Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 100

Θέμα: Πώς επηρέασαν τα παιδιά τη μοτοσυκλετιστική ζωή σας;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα η μοτοσυκλέττα είναι τρόπος ζωής.....................
    Μου έφτιαξες τη μέρα (ότι απέμεινε από αυτήν τέλος πάντων...).

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα η μοτοσυκλέττα είναι τρόπος ζωής.....................
    Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι άθλημα ,
    το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ,είναι ξέπλυμα χρήματος ,κ τρόπος χειραγώγησης της ανεγκέφαλης μάζας ,
    και...η μοτοσυκλέτα είναι τρόπος ζωής.....................

ΚαΤεΜέ.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κανονίστε να γράφετε μόνο στα ημερολόγιά σας και σε φορουμ για ποδόσφαιρο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τιποτα δεν αλλαξε με την ελευση της κορης μου...
    οπως οδηγουσα, οδηγαω...
    οταν ειμαι πανω δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο, περα απο την οδηγηση μου και την απολαυση που μου δινει...

α, ψεμματα..πριν γεννηθει η μικρη πουλησα το cb1 γιατι εκανε οτι και το xr, και δεν υπηρχε λογος να το συντηρω αλλο...ετσι ειχα μεινει μονο με 3...
    μετα που ειδα οτι εχω παροπλησει το xr γιατι ειχα ευκολο το cbfακι, και επειδη η γυναικα μου το οδηγουσε 10 φορες τον χρονο, πουλησα και το cbfακι...και εμεινα μονο με το xr και το gsxr...
    ε, προστεθηκε και ενα atos για να κανω οικονομια στις βενζινες απο και προς την δουλεια...

η κορη προς το παρον τα φοβαται και τα 2 γιατι κανουν δυνατο θορυβο...

η γυναικα μετα απο 6 μηνες χωρις το cbf, μου ζηταει να παρουμε το ιδιο ή κατι παρομοιο για να εχει να οδηγαει και αυτη δικυκλο...

το θεμα, πλεον ειναι να βρεθει χρημα για πιστα και κανενα ταξιδακι κοντινο...

Δως της το τζιξερ

πουτσ@@@@@@@@@

συνεχισα να εχω μοτο κ να την χρησιμοποιω οπως παλιοτερα με μοναδικη εξαιρεση τα ταξιδια εξωτερικο τα οποια γινονται πλεον οικογενειακως με αυτοκινητο.
    ομως μετα απο 5 ετη ηρθε το πληρωμα του χρονου κ απο φετος θα ξαναπερασω συνορα...
    περαν αυτου δεν αλλαξα κατι στον τροπο οδηγησης ουτε προσθεσα κατι στον εξοπλισμο κατα την χρηση της μοτοσυκλετας καθως κυκλοφορουσα προβλεπομενος κ πριν την ελευση του μικρου.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τιποτα δεν αλλαξε με την ελευση της κορης μου...
    οπως οδηγουσα, οδηγαω...
    οταν ειμαι πανω δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο, περα απο την οδηγηση μου και την απολαυση που μου δινει...

α, ψεμματα..πριν γεννηθει η μικρη πουλησα το cb1 γιατι εκανε οτι και το xr, και δεν υπηρχε λογος να το συντηρω αλλο...ετσι ειχα μεινει μονο με 3...
    μετα που ειδα οτι εχω παροπλησει το xr γιατι ειχα ευκολο το cbfακι, και επειδη η γυναικα μου το οδηγουσε 10 φορες τον χρονο, πουλησα και το cbfακι...και εμεινα μονο με το xr και το gsxr...
    ε, προστεθηκε και ενα atos για να κανω οικονομια στις βενζινες απο και προς την δουλεια...

η κορη προς το παρον τα φοβαται και τα 2 γιατι κανουν δυνατο θορυβο...

η γυναικα μετα απο 6 μηνες χωρις το cbf, μου ζηταει να παρουμε το ιδιο ή κατι παρομοιο για να εχει να οδηγαει και αυτη δικυκλο...

το θεμα, πλεον ειναι να βρεθει χρημα για πιστα και κανενα ταξιδακι κοντινο...
    like i said, στο πρώτο παιδι όλα ρομαντικά είναι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Δως της το τζιξερ

το διπλωμα για απεριοριστο το εχει..ειχε κανει και μαθηματα στην σχολη με hornet 600...
    αλλα μαλλον θα της πεσει βαρυ και την στατικη την εχει στο τσεπακι..και ειναι κριμα...γιατι το τζιξερ πραγματικα ειναι απεφτο...ουτε απο το σταντ δεν εχει πεσει...
    ασε που δεν θελει γιατι το φοβαται...

προσπαθω να την ψησω για το xr, αλλα δεν το γουσταρει γιατι εχει μανιβελα λεει και θα μοιαζει καγκουρας που εχει αυτα τ'αυτοκολλητα η μηχανη και αλλα τετοια γραφικα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    like i said, στο πρώτο παιδι όλα ρομαντικά είναι

τιποτα δεν ειναι ρομαντικο και το ξερεις...μπορει οι χρονοι να μειωνονται κι'αλλο και τα εξοδα ν'αυξανουν κι'αλλο οταν ερχεται το 2ο...αλλα με το 1ο αλλαζει ολος ο κοσμος σου...
    το θεμα ειναι να ειναι ο καθενας συνειδητοποιημενος στο τι θελει και τι μπορει και να βαλει τα ορια του οσον αφορα τους χρονους, τα χρηματα, κλπ...
    και 3 και 4 παιδια να εχεις, αν εχεις αποφασισει οτι το μηχανακι θα ειναι η βαλβιδα αποσυμπιεσης σου και δεν θα χαθει εις τους αιωνες των αιωνων, δεν θα χαθει...
    μπορει να δουλευεις 3 δουλειες για να τα βγαζεις περα και να μην ξεμυτας για 6 μερες σερι, αλλα μια Κυριακη θα σου μενει για να την ξεκουκουλωνεις, να της κανεις ενα γερο πλυσιμο και μια καλη βολτα που θα σε αποφορτιζει...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    προσέχουμε για να έχουμε!...

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ,είναι ξέπλυμα χρήματος ,κ τρόπος χειραγώγησης της ανεγκέφαλης μάζας
    ΚαΤεΜέ.

:a029::a029::a029::a029::a029::a029:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

προσπαθω να την ψησω για το xr, αλλα δεν το γουσταρει γιατι εχει μανιβελα λεει και θα μοιαζει καγκουρας που εχει αυτα τ'αυτοκολλητα η μηχανη και αλλα τετοια γραφικα...
    Ακομα και η γυναικα σου σε κραζει αν δεν το καταλαβες
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    :a029::a029::a029::a029::a029:
    Ακομα και η γυναικα σου σε κραζει αν δεν το καταλαβες

κανεις λαθος...

σε πληροφορω οτι το ΚΑΡΑγουσταρει το xr...και ανεβαινει μια χαρα..σε σχεση με το gixxer που το φοβαται και αποφευγει ν'ανεβαινει...
    απλα δεν μπορει και δεν θελει να το οδηγησει...λογικο...ολα τα μηχανακια, δεν ταιριαζουν σε ολους...

βεβαια δεν κρινω απο εσενα, που και πατοκορφα ροζ να ηταν το fjr παλι θα το οδηγουσες με χαρα και καμαρι...:a029:

Μέλος Το avatar του/της AggelakasK
    Στην πρώτο παιδι ,το 2007 , πηρα την μεγάλη απόφαση, με κρυα καρδιά και εσπρωξα την μηχανή μου, ενα κατακόκκινο ducati multi. Οι λόγοι λίγο πολύ είναι γραμμένοι στα παραπάνω posts. Tα στερητικά ήταν έντονα κατά τα πρώτα 3 χρόνια ....τρέμουλα κάθε που έβλεπα το κράνος να κάθεται να περιμένει , αναγούλες όποτε φίλοι μου έλεγαν '' ελα πάμε μια βόλτα δικάβαλοι'' , και κάπου κάπου ρίγη συγκίνησης όταν για κάποιο λόγο εβγαζα απο το πορτοφόλι το διπλωμα μου και διαπίστωνα πως έχω δικαίωμα να οδηγώ δίκυκλα ανεξαρτήτως κυβικών! Ηζωή μου κυλούσε μεταξύ παιδότοπων - δουλειάς ....Που και που ανέβαινα στην ταράτσα στον 6ο να με χτυπάει ο αγέρας λες και ημουν πάνω σε μηχανή . Δεν λέω το παιδί μου έδωσε άλλο νόημα στην ζωή μου , αλλα ...Αυτο το γ@μημένο αλλά με έτρωγε ..Η γυναίκα πιστός στρατιώτης δίπλα μου , μου έλεγε '' ελα μωρέ θα ξαναπάρεις ''' ,όποτε όμως η συζήτηση πήγαινε προς τα εκει είχαμε τα γνώστα ....τώρα είσαι πατέρας , κτλ , κτλ κτλ ...Κάπου το 2011 σκάει ο αδερφός με ένα xt 125 του 1996 πένα..Λέω δεν είναι δυνατόν κάποιος κάνει πλάκα ...Μαζί με το xt όμως έχει έρθει και η κρίση για τα καλά . Που να τολμήσω να σκεφτώ να αγοράσω μηχανή. Τα χρόνια περνούσαν και τσουουουπ το 2014 σκάει το δεύτερο ! Εδώ λέω κλείσαμε ...Έχω πείσει του πάντες πως το δίκυκλο ανήκει στο παρελθόν . Ο χρόνος πλέον κατανέμεται αναμεσα σε πολλά πράγματα , που καιρός για χάσιμο..Είναι αδύνατο να προλάβεις να εισαι σε όλα αυτα με ακρίβεια λεπτού . Χρειάζομαι κάτι να μου γλιτώνει χρόνο ...να με πηγαίνει γρήγορα εκεί που θέλω , να με γλιτώνει και τόνους νεύρα από την κίνηση στους δρόμους ...
    Καταλαβαίνετε όλοι το ποίημα ...8 χρόνια φαγούρας ήτν παααρα πολλά ...και κάπου εκει λέω στην γυναίκα ...''πάω για καφέ'' .....''ααα που πάς με το κράνος καλε?"..''να το δώσω '' ... ''μην κάθεται άλλο κρίμα'' ..της λέω ..συμφωνεί και φεύγω
    Επιστρέφω σε 2 ώρες με 2 καινουργια κράνη και αυτό που ήθελα από τότε που έδωσα το multi..
    τα υπόλοιπα ιστορία...
    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι η λανθασμενη άποψη που έχουν πολλοί , γύρω από την μηχανή ..Οκ οικογένεια , οκ παιδιά αλλα όχι να κάνουν λες και προκειται να οδηγήσεις διαστημόπλοιο..

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Και διαστημόπλοιο θα οδηγούσα αν μπορούσα. Φαντάζεσαι ροπή;

@AggelakasK

Ωραιο στορυ....

πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως να χωρίσετε με τη γυναίκα σας
    από westie στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2010, 20:02
  2. Παιδια τη βοήθεια σας...!
    από z_armagedon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 10:38
  3. 50 τρόποι να σώσετε τη ζωή σας
    από Da.Vintage στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2007, 19:28
  4. καλοκαιράκι!! εσεις πώς κουβαλάτε τα μπανιερά σας ?
    από island στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 14:56
  5. Πως γίνονται τα παιδιά! ?
    από pissaman στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 09:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας