Καλά έκανε και τα είπε αυτά ο βάλε.
Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε που έριξε το επίπεδο του, αλλά αν νοιώθει έτσι καλά έκανε και μίλησε.
Τα γελακια δε κατάλαβα γιατί τα έκανε όμως.
Και καλά αστειακι ?
Έχει ακούσει πολλά όμως από τους άλλους δύο και ίσως ήταν ξέσπασμα.
Η απλά δυναμιτιζει την ατμόσφαιρα.
Π@@στρα τον ανεβάζουν, π@@στρα το κατεβάζουν οι haters, οπότε τώρα τους δικαιολογεί
Χέστηκε για τον ΜΜ. Αυτό που τον νοιάζει είναι να τερματίζει ακριβώς πίσω από JLo στη χειρότερη περίπτωση ή, στην καλύτερη, να του πάρει τα σώβρακα στη Sepang και να πάει για damage control στη Valencia. Όλα τα άλλα είναι μέσ' το παιχνίδι, που το κατέχει καλάΔεν είπαμε ότι ο Rossi είναι το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, αλλά όσα έχει κάνει στα τόσα χρόνια είναι μια σταλιά μπροστά σ' αυτά που κάνανε άλλοι σε πολύ λιγότερα. Γι' αυτό είναι αυτός που είναι. Τέσπα, σημασία γι' αυτόν έχει το 10ο και θα κάνει ότι πιστεύει ότι μπορεί/πρέπει/αξίζει να κάνει για να το πάρει. Μετά φυσικά θα κριθεί και γι' αυτό.
Πάμε δυνατά για Μαλαισία![]()
Φύγαμε...
Εγώ αν ήμουν ο ΜΜ θα ήθελα να το πάρει ο Ρόσσι.
Γιατί?
Γιατί αν το πάρει κατ αρχήν θα φύγει κατά 99% και θα τσαλακώσει το Χόρχε για πάντα.
Που τον συμφέρει του χρόνου να λένε όλοι να ο μαλάκας που έχασε από το γέρο και να του σπάνε τα ούμπαλα
-Πως ήταν που σας γ.. πέρσι?κλπκλπ
Άρα
ή δεν τα είπε έτσι
ή του πήραν συνέντευξη 2 λεπτά το τερματισμό που τον είχε πιάσει τρέλα
ή τα λέει για να τους σπάσει τ @@
Λέω....
Ο Ρόσσι δεν λέει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ στην τύχη ΟΛΑ είναι υπολογισμένα.
ΟΛΑ
ανανήψαντας
συγνωμη ρε παιδια αλλα να ρωτησω κατι...υπαρχει καποιος που πιστευει πως δεν θα το παρει ο ντοκτορε??![]()
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Μαθηματικά έχει ελπίδες και ο γλιφιτζούρης.
ρε αγορι φυσικα...θα εχει πολυ ενδιαφερον και αγωνια μεχρι το τελος...το τελος που θα το παρει ο παπους...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Πάντως κάποιο δίκιο το έχει ο Ρόσι. Αν μπορούσε ο Μάρκεθ να μαζέψει τόσο άνετα τον Λορένθο όπως το έκανε στον τελευταίο γύρο, απλά δείχνει ότι έπαιζε και δεν έπαιζε για το θέαμα, έπαιζε απλά για την πΟστιά. Ο Ρόσι ακόμα και αν δεχτούμε ότι στα χρόνια της Χόντα έκανε παχνίδι, απλά πάλευε με τον πρώτο.