Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 70 από 70

Θέμα: μαλλον smr αντι για sd...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    Πρωτα απο ολα ευχαριστω για την πολυτιμη απαντηση σου!δλδ προτεινεις να κοιταξω για sm 690;τι διαφορες εχει απο το δουκα;
    Βασικα την μουρη και την εξατμιση.
    Πιο ανετη σελα...
    Συμπλεκτη και Φρενο οχι ακτινικα...
    Υποτιθετε και κανα 2-3 αλογα λιγοτερα αλλα λιγο πιο ροπατο....
    Ζαντες ακτινωτες αντι χυτες...
    Οχι επιλογη μαμισιων χαρτων...
    Εγω εχω το ΣΜ, το εφτιαξα σιγα-σιγα Δουκα αλλα στο τελος το ξαναεκανα
    οπως ηταν για 2 λογους.
    Ο πρωτος γιατι ειναι λιγοτερο κραχτης για κλεψιμο, δυετερον εχει αυτη η μυτη ενα χαρακτηρα, αλλο πραμα!!!
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

το SM κυριως επιδη παιζει σε πιο χαμηλες τιμες αλλα επισης διαφορες : εχει μεγαλητερες διαδρομες στις αναρτησεις, εχει πιο ηρεμο εκκεντροφορο, πολυ καλη αποσταση απο το εδαφος, δεν εχει εξατμιση απο κατω οποτε αλλαζεις λαδακια σε 10 λεπτα γενικα περιπου ιδιο πραμα απλα δε σε νοιαζουν τα πεζοδρομια.

Παλαιό μέλος
    Μμμμμ αυτο με τα πεζοδρομια ειναι ενα θεμα.....γτ καβαλαω συχνα ειδικα ουαν θελω να παρκαρω δε το αφηνω ποτε δρομο...εχει θεμα ο δουκας ε;δλδ αξιζει τα παραπανω λεφτα ο δουκας πιστευετε ρε παιδια; μλμ για περιπου 1000 ευρω που το εψαξα ετσι....ειναι χρηματα...σα μηχανακια το ιδιο εμπιστα δεν ειναι;

Παλαιό μέλος
    Και επισης ρε παιδια οι ακτινικες δαγκανες τι διαφορα εχουν;μονο στη διαρκεια των τακακιων η και στο φρεναρισμα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Και επισης ρε παιδια οι ακτινικες δαγκανες τι διαφορα εχουν;μονο στη διαρκεια των τακακιων η και στο φρεναρισμα;
    Υποτίθεται έχουν και στο φρενάρισμα αλλά δεν ξέρω αν είσαι σε θέση να το κτλβεις. Έγώ που χα οδηγήσει 990 με ακτινικές δεν κτλβα διαφορά στα νορμαλ φρεναρίσματα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Υποτίθεται έχουν και στο φρενάρισμα αλλά δεν ξέρω αν είσαι σε θέση να το κτλβεις. Έγώ που χα οδηγήσει 990 με ακτινικές δεν κτλβα διαφορά στα νορμαλ φρεναρίσματα.
    αυτο μου ειπε και ενας με sm που μιλησα...απλα δεν νομιζω οτι αξιζει ενα χιλιαρικο παραπανω απλα για να πεις οτι "εχω δουκα με τρεις χαρτες"
    ισως και το sm να ναι καλη επιλογη τλκ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    αυτο μου ειπε και ενας με sm που μιλησα...απλα δεν νομιζω οτι αξιζει ενα χιλιαρικο παραπανω απλα για να πεις οτι "εχω δουκα με τρεις χαρτες"
    ισως και το sm να ναι καλη επιλογη τλκ...
    To Duke III κατ' εμέ είναι ότι πιο όμορφο έχει βγάλει η ΚΤΜ (ντάξει μετά το 1290 ). Δν ξέρω αν σε οδήγηση έχει διαφορά με το SM.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    To Duke III κατ' εμέ είναι ότι πιο όμορφο έχει βγάλει η ΚΤΜ (ντάξει μετά το 1290 ). Δν ξέρω αν σε οδήγηση έχει διαφορά με το SM.
    θα το ψαξω παντως γτ παιζουν τουμπανα sm σε καλα λεφτα...

ακου το SM απλα δεν εχει ακτινικη τρομπα, δαγκανα εχει κανονικοτατα ακτινικη. Θες ακτινικη τρομπα σιγα με 60ευρω βαζεις μια απο δουκα αλλα δε σου χρειαζεται.

με το δουκα ειδικα με ακραποβιτσ απο κατω το πεζοδρομιο το κοιτας κανα 3-4 φορες πριν αποφασισεις αν θα το καβαλισεις.

απο μοτερ ειναι ΙΔΙΑ εκτος του εκκεντροφορου που ειναι λιγο πιο ηρεμος στο SM οπως ειπα. Καμια αλλη διαφορα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από opeth Προβολή μηνύματος
    ακου το SM απλα δεν εχει ακτινικη τρομπα, δαγκανα εχει κανονικοτατα ακτινικη. Θες ακτινικη τρομπα σιγα με 60ευρω βαζεις μια απο δουκα αλλα δε σου χρειαζεται.

με το δουκα ειδικα με ακραποβιτσ απο κατω το πεζοδρομιο το κοιτας κανα 3-4 φορες πριν αποφασισεις αν θα το καβαλισεις.

απο μοτερ ειναι ΙΔΙΑ εκτος του εκκεντροφορου που ειναι λιγο πιο ηρεμος στο SM οπως ειπα. Καμια αλλη διαφορα.
    Καταλαβα μαλλον απλα πληρωνεις δουκα λοιπον....

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Αντι για σκηνη!
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2018, 16:21
  2. Ιμάντας αντί για αλυσίδα στο Vstrom;
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2007, 19:33
  3. Αντί για πίτα......Καρδαμύλη!!
    από latris mixanis στο forum Ταξιδιωτικά