Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 70 από 70

Θέμα: sv1000 vs all...

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    ποσο γκαζι θελεις γιατι υπαρχουν και αλλες επιλογες....
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Θα σου ελεγα για falco αλλα βλεπω πως μονο ενα υπαρχει χαχαχαχα
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6626510/

Εχε υποψιν σου, το tuono ειναι ενα rsv mille που του λειπουν τα φαιρινγκ και εχει τιμονι. Σε ολα τα αλλα ειναι ιδιο με το ss...
    Το SL 1000 Falco θα έλεγα και εγώ. Έχει class, είναι tuned για μεσαίες κάτι που δεν ισχύει στα TLR, SP1-2 και είναι καλύτερο σε αναρτήσεις από το SV 1000. Εναλακτικά ένα TLS με αλλαγμένη την πίσω ανάρτηση, ένα VTR από τα τελευταία με το μεγαλυτερο τεπόζιτο. Όλα αυτά για βόλτα, για πίστα τετρακύλινδρο SS, GSXR 750 θα έλεγα αλλά και με τα άλλα βολτούλα για βελτίωση θα κάνεις μια χαρά στην πίστα.

στην πίστα κάνεις πρόοδο με μικρό .&-
    είναι απείρως διασκεδαστικότερο να καβαλάς ένα "αργό"(λέμε τώρα...) μηχανάκι γρήγορα παρά ένα γρήγορο αργά.
    αν είχα τη δυνατότητα (και μετά 10 χρόνια στους δρόμους με 1000) τώρα που ανακάλυψα την πίστα θα ήθελα ένα 600 (ιδανικά 750)
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 30/12/2015 στις 19:05.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Για πιστα εννοειται πως ειναι καλυτερο ενα 600 ή 750,αν μιλαμε για SS.Στο θεμα βολτας και ειδικα ταξιδιου ομως,οπως ειπα και προηγουμενως και επιμενω,η ροπη που εχει το 1000 χαμηλα δε συγκρινεται με τιποτα.

#WE_R1 Το avatar του/της TokTok
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Για πιστα εννοειται πως ειναι καλυτερο ενα 600 ή 750,αν μιλαμε για SS.Στο θεμα βολτας και ειδικα ταξιδιου ομως,οπως ειπα και προηγουμενως και επιμενω,η ροπη που εχει το 1000 χαμηλα δε συγκρινεται με τιποτα.
    Αφού περάσει αρκετα μηχανάκια για το δρόμο, μπαίνοντας και στην πίστα έφτασα στο σημείο και αποφάσισα ότι χρειάζομαι 2 μηχανάκια!!

Είχα στο παρελθόν Ζ750, για βόλτα πολύ ωραίο αλλά δεν μπορούσα να φτάσω ss πουθενά, στην πίστα ανύπαρκτο.

Παώ σε R1 04, στην πίστα ξυράφι, για μακρινή βολτα καλό, στην πόλη θάνατος.

Μετά αφού απόκτησα οικογένεια γύρισα στην επαρχία και άλλαξα σε BUSA K8. Στην εθνική πύραυλος. Ανυπαρκτα φρένα, στα κλειστά κομμάτια δεν το εμπιστευόμουνα.

Αποφασίζω ότι θα τα παρατήσω και πάω σε Bandit 1250. O Άρχοντα της Βόλτας !!! Ο έρωτας της γυναίκας... Αλλά.........τίποτα παραπάνω. Φρένα μηδέν, αναρτήσεις μηδέν!

Πριν από 4 χρόνια κάνω come back με R1 08. Ολόσωμη, commander 170 ρόδα, Φρένα άγκυρες όπως πάντα και έχω βρεί την υγειά μου. Για γρήγορη βόλτα σουπερ, στην πίστα όπλο. Αλλά η γυναίκα μου έχει ανέβει 1 μονο φορά. :-)

Για αυτό το λόγο πήρα και ενα σκουτερ 500άρι και πάω την κοντινή μου βόλτα. Βγαίνω στην αγορά, βάζω τα πραγματά μου. Πάω τα παιδιά φροντιστήριο.. κτλ...

Αυτά απο μένα. Καλές γιορτές!!
    YAMAHA | Revs your heart!!!

Εξαιρετικά ενδιαφέρον thread...

Να πω κι εγώ μια ιδέα... θα σου πρότεινα Triumph 675 είτε το Daytona είτε το Street Triple...
    ...ανάλογα που κλείνει η ζυγαριά πίστα/βόλτα...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    Το SL 1000 Falco θα έλεγα και εγώ. Έχει class, είναι tuned για μεσαίες κάτι που δεν ισχύει στα TLR, SP1-2 και είναι καλύτερο σε αναρτήσεις από το SV 1000. Εναλακτικά ένα TLS με αλλαγμένη την πίσω ανάρτηση, ένα VTR από τα τελευταία με το μεγαλυτερο τεπόζιτο. Όλα αυτά για βόλτα, για πίστα τετρακύλινδρο SS, GSXR 750 θα έλεγα αλλά και με τα άλλα βολτούλα για βελτίωση θα κάνεις μια χαρά στην πίστα.
    Και είχα υπ όψιν μου ενα VTR μπιμπελό, αλλά πουλήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα

tuono 1st gen για μενα τα εχει ολα και δε χαλαει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από opeth Προβολή μηνύματος
    tuono 1st gen για μενα τα εχει ολα και δε χαλαει.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2675826
    πουτσ@@@@@@@@@

έχω ενα περιποιημένο γυμνο sv με φπε απο λαιμους και πραγματα απο κ7 στις αναρτησεις
    Πολυ τιμιο μηχανακι, 0 προβληματα, μια χαρα στεκόταν στην πίστα τις 3-4 φορες που τοβαλα, αλλα σταμάτησα να το βαζω πιστα γιατι θα λυπομουν να το δω στραπατσαρισμενο καποια στιγμη. Ανταυτου πηρα κατι dedicated για πιστα, με πολυεστερικα. Ριξε μια ματια στο sv portal, εκει τα χρησιμοποιούν κατα κορον σε πιστες.
    Σκεφτομαι μηπως καποια στιγμη το δωσω για κατι πιο βεστρομαδικο, αν ενδιαφερεσαι ριξε πμ.
    Τελευταία τροποποίηση από Odin#9681; 31/12/2015 στις 00:50.
    Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. reinmeister vs all (regarding rc51)
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 385
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2012, 16:32
  2. Rossi Vs all... εν ενεργεία και μη
    από red_monster στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 02:11
  3. DUKE III vs ALL