Zatoich by Kitano
https://www.youtube.com/watch?v=AvICQqXZiJw
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
θα επισημανω κατι επειδη δεν ειμαι γνωστος στο φορουμ.Ποτε δεν ομιλω για πραγματα που αγνοω
Θα κανω κατι αχαρο και ζηταω προκαταβολικα συγνωμη ,ποσταροντας καποιες φωτο απο τον χωρο μου ,οπου γινεται φανερο οτι ειμαι μανιωδης συλλεκτης απο 30 ετιας ιαπωνικης/κινεζικης λαικης τεχνης και ασχολουμαι με την παραδοσιακη κουλτουρα τους οσο λιγοι Ελληνες,με δεδομενο οτι τα περισσοτερα εκθεματα μου ειναι καταχωρημενα στο διεθνες περιοδικο '' orientation '' και εχουν αποκτηθει σε ταξιδια μου εκει.Αυτα τα γραφω για την ροη της συζητησης γιατι επαναλαμβανω δεν ειμαι γνωστος στο φορουμ και ειναι ακομψο να με χαρακτηριζεις ασχετο ειδικα στο πεδιο της κουλτουρας τους που τυχαινει να ειμαι λατρης και για Ελληνας ,αρκετα ενημερωμενος.
Επομενως ,κανεις λαθος να πιστευεις οτι εκφραζω καποια αποψη που εχω για τους ασιατες. Η εικονα που εδωσα στο πιο πανω ποστ ειναι καθαρα περιγραφικη και οχι κριτικη με τον σκοπο να εγκρινει η να απορριψει την κουλτουρα τους..Ειναι αυτοι που ειναι εν ολιγοις για'' παρτυ τους '' ειτε συμφωνουμε ,ειτε διαφωνουμε με τον τροπο ζωης τους.
Αλλα οσο αφορα την διαχειρηση της πυρινικης εκρηξης στο εργοστασιο της Φουκουσιμα η αποψη μου ,συντασσεται με αυτη της παγκοσμιας κοινης γνωμης, οτι δλδ υπηρξε εγκληματικη ,ειδεχθης και απο προθεση δολοφονικη ,ως προς της συνεπειες και της τοπικης ,οσο και της παγκοσμιας υγειας.
κουκουρουκουκου
Aπο παντου μας τη βγαινεις ρε Τζονυ...
Καλα, εχεις τετοιο ενδιαφερον για την κουλτουρα τους και δεν καβαλας Japan;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Πάντα όμως η ανεπάρκεια προκαλεί τέτοια βίντεο.
Δες πχ το Φίλη. Δεν έχει δασκάλους στα σχολεία και ανοίγει Ποντιακό θέμα.
Αντιπερισπασμός να κοιτάει ο κόσμος αλλού.
Αυτό όμως δεν είναι τίποτα νέο.
Πάντα η Μαφία στη Νότια Ιταλία έσκαγε χρήμα για τους σεισμούς
λέγοντας που είναι το κράτος τώρα κλπ κλπ
Πάντα οι μαφιόζοι έχτιζαν μέσα σε μαχαλάδες και τάιζαν την τοπική
φτωχολογιά.
Αν είναι να κουβεντιάσω τέτοια θέματα είναι για κάτι παππούδες
που είπαν θα πάμε εμείς να δουλέψουμε στη Φουκοσίμα πως τη λένε
που είμαστε γέροι.
Αυτοί ναι.
Μαφίες γιακούζες σκατά φατά
Νο θενξ...
ακόμα μια κατινιά προσφορά στο φλόρουμ από τον κίριο....
Ο στρατός των τσάτσον δεν σε χάλασε ο γγόμενος είναε το θέμα.
![]()
ανανήψαντας
Το ντόντζο που κάνω Kendo οργάνωσε πρόσφατα ένα ταξίδι στην Ιαπωνία για να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα που φέτος έγινε εκεί. Εγώ δεν πήγα λόγο οικονομικών. Περίμενα με αγωνία να ακούσω εντυπώσεις και διηγήσεις από τα παιδιά που πήγαν και ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η κακή εντύπωση που είχαν αποκομίσει σχεδόν όλοι. Οι χαρακτηρισμοί ήταν, σωβινιστές, άβουλα ρομπότ με καμία ευελιξία αν κάτι ξέφευγε από το πρόγραμμα, ακόμα και αγενής!!!
Σαφώς δεν είναι τίποτα παραπάνω από την εικόνα 10 ανθρώπων. Απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση, και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι αυτοί ασχολούνται με μια Ιαπωνική πολεμική τέχνη, και πήγαν με πολύ θετική προδιάθεση σε αυτό το ταξίδι.
Travel, Grow, Share
Το στρατό δεν τον διόρισε η Δούρου ούτε ο γκόμενος της
ΤΗν ούλεν τη γ... αυτό που λέμε σήμερα δεξιά και αυτό που λέγαμε χτες πασοκ
Αφού λοιπόν την απαξιώσαμε και την κάναμε κουρέλι τώρα θα πουληθεί
στους Γάλλους και το θέμα θα κλείσει (μέχρι να τη διαλύσουν κι αυτοί
και να την ξαναπληρώσει το κράτος κατά τα γνωστά.)
ΑΝ τώρα ο λογαριασμός θα γίνει χ2 και θα απολυθεί ένα σύνταγμα
από Τσάτσους που θα προστεθούν στην στρατιά των άλλων ανέργων
ή θα βγει σε εθελουσία
Αυτό είναι μια "άλλη" ιστορία.
Ο εκχυδαϊσμός όμως του διαλόγου που προκαλεί η Χ.Α είναι απαράδεκτος
Δεν μ ενδιαφέρει ποιος γ.... τη Δούρου.
Δεν μ ενδιαφέρει αν θα ονομαστεί γενοκτονία ή εθνοκάθαρση ο φόνος μερικών 100δων χιλιάδων Ποντίων
με αφορμή μια συνέντευξη που δώθηκε 8 χρόνια πριν.
Μ ενδιαφέρει να δουλεύει η ΕΥΔΑΠ να μην πληρώνω πολλά, να έχουν οι άνθρωποι δουλεία
και τα σχολεία δασκάλους.
υγ
και εγώ αν ήμουν η Δούρου τη γυναίκα μου θα έβαζα.
Γιατί?
Γιατί ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι σάπιοι και ανάξιοι εμπιστοσύνης
και δεν υπάρχει κανένα μα κανένα σύστημα αξιολόγησης
ανθρώπων.
![]()
ανανήψαντας
Eγω αν ηταν να επιλεξω θα επελεγα τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ- ΟΧΙ την γκομενα μου
αυτη ειναι η διαφορα μας....
Υ.Γ.
Δεν σε ενδιαφερει η "γενοκτονία ή εθνοκάθαρση ο φόνος μερικών 100δων χιλιάδων Ποντίων
με αφορμή μια συνέντευξη που δώθηκε 8 χρόνια πριν".....αλλα μονο να μην χασει το μαγαζακι σου 2-3-5% απο επιπλεον φορο
αυτη ειναι η διαφορα μας....
Εγω θα ντρεπομουν οχι να τα πω, αλλα και να τα σκεφτω αυτα...
αυτη ειναι η διαφορα μας....![]()
Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 04/11/2015 στις 09:34.