Για τσου Αθηναίζοι
Ραντεβού 09:00 στο Ίσθμια Μάρκετ. Πιθανά δεν θα ξαναμπώ μέχρι αύριο το πρωί, αρχηγέ στέλνω με πμ το τηλέφωνό μου
Φιλιά, τα λέμε το πρωί.
PS
Θα έρθει και ο Camen με τον ελέφαντα (αγάντα μωρέ και σας φάγαμε)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
να περασετε καλα ρε μαγκες...καλο δρομο...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Καλη βόλτα!!
Αμα ψηνεστε για Τρου Τρου αντβεντουρελάτε για μια βουτια στην Ελαφόνησο...
Παιδια, καλα να περασετε οσοι πατε!
Να προσθεσω κι εγω τα 2 σεντς μου, οτι σημερα εβλεπα στο κοντερ 35 βαθμους στο καταφυγιο στη Διρφυ, στις 11 το πρωι. Και μπηκα Αθηνα 21.30 με 32 βαθμους κοντερισιους, παλι.
Αν ειχα κι αλλα κιλα να χασω, θα ερχομουν κι εγω ρε γμτ! Κατα τ'αλλα, να περασετε καλα ρε!
![]()
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Ελήφθη!!
Να ενημερωσω οτι από τους τέσσερις Αθηναίους που ήταν να ανεβουμε Βυτίνα, οι δύο δεν θα έρθουν τελικά, ενώ ο τρίτος συντροχος και φίλος πρέπει να βρίσκεται Αθήνα το μεσημέρι.
Οπότε μετά τον καφέ στο Ναύπλιο, οι παναυλακιωτες θα γυρίσουμε ΟΛΟΙ μαζί στην βρωμοπολη. Ακούει ο bocaros?
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Αν ξυπνήσω, θα έρθω. Αλλά 14.30 πρέπει να είμαι πίσω.
Life begins at 45°.
Ωραία Κ γω τώρα τελείωσα με τις δουλειές κ βάζω ξυπνητήρι για τις 7. Αυστηρά κ γω πρέπει 14:30 να είμαι Αθήνα. OP έχω στείλει πμ το κινητό μου.
Καλημέρα, καλημέρα!
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Καλημέρα, ερώτηση που είναι το σημείο συνάντησης ακριβώς? Ήμουν Στο περίπτερο στο σημείο που δείχνει ο χάρτης στο αρχικό ποστ αλλά δεν είναι κάνεις. Μάλλον σε λάθος σημείο περιμένω... Αν το δει κανείς ας μου πει
Το περιπτερο λεγεται Σταθμος κατι (13 ή14 ) πλεον
Ειναι μετα το κοπα κοπανα και αμεσως μετα τη διασταυρωση λεωφορου αθηνων και σχιστου
πουτσ@@@@@@@@@
Ναύπλιο http://imgur.com/a/uMBqR