Φώτο ρεεεηηη
φωτο ουτε μια...χαχαα
απο πατρα εφυγα εγω με τον γιωργο (vtecpatra) φτασαμε σχεδον μαζι με τον κτηνο,τον γκοργκο και τους γκουτσαιους φιλους του.
για καποιο λογο που ακριβως δεν καταλαβα,ο μπλιτζερ κ ο george sp χαθηκαν απτους υπολοιπους και ηρθαν λιγο αργοτερα.(ας τα πουν οι αθηναιοι).
καφεδακι στον ηλιο,φωτοσυνθεση κι ετσι.κατα τις 2.10 την καναμε οι πατρινοι,ολο παλια εθνικη.
ο κτηνος δεν γκρινιαζει,απλα μιλαει
χαρηκα για οσους γνωρισα και οσους ξαναδα..
γιωργο,ευχαριστω για την παρεα και το καφεδακι!!!!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Το γκρουπάκι για κάποιο λόγο χωρίστηκε στο ύψος του Ισθμού. Εγώ με το Blitzer ακολουθούσαμε τον κύριο με το Boneville και πηγαίναμε πιο χαλαρά γιατί το άλλο παλικάρι με το Caponord είχε μείνει πολύ πίσω και τον περιμέναμε. Μέχρι να μας φτάσει το Capo το μπροστά γκρουπ αποκόπηκε και ο μεσιέ Triumph δεν έστριψε δεξιά στην παλιά Εθνική προς Κιάτο-Πάτρα και έτσι βρεθήκαμε στην Νέα Εθνική προς Καλαμάτα όπου δεν υπήρχε αναστροφή μέχρι τα διόδια Σπαθοβουνίου. Αναγκαστικά λοιπόν φτάσαμε Σπαθοβούνι και μετά το κυκλάκι φτάσαμε κάνα 20λεπτο αργοπορημένοι.
Καλά να είμαστε και στην επόμενη λίγο καλύτερη ενημέρωση μεταξύ μας αν κάποιος δε ξέρει τι διαδρομή γιατί αν ξεμείνει και τον ακολουθούν οι υπόλοιποι, πάει τρενάκι
To Capo πάντως έστριψε σωστά πίσω μας![]()
Είπα να μη μιλήσω, αλλά αφού το απαιτεί το κοινό...
Ktinos leader, όνομα και πράμα, μπροστά σε όλη τη διαδρομή, στην έξοδο για Παλιά σταματάει λίγο πριν τη νησίδα με αναμμένο φλας και περιμένει κανονικά να περάσουν όλοι, όπως κάνει κάθε σωστός λήντερ. Το γκρουπάκι προχωράει κανονικά, χαλαρές ταχύτητες. Μόλις αρχίζει λίγο "στροφιλίκι", περνάω μπροστά, παίζω λίγο με τα TDM (γενικά έπαιζα μπρος-πίσω, γιατί με 4 ώρες ύπνο, απλά θα κοιμόμουν στο τιμόνι) και στα μισά περίπου της διαδρομής, πάω και αράζω στο τέλος του γκρουπ, πίσω από George_Sp και τον αγαπητό κύριο με το Τ100, με τον οποίο τελικά δε συστηθήκαμε. Δεν έδινα καμία σημασία στη διαδρομή, αφού ακολουθούσα άλλους και δεν είχε απολύτως κανένα ενδιαφέρον για το DRZ, στο συγκεκριμένο κομμάτι. Αν είχα ένα μαξιλαράκι και μια κουβέρτα, θα ήταν τέλεια.
Ένιγουει, οι πρώτοι αποκόπηκαν από τους 3 τελευταίους, δηλαδή εμάς και αποφάσισαν ότι το σωστό είναι απλά να εξαφανιστούν και να πάνε για καφέ, όπως δεν κάνει κάθε σωστός λήντερ. Ωστόσο δεν ήμασταν στην πραγματικότητα τελευταίοι, αφού ακολουθούσε και το παλικάρι με το Capo, κάπου πίσω μας, για το οποίο εγώ δεν είχα ιδέα (ήμουν σίγουρος ότι είμαι τελευταίος). Σε κάποια φάση, βγήκαμε Εθνική (Τριπόλεως), αναγνώρισα το σημείο και παραξενεύτηκα, γιατί ήξερα ότι η διαδρομή δεν έχει διόδια, αλλά σκέφτηκα "νταξ μωρέ, ξέρουν αυτοί". Ε στο Σπαθοβούνι γυρίσαμε πίσω, ένας χρεώθηκε διόδια, ο George πιθανότατα θα πάει φυλακή σε 2-3 χρόνια κι εγώ γέμισα βενζίνη. Συνεχίσαμε και βρήκαμε τα παιδιά στο μαγαζί, με ~20 λεπτά καθυστέρηση.
ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ!
Life begins at 45°.
Φιλαράκ να μου φέρνεις τσιγάρα! Λευτεριά στους χιλιοπληρωμένους καρόδρομους!
πέρασα 2 φορές με εμφανή πινακίδα. καλά να είμαστε σε 2 χρόνια τα ξαναλέμε αν έρθει κανα μπιλιετάκι. έχω και ένα περυσινό στη Νέα Οδό στις Αφίδνες.
Ρε Κτήνε σταμάτα τη μάσα και τις κρασοκαταστάσεις. Θέλω το κινητό. Αύριο Δευτέρα![]()
Για να μην παρεξηγηθώ και αρχίσει να δικαιολογείται ο Ktinos και να μου γκρινιάζει, δεν κρατάμε μούτρα ή κάτιΑπλά περιέγραψα τι ακριβώς συνέβη.
Γενικά ωραία ήταν, χάρηκα για όλα τα παιδιά που γνώρισα και ο ήλιος μας έφτιαξε τη διάθεση ^^
Life begins at 45°.
Να σημειώσω εδώ ότι ο αγαπητός κύριος αποπάνω μου πρότεινε να πάμε ποδαράτη βολτούλα στην παραλία. Οι δυο μας. Ουδέν άλλο σχόλιο.
Life begins at 45°.