Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 83

Θέμα: Κυριακή 20 Κιάτο

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Φώτο ρεεεηηη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Ε πες και καμμια κουβεντα ντε,τι κανατε,ποιοι ησασταν,αν γκρινιαζε ο Κτηνος κτλ κτλ

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    φωτο ουτε μια...χαχαα
    απο πατρα εφυγα εγω με τον γιωργο (vtecpatra) φτασαμε σχεδον μαζι με τον κτηνο,τον γκοργκο και τους γκουτσαιους φιλους του.
    για καποιο λογο που ακριβως δεν καταλαβα,ο μπλιτζερ κ ο george sp χαθηκαν απτους υπολοιπους και ηρθαν λιγο αργοτερα.(ας τα πουν οι αθηναιοι).
    καφεδακι στον ηλιο,φωτοσυνθεση κι ετσι.κατα τις 2.10 την καναμε οι πατρινοι,ολο παλια εθνικη.
    ο κτηνος δεν γκρινιαζει,απλα μιλαει
    χαρηκα για οσους γνωρισα και οσους ξαναδα..
    γιωργο,ευχαριστω για την παρεα και το καφεδακι!!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Το χω εγώ

https://www.youtube.com/watch?v=uMv2iPLx6oQ

για καποιο λογο που ακριβως δεν καταλαβα,ο μπλιτζερ κ ο george sp χαθηκαν απτους υπολοιπους και ηρθαν λιγο αργοτερα.(ας τα πουν οι αθηναιοι).
    Το γκρουπάκι για κάποιο λόγο χωρίστηκε στο ύψος του Ισθμού. Εγώ με το Blitzer ακολουθούσαμε τον κύριο με το Boneville και πηγαίναμε πιο χαλαρά γιατί το άλλο παλικάρι με το Caponord είχε μείνει πολύ πίσω και τον περιμέναμε. Μέχρι να μας φτάσει το Capo το μπροστά γκρουπ αποκόπηκε και ο μεσιέ Triumph δεν έστριψε δεξιά στην παλιά Εθνική προς Κιάτο-Πάτρα και έτσι βρεθήκαμε στην Νέα Εθνική προς Καλαμάτα όπου δεν υπήρχε αναστροφή μέχρι τα διόδια Σπαθοβουνίου. Αναγκαστικά λοιπόν φτάσαμε Σπαθοβούνι και μετά το κυκλάκι φτάσαμε κάνα 20λεπτο αργοπορημένοι.
    Καλά να είμαστε και στην επόμενη λίγο καλύτερη ενημέρωση μεταξύ μας αν κάποιος δε ξέρει τι διαδρομή γιατί αν ξεμείνει και τον ακολουθούν οι υπόλοιποι, πάει τρενάκι

To Capo πάντως έστριψε σωστά πίσω μας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Φώτο ρεεεηηη
    https://www.google.gr/search?q=%CE%B...R2fe5VViy3M%3A

φωτο ουτε μια...χαχαα
    απο πατρα εφυγα εγω με τον γιωργο (vtecpatra) φτασαμε σχεδον μαζι με τον κτηνο,τον γκοργκο και τους γκουτσαιους φιλους του.
    καφεδακι στον ηλιο,φωτοσυνθεση κι ετσι.κατα τις 2.10 την καναμε οι πατρινοι,ολο παλια εθνικη.
    ο κτηνος δεν γκρινιαζει,απλα μιλαει
    χαρηκα για οσους γνωρισα και οσους ξαναδα..
    γιωργο,ευχαριστω για την παρεα και το καφεδακι!!!!
    Ωραία ήταν η βόλτα μας,χάρηκα που γνώρισα και τα παιδιά της παρέας .
    Ακη,εγώ σε ευχαριστώ για την πρόσκληση ,το μόνο σίγουρο ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Είπα να μη μιλήσω, αλλά αφού το απαιτεί το κοινό...

Ktinos leader, όνομα και πράμα, μπροστά σε όλη τη διαδρομή, στην έξοδο για Παλιά σταματάει λίγο πριν τη νησίδα με αναμμένο φλας και περιμένει κανονικά να περάσουν όλοι, όπως κάνει κάθε σωστός λήντερ. Το γκρουπάκι προχωράει κανονικά, χαλαρές ταχύτητες. Μόλις αρχίζει λίγο "στροφιλίκι", περνάω μπροστά, παίζω λίγο με τα TDM (γενικά έπαιζα μπρος-πίσω, γιατί με 4 ώρες ύπνο, απλά θα κοιμόμουν στο τιμόνι) και στα μισά περίπου της διαδρομής, πάω και αράζω στο τέλος του γκρουπ, πίσω από George_Sp και τον αγαπητό κύριο με το Τ100, με τον οποίο τελικά δε συστηθήκαμε. Δεν έδινα καμία σημασία στη διαδρομή, αφού ακολουθούσα άλλους και δεν είχε απολύτως κανένα ενδιαφέρον για το DRZ, στο συγκεκριμένο κομμάτι. Αν είχα ένα μαξιλαράκι και μια κουβέρτα, θα ήταν τέλεια.

Ένιγουει, οι πρώτοι αποκόπηκαν από τους 3 τελευταίους, δηλαδή εμάς και αποφάσισαν ότι το σωστό είναι απλά να εξαφανιστούν και να πάνε για καφέ, όπως δεν κάνει κάθε σωστός λήντερ. Ωστόσο δεν ήμασταν στην πραγματικότητα τελευταίοι, αφού ακολουθούσε και το παλικάρι με το Capo, κάπου πίσω μας, για το οποίο εγώ δεν είχα ιδέα (ήμουν σίγουρος ότι είμαι τελευταίος). Σε κάποια φάση, βγήκαμε Εθνική (Τριπόλεως), αναγνώρισα το σημείο και παραξενεύτηκα, γιατί ήξερα ότι η διαδρομή δεν έχει διόδια, αλλά σκέφτηκα "νταξ μωρέ, ξέρουν αυτοί". Ε στο Σπαθοβούνι γυρίσαμε πίσω, ένας χρεώθηκε διόδια, ο George πιθανότατα θα πάει φυλακή σε 2-3 χρόνια κι εγώ γέμισα βενζίνη. Συνεχίσαμε και βρήκαμε τα παιδιά στο μαγαζί, με ~20 λεπτά καθυστέρηση.

ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ!
    Life begins at 45°.

Φιλαράκ να μου φέρνεις τσιγάρα! Λευτεριά στους χιλιοπληρωμένους καρόδρομους!

πέρασα 2 φορές με εμφανή πινακίδα. καλά να είμαστε σε 2 χρόνια τα ξαναλέμε αν έρθει κανα μπιλιετάκι. έχω και ένα περυσινό στη Νέα Οδό στις Αφίδνες.

Ρε Κτήνε σταμάτα τη μάσα και τις κρασοκαταστάσεις. Θέλω το κινητό. Αύριο Δευτέρα

Για να μην παρεξηγηθώ και αρχίσει να δικαιολογείται ο Ktinos και να μου γκρινιάζει, δεν κρατάμε μούτρα ή κάτι Απλά περιέγραψα τι ακριβώς συνέβη.

Γενικά ωραία ήταν, χάρηκα για όλα τα παιδιά που γνώρισα και ο ήλιος μας έφτιαξε τη διάθεση ^^
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Για να μην παρεξηγηθώ και αρχίσει να δικαιολογείται ο Ktinos και να μου γκρινιάζει, δεν κρατάμε μούτρα ή κάτι Απλά περιέγραψα τι ακριβώς συνέβη.

Γενικά ωραία ήταν, χάρηκα για όλα τα παιδιά που γνώρισα και ο ήλιος μας έφτιαξε τη διάθεση ^^

εσύ ειδικά πήρες ήλιο για όλο το χειμώνα παλιομουσχάρρρρρ.
    σ αρεσε η βολτίτσα στην ακροθαλασσιά?

Να σημειώσω εδώ ότι ο αγαπητός κύριος αποπάνω μου πρότεινε να πάμε ποδαράτη βολτούλα στην παραλία. Οι δυο μας. Ουδέν άλλο σχόλιο.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Να σημειώσω εδώ ότι ο αγαπητός κύριος αποπάνω μου πρότεινε να πάμε ποδαράτη βολτούλα στην παραλία. Οι δυο μας. Ουδέν άλλο σχόλιο.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Ροματζαδα κι έτσι;
    Και δεχτηκες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Ροματζαδα κι έτσι;
    Και δεχτηκες;
    στα μισά του μώλου, άρχισε τις δικαιολογίες οτι η θάλασσα φουρτούνιασε από δεξιά και την βλέπει πιο ψηλά από ότι αριστερά έξω από το μώλο....τι άλλο να πω

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σήμερα Κυριακή 20/7 ciao Συγγρού
    από Λεωνίδας στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2008, 12:38
  2. αυριο ΚΥΡΙΑΚΗ 20/1
    από TROOPER στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 13:48
  3. Κυριακη 20/01 ωρα 16:00
    από devil's animal στο forum Συναντήσεις & βόλτες