Τι εγινε εδω ρε παιδια;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
[QUOTE=byron;2695664]Ο Τέρενς καλώς ή κακώς, αναλύει την αγορά μιας μοτοσυκλέτας με τα ίδια κριτήρια που θα αγόραζε ένα ψυγείο.
Η αγορά μιας μοτό για τα όνειρα και όχι για την μεταφορά απ΄το Α -> Β δεν εμπίπτει σε τέτοια οικονομοτεχνικά κριτήρια. Αν το "μοτό-όνειρο που θα αγοραστεί (οποιαδήποτε), δεν σε λιγώνει όταν την βλέπεις, δεν αξίζει να την πάρεις. Και γιαυτό είμαι κατά των συμβουλών σε τέτοιες ερωτήσεις.
Την καύλα σου, δεν την διαπραγματεύεσαι, δεν ρωτάς αριστερά και δεξιά. Κανέναν δεν ρωτάς, εκτός και αν υπάρχει κάποιος που την ξέρει και τον εμπιστεύεσαι. Ο κάτοχος συνήθως θα στα πει όλα ρόδινα, ο άσχετος θα σου πει ιστορίες για αρκούδες που έχει ακούσει, και συνήθως δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
θα συμφωνουσα μαζι σου αν η απορια ηταν ιδιωτικη μεταξυ φιλων και οχι δημοσια...Για να βαλει ο υποψηφιος κατοχος( μουλτι?) ερωτημα και να ζηταει ΔΗΜΟΣΙΑ τη γνωμη του καθενα το ειχε αναγκη να το κανει γιατι ετσι εκρινε οτι βοηθιεται καλυτερα..
Αυτος που εχει την κ@λα που λες, δεν ποσταρει δημοσιες ερωτησεις απλα το κανει και το ανακοινωνει...η κ@λα δεν συζητιεται, γινεται..
Απο εκει και περα στο δημοσιο διαλογο υπαρχουν ετεροκλητες αποψεις και γωνιες θεασης..ειναι λυπηρο να γινεται ενα ατυπο μπουλινγκ σε καποιον επειδη δεν συμφωνει μαζι σου ή επειδη ο καθε φιλος τερενς θεωρει οτι καθε αποψη εκτος της δικιας του ειναι ανεμαρτιστη..δικαιωμα του να το πιστευει οπως και δικαιωμα μας να μην συμμεριζομαστε τις αποψεις του αλλα μεχρι εκει...
Να την πεφτουμε ομαδικα σε καποιον με ειρωνιες και τρολαρισματα επειδη εχει αλλη αντιληψη το θεωρω απαραδεκτο και αυτο εγραψα..
Με τον Τερενς εχω διαφωνησει σε πολλα αλλα σεβομαι την αποψη του την συντηρητικη, οπως και του καθενα εδω μεσα αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω αυτο το πεσιμο γιατι στο φιναλε μας προσβαλλει ολους μας..
Τη συγκεκριμενη τακτικη την εχω βιωσει και σε αλλα αναλογα σαιτ οπου τα πιστευω μερικων ειναι νομοι του μωυση και οποια αλλη αποψη τρολαρεται κανονικατατα..
αμα φθασουμε εκει ολοι μας χανουμε...
πολύ θρεντ για το τίποτα...
παγια αλήθεια:
Αμα δεν έχεις λεφτά δεν χρεώνεσαι για να κάνεις την αυλα σου, ποσο μαλλον αμα τα στερήσεις απο τα παιδιά σου, κλπ. Παίρνεις την μπακατέλα και πληρώνεις τα μαστόρια (όποτε καλύτερα να παρεις παπί) ή γίνεσαι εσύ μάστορας.
Αμα έχεις, παιρνεις καινουργιο για να το συντηρήσεις σωστα και να μην σου βγαλει προβλήματα.
Αυτό με το μπουλινγκ έχει γίνει αστείο. Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει χώσιμο, αν γίνεσαι δογματικός σε κάτι, πολύ περισσότερο αν δεν είναι και βιωματικό.
Αυτό κάνει ο Terens και μερικές φορές καταντάει κουραστικό. Όπως όταν αφήνει ξεκρέμαστες απαντήσεις σε βαρύγδουπες δηλώσεις, που το κάνει συχνά (Τέρενς εν προκειμένου, για τις εργατοώρες μιλάω).
Όταν είσαι λοιπόν τόσο δογματικός στις απόψεις σου, ακόμα και όταν μιλάς με κάποιον που έχει ιδία άποψη, ή τα φράγκα να κάνει την κάβλα του και προσπαθείς να ακυρώσεις όσα επιχειρήματα ή καύλα έχει, επειδή "αυτός ξέρει", έ...την τρως την καραμούζα.
Αγαπάμε Terens, ακόμα και όταν μας τα κάνει zeppelin με την προσέγγιση λογιστή σε όνειρα. Θυμίζει πατέρα που προσπαθεί να προφυλάξει απ΄τις μαλακίες τα παιδιά του, αλλά τα παιδιά αγαπάνε τις μαλακίες γιατί ονειρεύονται.
Δεν είναι μπούλινγκ ή τραμπουκισμός, άλλωστε δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοια, είναι σκύλος μαύρος και στο βάθος βάθος ονειροπόλος μοτοσυκλετιστής γιαυτό ψάχνεται και με ΚΤΜ...
Κάποιες φορές οι διδακτικές του εκνευρίζουν, όπως και το ότι ποτέ δεν παραδέχεται πως μπορεί να κάνει λάθος. Terens, ακόμα ονειρεύομαι να σου δώσω το scooter για να δεις τι ωραίο αεράκι φέρνει στο πιπί μου, μιας και το θυμήθηκα.
Επί καύλας σε τέτοιες μοτοσυκλέτες, συμφωνούμε. Κάποιος που ρωτάει για το αν θα πάρει κάτι ακριβό που ξεφεύγει απ΄την πεπατημένη συνήθως δεν ξέρει γιατί ακριβώς το θέλει, φοβάται μήπως κάνει μαλακία και καταλήγει να το λιγουρεύεται στα φανάρια καβάλα σε TransAlp.
Βρε τα είπαμεεεεε λέμε!!!! 40€ χρεώνουν....ετσι λένε επίσημα, εκτός και σου έδωσε τιμή πριν 30 χρόνια ο ίδιος ο Tamburini και έπαθες ντουζλαμά
Καλό βράδυ, υποθέτω πως θα αρχίσει ένας "πολιτισμένος διάλογος" αργότερα...το κληρονομικό χάρισμα μΕ το λέει.![]()
Απο τη μεριά μου , εχω χαζέψει σε βιτρίνες και τα δυο. Θα τα εκανα μια βολτα και οποίο μου καθόταν καλυτερα θα το τσιμπαγα. Φίλος πηγε απο 990 σε 1290 και μου ειπε πως δεν υπάρχει πουθενα μα πουθενα. Το 990r του το κρατησαν για 10,000€ σε αντιπρόσωπια κοντα σου
Ενδιαφέρουσα άποψη... Αλλά δεν προσδιορίζει το όνειρο.
Έχω δει μούλτι στον Άγιο να ξύνουν.... τ αυτιά
Έχω δει και μούλτι να πουλιούνται στα καρ 6 χρόνια μετά
φούλ κάρμπον και 20000χλμ
Έχω διαβάσει για BMW που ήρθαν απ την Κορέα.
Ξέρω 100άδες άλλα γεμάτα αξεσουάρ που αράζουν
από γκαράζ σε γκαράζ.
Το να ΕΧΕΙΣ ένα καλό μηχανάκι είναι ένα όνειρο
Το να ζήσεις με το μηχανάκι είναι ένα κι αυτό ένα όνειρο
αλλά κάπως πιο προχό....
Φαντάσου ότι έχεις μια πορνοστάρ γκόμενα αλλά δε γαμείς ένα πράμα...
Όλοι λένε ωωω το μπούστη τι μ..άρα (οκ διαβάζουν και γυναίκες σόρι)
αλλα εσύ γιοκ...
Ούτε με βιάγκαρα μη χαλάσει η σιλικόνη.
Ο απέναντι όμως με τη Μαριγούλα όλη μέρα... γκαζμά... :rotflmao:
Κι ας το έχει και λίγο πεζμένο η Μαριγούλα κι ας έχει και ψωμάκια στο μπισινό...
Κοινώς απ τ ολότελα ε???
Το ταπεράκι είχε και μια άλλη χάρη.
Δεν ήταν μόνο τα λεφτά.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι κάποιος ήρθε κι είχε φέρει μαζί
το μισό σουπερ μαρκερτ....
Φρόντισε τους άλλους σαν να ήταν παιδιά του.
υγ
Αν το όνειρο είναι να πας στη Μογγολία θα γίνεις και λογιστής
και λίγη σημασία θα έχει με ΤΙ θα πας....
ΑΝ δεν συμβεί αυτό, απλά δεν θα πας!
η αλήθεια είναι κάπου στη μέση
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 24/01/2016 στις 10:06.
ανανήψαντας
εγω παντως αμα μου αρεσε κατι και μπορουσα να το αγορασω σχετικα ανετα δεν θα ρωταγα ουτε γυναικες ουτε παιδια ουτε forum
σιγουρα θα εψαχνα κριτικες και εμπειριες ΜΟΝΟ απο κατοχους αλλα μεχρι εκει