουν για να φας.
    όπου (μιά που λες για αυγά και πέραμα) ο μεσιέ Ράμπιτ (λαγός ντε) συναντήθηκε με τρεις τον αριθμό εφοπλιστάς για να φέρει δουλειά και να πετάξει τα κοΥμούνια από το πέραμα αντικαθιστώντας τους κόκκινους εργατοπατέρες με μαύρους; σημερινή είδηση μαζί με την επαναφυλάκιση (λόγω των συναντήσεων λέγεται ότι παρέβη τους όρους αποφυλάκισης). χαλίφης στη θέση του χαλίφη το αυγό... είδες άμα δεν το σπάσεις μικρό;

Στην ροή του γιουτιούμπ έπαιξε το επόμενο βίντεο (θηβαίος στα καρντάσιανς) και λέει ζούσε σε κοινόβιο ηθοποιών και ήταν φοιτητής φιλοσοφικής μαζί με τον ουμπέρτο έκο. Θεωρητικά, το μυαλό ανοίγει με τέτοιες συναναστροφές...
    Ναι και αυτό το "η μετανάστευση είναι εύκολη" ήταν κωμικό. Δεν ρώτησε κανέναν μετανάστη πόσο όμορφα πέρασε το '50... Και ναι τώρα -ευτυχώς- δεν είναι το ίδιο, αλλά εύκολο δεν είναι ποτέ, πλην περιπτώσεων ανθρώπων με μηδέν ζωή, μηδέν "περιουσία". Όπως και το ότι πέντε άνθρωποι περνάνε με 15 ευρώ ημερησίως. Και άντε πες το φαγητό καλύπτεται. Τα λοιπά έξοδα διαβίωσης; Τον ρώτησε και η "άχρηστη" αλλά απάντηση δεν πήρε.

@Γιώργη taisteal πολλά πολλά δίκια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Να μιλήσω, να μη μιλήσω, να μιλήσω, να μη μιλήσω.. λέω να μην, με τρώει το χέρι μου, αλλά άσε καλύτερα!
    Θα θελα να μιλησεις (αν εχεις το χρονο και δε βεριεσαι). Αν ξερεις κατι που δεν ξερω θα θελα να το μαθω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη αλλά βρίσκω την όλη φάση με τα ελληνικά hip hip και Low Bap και τας κεμπάπ τουλάχιστον αστεία... το να μαϊμουδίζεις κάτι που γεννήθηκε αυθόρμητα (και ήταν όντως αυθεντικά πηγαίο τότε) στα γκέτο των αμερικάνικων μεγαλουπόλεων, σημαίνει ότι αδυνατείς να βρεις κάτι δικό σου που να είναι αυθεντικό. Δεν ήξερα ότι στο Πέραμα είχαν MC's και graffiti και gangstas...
    Διαμαρτυρία, προβληματισμό, αφύπνιση κτλ δεν ειν το ζητουμενο; Το βγαζει; Εγω λεω ναι, το βγαζει. Τωρα οτι μπορει αυτο να ειναι clopy/paste - προσωπικα - λιγο με νοιαζει. Λες κι ολα τα καλλιτεχνικα δρωμενα στην Ελλαδα ειναι παρθενογενεση..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Λεπτομερειες για τον B.D. Foxmoor δεν γνωριζω. Απ οσο εχω ακουσει τα τραγουδια του και εχω παρακολουθησει καποιες συνεντευξεις του με εκφραζουν σε μεγαλο βαθμο αυτα που λεει.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χρονια Πολλα Στον Capo!!!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 15:58
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 16:41
  3. Ο Γιώργος στον ΑΝΤ1
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 14:20