Μεταξύ μας, αλλά δε νομίζω ότι η οδήγηση σε πίστα αυξάνει την ικανότητα οδήγησης μεταξύ αυτοκινήτων.
Life begins at 45°.
Οσο να ναι η ενασχοληση σου δινει αρκετους ποντους.
Και μονο οσον αφορα το control της μηχανης...
Αλλιως θα αντιδρασω εγω σε ενδεχομενο ελιγμο που θα πρεπει να κανω ή σε φρενα πανικου,αλλιως αυτοι.
(βεβαια εγω με τα 300+ κιλα πληρης υγρων και αναβατη, απλα θα παρω την πορτα που θα ανοιξει μαζι μου)
Η μεγάλη διαφορά είναι το πόσο καλύτερα "διαβάζουν" το μέλλον (είτε συνειδητά, είτε υποσυνείδητα)
Στο μέτρο που θα ανοίξει η πόρτα πάντως, αν δεν έχει πάρει γραμμή ότι θα συμβεί να κόψει, όποιος και να είναι θα πάρει τη πόρτα
(και ενδεχομένως τον επιβάτη) μαζί του για στενές επαφές τρίτου τύπου....
Αυτό. Σαφώς ο Blade ή ένας οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος θα αντιδράσει στον μισό χρόνο και - πιθανότατα - με τον σωστό τρόπο (όσον αφορά τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας), αλλά το να κινείσαι μεταξύ αυτοκινήτων σβέλτα και με ασφάλεια προϋποθέτει άλλου είδους ικανότητες, που δεν αποκτούνται στην πίστα.
Life begins at 45°.
Η πιο πλήρης απάντηση έχει δοθεί εδώ από τον blade.
το καλύτερο απο όλα, εκεί που οδηγάς και σου σύρονται στη μάπα μπόχα υπονόμου, πετρελαιίλα αργόκαυστη των λεωφορείων, ποδαρίλα-κουνουπιδίλα.. παράλληλα και απρόσμενα σκάνε και τα αγριοκέρασα του dior και του χ-ψ οίκου αρωμάτων..! μακάρι να στραφείτε όλο και περισσότερες προς το δίτροχο θα μας ευωδιάσετε το περιβάλλων
you rise you fall you're down then you rise again
Οχι ρε μαν, χωρίς βία, χωρίς αίμα.
Σπανίως το κάνω, και μόνο στους ατελείωτα/ανεπανόρθωτα/εντυπωσιακά μαλάκες. Πηγαίνεις δίπλα του και με το αριστερό πόδι και εν κινήσει κατεβάζεις το στάντ στην άσφαλτο. Ο ήχος του μετάλλου που σέρνεται στην άσφαλτο, τους προκαλεί τρόμο μιας και θεωρούν πως ο μολώχ της ασφάλτου ετοιμάζεται να πέσει πάνω τους.
Δοκιμασμένο tip![]()