Σε 15 λεπτά το πολύ είναι έτοιμο. Προσωπικά τα ζυμαρικά ολικής (και το ρύζι) μου φαίνονται πολύ πιο νόστιμα από τα άσπρα.
Think faster than you ride
νταξ τα ζυμαρικά ολικής ναι, αλλά το καστανό (είναι άλλο από το μαύρο; ) ρύζι δεν το μπορώ καθόλου
17 κιλα σε ενα με εναμιση μηνα.....
Ετρωγα τα παντα μεχρι να χορτασω..... Το ξαναλεω, ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΩ..... Και ΜΙΑ λεπτη φετα ψωμι....
Οταν το φαι ηταν πατατες τηγανιτες με μπριζολα, ετρωγα την μπριζολα, σαλατα και στο τελος μια μπουκια πατατες για το γαμωτο....
Γλυκα ΚΑΘΟΛΟΥ...
Βραδυ καροτο και αγγουρι (οποιος πει μλκια θα φαει μπαν) ή γαλα με cereals
Αλλα και καθε μερα διωρο περπατημα με το καροτσακι και την μικρη....
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Σόρρυ αλλά έχω δακρύσει.... 2-3 ώρες βάρη; Whatever....
5-6 πιατα ρύζι είναι ένα τίποτα όταν θες να χτίσεις (εκτός αν αντί για πιάτο εννούμε σαλατιέρα).
Σε περιόδους όγκου τρώω περίπου 1 κιλό ρύζι τη μέρα (ζυγισμένο αβραστο), κάπου 900γρ υδατάνθρακα δλδ
Ας πω ένα τυπικό πρωινό αυτής της περιόδου:
1. 12 αυγά βραστά (3 ολόκληρα + 9 ασπράδια)
2. 200γρ quaker με γάλα + σταφίδες
3. 1/2 λιτρο φυσικό χυμό
4. 1/2 λίτρο νερό
Η ημέρα συνεχίζεται με 5-6 γεύματα αντίστοιχων ποσοτήτων. Δεν είναι εύκολα πράγματα...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Όταν έκανα το παραπάνω πρόγραμμα, γυμναζόμουν 4-5 φορές την εβδομάδα, 20-30 λεπτά μαξ/προπόνηση (χωρίς ζέσταμα, αποθεραπεία κτλ).
Εσύ πρέπει να είσαι και 90+ κιλά όγκου, όμωςΕδώ μιλάμε για ανθρώπινα πράγματα! Το δικό μου πρωινό "σαντουιτσάκι" είχε 5 ασπράδια, 1 κρόκο.
Γενικά, πρέπει να είμαι ο μισός από σένα![]()
Life begins at 45°.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τι γίνεται ρε παιδιά;
Περισσότεροι είναι αυτοί που θέλουν να βάλουν κιλά από αυτούς που προσπαθούν να χάσουν;
Νομίζω φίλοι μου πως αν πέσει πείνα έχω σταμπάρει αυτούς που θα εξαντληθούν γρηγορότερα και θα γίνουν τα γεύματα μου !
Πέραν της πλάκας το κάθε άθλημα έχει και τα δικά του. Υποθέτω πως η αγωνιστική οδήγηση μοτοσυκλέτας απαιτεί συνδυασμό αντοχής αλλά και κάποιας σχετικής δύναμης. Σε τι αναλογίες θα πρέπει να είναι αυτά έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Λογικά οι παγκόσμιοι από πίστα σε πίστα παίζει και να αλλάζουν 0,5-1% σε βάρος ανάλογα τη συνθήκη.
Πιάσε χαρτομάντηλο. Τι whatever; Τόσο κρατούσε το πρόγραμμα, 20 χρονών ήμουν.
Στενάζει η τουαλέτα5-6 πιατα ρύζι είναι ένα τίποτα όταν θες να χτίσεις (εκτός αν αντί για πιάτο εννούμε σαλατιέρα).
Σε περιόδους όγκου τρώω περίπου 1 κιλό ρύζι τη μέρα (ζυγισμένο αβραστο), κάπου 900γρ υδατάνθρακα δλδ
Τώρα που το είδα, θυμήθηκα ότι κάτι τέτοια έτρωγα κι εγώ για πρωϊνό, μου είχαν φτιάξει προγραμμα διατροφής. Πάνε πολλά χρόνια από τότε... Δεν θα ήθελα να το ξανακάνω!Ας πω ένα τυπικό πρωινό αυτής της περιόδου:
1. 12 αυγά βραστά (3 ολόκληρα + 9 ασπράδια)
2. 200γρ quaker με γάλα + σταφίδες
3. 1/2 λιτρο φυσικό χυμό
4. 1/2 λίτρο νερό
Τελευταία τροποποίηση από kostas777; 10/12/2015 στις 00:13.
Απο τη μια σας θαυμάζω για την αυτοσυγκράτησή σας και απο την άλλη, σας σκέφτομαι να περπατάτε στο πεζοδρόμιο και να μην πατάτε στις γραμμές απο τις πλάκες, γιατί ως γνωστόν, έχουν ακτίνες λέηζερ και στα σπίτια να ελέγχετε τα κάδρα αν είναι σωστά αλφαδιασμένα.
Φίου φίου φι φι φίου
Αρκετα για αυτο το θεμα ειχαν ψαχτει τα παιδια απο το dirt-bike ....
http://forum.dirt-bike.gr/forum/view...st=0&sk=t&sd=a
To βαζω γιατι ειχα διαβασει ενδιαφεροντα πραγματα.....
![]()