Λοιπόν αδερφέ.
άμα πάρεις 2μισάρη για να ανεβοκατεβαίνεις Αθήνα-Πάτρα 2 φορές τη βδομάδα δλδ 500km ανούσια και βαρετή εθνική τη βδομάδα θα καταλήξεις χρήστης ναρκωτικών απ' την ανία... Η θα σε πάρει ο ύπνος πουθενά και θα βάλεις +1 εκκλησάκι στο απαράδεκτο κομμάτι Πάτρα-Αθήνα.
Δεν σου λέω ότι θα κουραστείς ή οτιδήποτε, αυτά παλεύονται, αλλά φίλε μιλάμε για ΒΑΡΕΜΑΡΑ. Και η βαρεμάρα στο μηχανάκι δεν παλεύετε. Βάλε όλη τη φιλμογραφία του Αγγελόπουλου και δες την back to back εις διπλούν για να πάρεις μια ιδέα.
αν σε τρώει η οικονομία πάρε κανά CBR 600F τίμιο ξύλο σε κανά 2χίλιαρο να κάνεις τη δουλειά σου, αλλιώς χτύπα κανά XX και είσαι άρχοντας. με 3μίσι χιλιαρικάκια και θα γουστάρεις τη διαδρομή, και θα την καθαρίζεις σφεντόνα και γενικώς θα σαι κύριος.
Fuck the universe.
Λοιπον συνυπολογιζοντας τις απαντησεις αποφασισα να ανεβω κυβικα μηπως και δω προκοπη. Μηχανες cruiser τυπου αφρικα transalp κτλ μου αρεσουν αλλα προτιμω κατι σε στυλ χτ. Επισης πιστευω οτι θα μου ειναι αρκετα βαριες και μαλλον οχι τοσο ανετες. Ειμαι 1.77 και 70 κιλα.
CLICK και άμα δεις μέσα Africa ή Transalp σφύρα μου![]()
Φύγαμε...
sorry γραψε λαθος για το cruiser. Επισης το μπατζετ μου ειναι 4000-5000.
v-strom ή versys οι σοφες επιλογες που τα κανουν ολα και συμφερουν...
οποιοδηποτε lc8 ktm παιρνεις με τα 5Κ οι κ@υλιαρικες μη οικονομικες επιλογες που θα σε γεμισουν χαμογελα...
αν θες αποκλειστικα μονοκυλινδρο κοιτας τα bmw 650gs, yamaha xtx/xtz...
εγω απο την αλλη θα επαιρνα οποιοδηποτε sport touring εξακοσαρι τετρακυλινδρο και θα την παλευα οπως οπως σε αστικο κυκλο γιατι οπως σου ειπαν η εθνικη δεν παλευεται ευκολα...
επιλογες:fazer, cb hornet, cbr 600f, gsr, bandit 650....
Mε 5000 € εχεις πολλες, καλες, και fun to ride επιλογες.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
To versys κοστίζει 3,000 ευρώ μαχ.
Δεν είναι τόσο άσχημο αλλά το μούτρο του είναι ιδιαίτερο, θέλει συνήθεια και σε πολλούς δεν αρέσει καθόλου.
Παρ' όλα αυτά...
Είναι το πιο ελαφρύ της κατηγορίας.
Έχει ελαστικό 2κύλινδρο κινητήρα σε σειρά με αξιόλογη ιπποδύναμη (το vstrom είναι πιο δυνατό αλλά είναι βαρύτερο) με γραμμική απόδοση που δεν πεθαίνει στις υψηλές στροφές.
Έχει την χαμηλότερη κατανάλωση της κατηγορίας. Χαρακτηριστικά χαμηλή σε σημείο που αν το βγάλεις εθνική και το πας μαλακωσά (130χλμ) σε πάει με τις αναθυμιάσεις. Σε ρυθμούς βόλτας ξεκινάς με μισό τεπόζιτο και γυρίζεις με γεμάτο χωρίς να κάνεις στάση σε βενζινάδικο.
Έχει ασφάλτινο στήσιμο, ζάντες, αναρτήσεις κτλ.
Είναι αρκετά άνετο ακόμα και για δύο ενώ οι δυνατότητες φορτώματος είναι υπεραρκετές και μπορούν να είναι και σούπερ οικονομικές.
Σέρβις μπορείς να του κάνεις παντού, ακόμα και μόνος σου.
Στην πόλη το χαμηλό βάρος, το ασφάλτινο στήσιμο με τους μικρούς τροχούς, ο μικρός όγκος, το θετικότατο κιβώτιο και η απόδοση του κινητήρα είναι ότι καλύτερο για την κατηγορία και τις δυνατότητές του.
Στα αρνητικά θα βάλω την πίσω ανάρτηση. Εκτός του ότι δεν έχει σωστή απόδοση, δεν είναι και επισκευασιμη. (καλά όλα τα ιαπωνικά το έχουν αυτό αλλά στο versys θα χρειαστεί επισκευή πιο σύντομα)
Θα χρειαστεί πρόσθετο στην ζελατίνα ή αλλαγή ζελατίνας (τα περισσότερα μτχ θα την έχουν).
Στα αρνητικά θα βάλω και την μεταπώληση όπου ειδικά αν έχει αρκετά χλμ μαζεμένα θα φύγει πολύ δύσκολα όταν έρθει η ώρα.
Το strom δεν ξέρω γιατί πρέπει να το προτείνουμε σε όλους ανεξαιρέτως. Ναι τα κάνει όλα αλλά όταν δε θέλεις να τα κανεις όλα υπάρχουν και καλύτερα απ' αυτό. Όταν δεν προορίζεται για αδυσώπιτο φόρτωμα και ταξίδια μακρινά με υποψία χώματος, ενώ η καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη είναι επιβεβλημένη, τότε καλό είναι να κάθεται πιο πίσω στην ουρά. Αλλά ας είναι..
Είναι επίσης οικονομικό αλλά όχι όσο το versys, αξιόπιστο αν και κάτι παίζει με την καμπάνα (more info by owners). Καλύτερο σε μεγάλα ταξίδια λόγο σέλας, χώρων και μαμά ζελατίνας. Αυτά γυρίζουν εναντίων του μέσα στην πόλη όπου ο όγκος και το βάρος γίνονται αισθητά. Δεν τα καταφέρνει άσχημα, αλλά δεν είναι το ιδανικότερο ενώ η διαφορά με το versys είναι αρκετά μεγάλη.
Είναι δυνατότερο αλλά όχι πιο σπιρτόζικο. Δε σε προδιαθέτει για λίγο παιχνίδι ενώ τα φρένα του έχουν μόνο ένα μικρό (ίσως και μεγάλο) θεματάκι αίσθησης (κατά τη γνώμη μου) και όχι απόδοσης (μεγάλη συζήτηση) αλλά ας το βάλουμε στα αρνητικά του.
Απόδοση κλασικού V2.
Το ίδιο εύκολο στα σερβις, λίγο ακριβότερο στην αγορά αλλά με καλύτερη μεταπώληση.
Africa Twin..
Χαρήκατε? Δεν το σχολιάζω!
xtx, x-moto.
Θα σε κουράσουν αλλά αν θέλεις το συζητάμε.
Tenere 660, F650gs.
Why?
Χώμα θα πας? Θέλεις μονοκύλινδρο γιατί σ' αρέσει η απόδοση?
Αν όχι άστο. Στην στην εθνική χάνουν κατα κράτος απ τα δικύλινδρα ενώ ακομα και στην πόλη το versys είναι δύσκολος αντίπαλος λόγο στησίματος, ενώ στο βάρος η διαφορά με το τενερέ μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα λόγο καλύτερου ζυγίσματος. Το πολύ οικονομικό φ650 στην εθνική μπορεί να κάψει περισσότερο απ' το versys.
Αλλά καλό είναι να να ξεφύγουμε απ' τα ον-οφφ ακόμα και τα κατ' ευφημισμό ον-οφφ διότι για τις ανάγκες σου υπάρχουν και πολλά ικανότατα street μηχανάκια. Μπορεί να χάνουν σε κάποιους τομείς απ' αυτά με την όρθια θέση οδήγησης αλλά κερδίζουν σε πολλούς άλλους και κυρίως στο φαν κομμάτι. (βλέπε ποστ devils)
Μλκια, έγραψα πολλά και δεν έβαλα ούτε λίγο χιουμοράκι, ούτε μερικά μπινελίκια για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το σεντόνι!
Τελευταία τροποποίηση από daz; 09/09/2015 στις 16:02.
Sent from me using a computer.
Επίσης με το μπατζετ που διαθέτεις δες τι σου έγραψε ο ζευκας και ψάχτο καλύτερα.
Sent from me using a computer.
ναι...ναι... βερσυς να παρεις και μαλιστα σε πρασινο...
ρε , 25 χρονων ειναι... μοταρντ ψαχνει να κανει την κ@υλ@ του... τι του λετε για βερσυς, βεστρομ , αφρικες και 660...
25 χρονων κανεις 200 χλμ ακομη και με ζετακι..
Εγω λεω να παρει ενα KTM super moto 950 με ενα περιπου 4 χιλιαρικα να χαρει τα νιατα του!!!!
Αρκει να εχει την ορεξη και τα λεφτα να το συντηρει.
Κανει τα παντα, ταξιδευει, παει στην πολη, παει χωμα, κανιβαλιζει κλπ κλπ... Αλλα καει και βενζινη..
MADE IN JAPAN 日本製