ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙΜΕΓΑΛΗΗ ΚΟΤΑ
ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ???
ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΖΕΙΣ!!!!ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟ-ΤΕΛΕΜΕ!!!![]()
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙΜΕΓΑΛΗΗ ΚΟΤΑ
ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ???
ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΖΕΙΣ!!!!ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟ-ΤΕΛΕΜΕ!!!![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
ΤΟ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ 3-2 ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΑΡΑΕΞΩ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑEI ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ Ε??
ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ...ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΗΛ. ΜΙΑΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ!!
TO TEΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΤΑΝ 2-2 ΨΗΛΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕΣ ...ΤΡΕΧΟΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ [ΚΡΗΤΙΚΟΣ]
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ΄?? ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΛΤΟ...ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΠΑΚΙ...ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ??
ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ....![]()
![]()
![]()
ΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΤΑ Ο ΔΟΥΚΑΣ...
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΧΤΜΠΑΜΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΤΑ.....ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ...ΔΟΥΚΑΣ ....ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΖΕΙ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ....
ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΤΜΠΑΜΙΕΣ..!!![]()
![]()
![]()
μήπως γαμίσατε το thread?
Τώρα που είπες παντόφλα θυμήθηκα ότι το βράδυ εεεεεεε…
..
…έχω μια…δουλειά…εεε..καπου να πάω..εεε…οδοντίατρο…
ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
![]()
![]()
exei dikio o NLS TELOS !
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
ΑΛΛΑ ΣΠΥΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ???ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ!!
ΣΟΡΥ ΝΛΣ ΤΕΛΟΣ
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;
WHISPER..
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ FORUM ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ MOBY-WHISPERING WIND ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ WHISPER..
[font=optima]Σημαίνει πολλά πράγματα που μπορεί να τα βρει κανείς μέσα στο άρωμα μιας κολώνιας (Zanzibar by Van Cleef)
ή
στο μακρινό και εξωτικό νησί του Ινδικού ωκεανού,ξεχασμένο από κάθε ίχνος πολιτισμού και τεχνολογίας.Εκεί Ιππάρχει περίπτωση να δείτε και τον παππού-Ζαν να κόβει βόλτες στην παραλία με μια μαϊμού δεμένη στο αριστερό του πόδι για μόνιμη παρέα...[/font]
![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ KON-G ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΘΡΥΛΟ DONKEY-KONG(ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΒΑΡΕΛΙΑ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ)
Που το θυμήθηκες το King kong????? Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα από εκείνα με τις μπαταρίες!!!! Δε θυμάμαι πως τα λέγανε ρε γαμώτο!!!!!! Ώρες ατελείωτες..... σπάσιμο κανονικό!!!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Απο τα χρονια που εμεινα στην Αγγλια μου εμεινε και το ονομα που μου βγαλανε εκει, (δεν εχει σχεση με τα σεξουαλικα μου επιτευγματα) απλα δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξω να κατσω καπου πανω απο 30' αν δεν εχω κατι ουσιαστικο να κανω. Περπαταω με τα χερια, κανω flip γυρω απο τον εαυτο μου τρεχω πηδαω...κτλ.
(hence και στην κοπη της πιτας την εκανα στο μπαμ)
Το 650 απο το BMW GS που ειχα για καποιο καιρο.
Φιλακια παλιο forum
![]()
MonsterMind apo to mastermind (epeidi panta eimoun arxigos) kai monster fisika... gia to teratwdes mialo mou (:P)
ta dio MM einai ta arxika tou onomatepwnimou mou... kai to nick ksekinise apo pc games fisika... epoxi tou amstrad
EGO TI NA PO !!! TO LYKOS MOY TO BGALANE APO ENA GEGONOS POY EGINE SE ENA KSENIKTADIKO.(APO TON TROPO POY ORMIKSA )
LOGO XARAKTIRA HTAN NA ME BGALOYN DIPLOMATI ALLA YPERISXISE H SYMPERIFORA KAI OI MALAKIES POY EKANA KAI ME BGALANE PSIHAKIAS SYN TO PARAPANO GEGONOS OPOTE PSIHAKIAS O LYKOS.