Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 183

Θέμα: Αρχάριος-Επιλογή μηχανής

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Εγω τοτε επαιρνα αριθμους πλαισιου και αριθμους κυκλοφοριας... το πλαισιο γιατι ειχα γνωστο στη γιαμαχα τοτε και ρωταγα ιστορικο και τον Αριθμο κυκλοφοριας για να δω αν εχει ατυχηματα μεσω ΥΣΑΕ. Στο δευτερο ισως μπορω να σε βοηθισω.

Ειδα 7 φειζερ μεχρι να βρω μια της προκοπης

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Εγω τοτε επαιρνα αριθμους πλαισιου και αριθμους κυκλοφοριας... το πλαισιο γιατι ειχα γνωστο στη γιαμαχα τοτε και ρωταγα ιστορικο και τον Αριθμο κυκλοφοριας για να δω αν εχει ατυχηματα μεσω ΥΣΑΕ. Στο δευτερο ισως μπορω να σε βοηθισω.

Ειδα 7 φειζερ μεχρι να βρω μια της προκοπης
    Θέλει τόσο ψάξιμο όντως? Και εγώ έλεγα με επίσκεψη σε ένα καλό μάστορα φτάνει.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από newhere Προβολή μηνύματος
    Θέλει τόσο ψάξιμο όντως? Και εγώ έλεγα με επίσκεψη σε ένα καλό μάστορα φτάνει.
    Μπορει και να φτανει.... εγω ισως να υπερεβαλα αλλα σιγουρευτικα με το τροπο που ηθελα. Φυσικα και πηγε σε μαστορα η τελευταια που αγορασα τελικα και οντως μου ειπε οτι ηταν πενα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από newhere Προβολή μηνύματος
    Απο ποιά άποψη το λές?
    Συνήθως καταλήγεις σε κάτι το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα καλό, απλά επειδή είσαι βιαστικός και γεμάτος ενθουσιασμό για το πρώτο σου μηχανάκι. Ή το 2ο. Ή το 3ο.

Το μυστικό για να αγοράσεις το καλύτερο μηχανάκι, στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις, είναι να έχεις υπομονή.
    Life begins at 45°.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Μπορει και να φτανει.... εγω ισως να υπερεβαλα αλλα σιγουρευτικα με το τροπο που ηθελα. Φυσικα και πηγε σε μαστορα η τελευταια που αγορασα τελικα και οντως μου ειπε οτι ηταν πενα.
    Περιμένω πώς κ πώς!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Συνήθως καταλήγεις σε κάτι το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα καλό, απλά επειδή είσαι βιαστικός και γεμάτος ενθουσιασμό για το πρώτο σου μηχανάκι. Ή το 2ο. Ή το 3ο.

Το μυστικό για να αγοράσεις το καλύτερο μηχανάκι, στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις, είναι να έχεις υπομονή.
    Ναι αυτό το καταλαβαίνω. Υπομονή λοιπόν κ μπορώ λογικά να το ψάχνω απο τώρα να πηγαίνω να κοιτάω!Κ λογικά απο ιδιώτη καλύτερα ε?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι.
    Life begins at 45°.

Ωραία όλα αυτά αλλά δεν είπες για τι χρήση το θες.
    Είναι τελειως διαφορετική η ιδανική μοτοσυκλέτα για δουλειές και μετακινήσεις στο κέντρο απο αυτή για βόλτες και ταξίδια.

Αν θες π.χ. να κινήσαι συνεχώς στο κέντρο το fazer δε λέει, είδικα στη κίνηση το καλοκαίρι θα ψήνεται και δεν προσφέρει τίποτα στο μποτιλιάρισμα...
    Εγώ γι'αυτό το έδωσα...
    Αν κινήσαι σε λεωφόρους και κάνεις και βόλτες εκτός πόλης είναι καλό, αν και σύμφωνα με τη προσωπική μου άποψη πολύ δυνατό για οποιοδήποτε μέσο οδηγό (δεν τρομάζει αλλά δεν υπάρχει και λόγος να το έχεις αν δεν το δουλέψεις ψηλά).

Γενικά μέχρι 50-60 άλογα είσαι μια χαρά...
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BlackAdder Προβολή μηνύματος
    Είναι τελειως διαφορετική η ιδανική μοτοσυκλέτα για δουλειές και μετακινήσεις στο κέντρο απο αυτή για βόλτες και ταξίδια.

Αν θες π.χ. να κινήσαι συνεχώς στο κέντρο το fazer δε λέει, είδικα στη κίνηση το καλοκαίρι θα ψήνεται και δεν προσφέρει τίποτα στο μποτιλιάρισμα...
    Εγώ γι'αυτό το έδωσα...
    Αν κινήσαι σε λεωφόρους και κάνεις και βόλτες εκτός πόλης είναι καλό, αν και σύμφωνα με τη προσωπική μου άποψη πολύ δυνατό για οποιοδήποτε μέσο οδηγό (δεν τρομάζει αλλά δεν υπάρχει και λόγος να το έχεις αν δεν το δουλέψεις ψηλά).

το έδωσες και πήρες enfield?

πουτσ@@@@@@@@@

Όχι,το enfield το έχω χρόνια.

Το έδωσα γιατί δεν μου πρόσφερε τίποτα για τη χρήση που κάνω.
    Κράτησα το σκούτερ για το κέντρο και το enfield για καμιά παρέλαση παλαιμάχων....
    Αν είχα χρόνο για βόλτες εκτός πόλης ή αν έκανα μεγάλες σε απόσταση καθημερινές μετακινήσεις μπορεί και να το κρατούσα, αλλά και πάλι μετά απο ένα ss, και δύο γυμνά 600άρια καταλήγω ότι τόσα άλογα σε τόσες στροφές είναι για μια στο τόσο...

Παλαιό μέλος
    Ασε το fazer και ολα τα 600αρι στην ακρη,για αρχη.Ειναι βαρια η μηχανη και θα σε παρει απο κατω.Παρε ενα 200ακι ΜΕ ΑΒS οπωσδηποτε.

Αν σου φυγει το τετρακυλινδρο θελει πειρα να το μαζεψεις και απ οτι ειδα δεν την εχεις.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BlackAdder Προβολή μηνύματος

Εγώ γι'αυτό το έδωσα...

To θέλω και για τα δύο. Αφού δεν θα έχω άλλο μέσο μετακίνησης κ για κέντρο αλλά κ συχνά ταξίδια εκτός Αθήνας

Αν βγαίνεις συχνά εκτός πόλης είναι καλή επιλογή, είναι σχετικά χαμηλό, άνετο, με προστασία απο αέρα, και σε καλή τιμή μεταχειρισμένο.
    Πολύ δύσκολα θα έλθει στιγμή που να το θεωρήσεις λίγο, οπότε το αλλάζεις μόνο αν δεν σε βολέψει και όχι για να ανέβεις κατηγορία όπως με ένα 200άρι.

Σκέψου που θες να κάνεις παραχώρηση, πχ με ένα 300άρι σκούτερ (και λέω σκούτερ γιατί καμία μηχανή δεν τα ξεπερνάει σε άνεση στο κεντρο) θα είναι άνετα εντός και οριακά αλλά εφικτά εκτός πόλης.
    Με το fazer θα είσαι λιγότερο άνετα εντός (παρόλα αυτά σε μέσο επίπεδο για μηχανή) αλλά αρχηγός στα ταξίδια.

Βέβαια η έλλειψη εμπειρίας μπορεί να είναι υπέρ σου στο θέμα της αδυναμίας σύγκρισης του με κάτι άλλο, οπότε στη τελική να μη βρεις κάτι αρνητικό.
    Είναι μια μηχανή με την οποία μπορείς να κάνεις πολλά σε ικανοποιητικό βαθμό.

/spam
    Κοίτα να δεις, μόλις ρωτήσει γυναίκα για μηχανάκι, 100 χιλιάδες δίσκοι σε λίγες ώρες και ανασταίνονται νεκροί...
    /spam

Θα συμπορευτώ με τους λέγοντες ότι για αρχή, κάτι ελαφρύ σχετικά που να το πατάς και με τα δύο πόδια θα ήταν καλύτερο. Τα περισσότερα 600άρια είναι 200 κιλά και βάλε που δύσκολα κουμαντάρονται. Το πιο ελαφρύ τετρακύλινδρο ήταν το Υamaha XJ6 στα 195 αν θυμάμαι σωστά με πλήρες ρεζερβουάρ και απόλυτα λογική ιπποδύναμη και απόδοση, όχι σαν το "δίχρονο" S2.

"Ελαφρύ" είναι και κάτι τύπου monster620/69Χ ή SV650 γυμνό στα 185 κιλά με πλήρες ρεζερβουάρ.
    Και φυσικά όλα τα νεόκοπα 250άρια στριτ με φέρινγκ της καβασάκι και χόντα που παίζουν ως τα 165 κιλά περίπου.

Μέλος
    Εννοειται θελω να παταω γι αυτο κ δυσκολευομαι να βρω κατι αλλο να μου αρεσει αφου δεν ειμαι κ πρωτο μποι...για τα γυμνα που λες εχω διαβασει οτι τρως πολυ αερα κ σε δυσκολευει σε ανοιχτο δρομο. Ειναι τοσο προβλημα αυτο?σορρυ μπορει να ρωταω κ βλακειες. Επισης σορρυ που γραφω χωρις τονους αλλα ειμαι απο το κινητο!

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια στην επιλογή μηχανής 50cc
    από DUKEMNUKEMgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 07:26
  2. επιλογή μηχανής
    από airam9797 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 15:33
  3. επιλογή μηχανής
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 19:37
  4. επιλογη μηχανης?
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 15:19
  5. Βαγγέληη,τα φωώτα...σου(επιλογη μηχανης)
    από iagos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 10:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ