Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να τον κρίνω βασικά, ούτε η δουλειά μου είναι ούτε καμία όρεξη θα είχα να ασχοληθώ. Μπορώ να έχω μια σχετική άποψη της δουλειάς του από μικρά παραδείγματα και μέχρι εκεί. Σαν προσωπικότητα δε μου κάνει αλλά νομίζω πως όποιον και να έβλεπα δε θα μου έκανε. Όμως ναι κρίθηκε από τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον Τόσκα που έχει οριστεί εκεί σαν υπουργός από τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση. Ο Σφακιανάκης αυτό υπηρετεί και αυτό προστατεύει. Είναι αστείο σαν γεγονός από μόνο του αν δεις το κάδρο από πολύ μακριά. Από κοντά πάλι αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι πολιτικές, οικονομικές σκοπιμότητες όλα αυτά και μάλιστα από όλες τις πάντες.
Πολυ γενικόλογη η απαντηση σου.
Το συγκεκριμένο ποστο, δεν ειναι τοσο αστυνομικό, οσο τεχνικό,
Σιγουρα ο ηγήτορας ειναι διαχειριστής, αλλα δεν νομιζω οτι π.χ. ο διοικητής των ΜΑΤ, ήξ της Τροχαιας μπορει να διαχειριστεί και να καταλάβει το αντικειμενο.
Εκει ειναι η διαφωνια μου. Θα επρεπε να ειναι καποιος αλλος αξιωματικος της ιδιας ειδικοτητας.
Δεν βαζεις ορθοπεδικό να ξεγεννήσει....
πιστευω να εγινα κατανοητός.
Ούτε καν.Σ'όλη την ιστορία της ανθρωπότητας,ανεξαρτήτως εθνικότητας και τόπου κατοικίας,η προσβολή μνήμης,τιμής και υπόληψης ήταν βαρύ ατόπημα με τις ανάλογες συνέπειες.
Τώρα όσοι σου κολλήσουν οποιαδήποτε ταμπέλα,ας συμβουλευτούν το λεξικό πρώτα.
Αλλιώς εκτίθενται.
Σε κάθε περίπτωση, γράψτους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
![]()
Πολλά ήταν βαριά ατοπήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά κάποιοι θέλουν να κάνουν βήματα εμπρός, όχι πίσω.
Life begins at 45°.
Εν τω μεταξύ με την πιθανή κατάρρευση της Ευρώπης λόγω ενός πιθανού BREXIT δεν ασχολείται κανείς Έλλην πολιτικός... http://www.bbc.com/news/uk-politics-...endum-35609968
Άλλο απαξία, άλλο προσβολή.
Μπορείς και να τον μουμιοποιήσεις ή να έχεις κάτι σε στυλ Κάστρο...
Το ότι ξεκατινιάζονται δείχει το επίπεδο κι απο τις 2 πλευρές.
Ο Υπουργός κατίνα ο Δντης ΔΗΕ κακομαθημένο παιδάκι...
Μπα μα τι λες, μια χαρά είναι, κι έχουμε και μωβ που τσουζουν..
Δεν είπε κανένας να αντικατασταθεί από κάποιο γίδι, αλλά τόσα άτομα στη ΔΗΕ, ένας υπδντης ή προϊστάμενος της υπηρεσίας δεν θα μπορουσε να πάρει τη θέση του Δντη; Αστειότητες...
Και στην τελική, κάποια στιγμή θα πρέπει απο τον νόμο να αποστραυτεί, τι θα γίνει; Ούτε αυτό; Δια βίου δντης της ΔΗΕ;
Γελοιότητες.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν διαφωνω πουθενα...
Φυσικα να αντικατασταθει αλλα οχι απο την Ζαχαρουλα....
αυτο λεω.
Σαν μηχανικος ειναι κατω του μετριου
σαν auditor το ιδιο.
Ειναι ομως πολυ καλος πωλητης (δεν τους συμπαθω αλλα ειναι)
Η αλλαγη επρεπε να γινει εσωτερικα.
Για πες μου...
8 χρονια δουλευα εκει Bloomberg/RBS
Eίπα παραπάνω για τις μωβ ε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
η καθ' αυτό έννοια της λέξης πολιτισμός ασχέτως των μεταγενεστέρως προσκολληθείσων εννοιών αφορά στην αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων εντός της πόλεως με την ύπαρξη κάποιων κανόνων. Ειδικώς δε για τους γεννήτορες και εμπνευστές της λέξης πολιτισμός, μέρος του πολιτισμού είναι ο σεβασμός στα ιερά, στους προγόνους, στην πατρίδα και στους νεκρούς.
Προσωπικά θεωρώ πως δεν νοείται πολιτισμός χωρίς την ύπαρξη των παραπάνω. Εκτός και αν κάποιος θεωρεί πολιτισμό την καταχρηστική έννοια που δόθηκε για την μετάφραση της λέξης κουλτούρα, η οποία είναι άλλο πράγμα, και σαφώς ευτελέστερο. Με αυτά ως δεδομένα, κάθε ένας που δεν μπορεί να σεβαστεί και να προσαρμοστεί στους κανόνες του πολιτισμού και της Πόλεως (κράτος εν προκειμένω) υπόκειται σε δίωξη με βάση τους υπάρχοντες νόμους. Τυχόν λεκτικοί ελιγμοί όπως απαξία -//- προσβολή κλπ είναι απλά υπεκφυγές.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος χαρακτήρισε ευθαρσώς δολοφόνους 3 ανθρώπους οι οποίοι σε καιρό ειρήνης εκπαιδεύονταν σε άσκηση για να είναι ετοιμοπόλεμοι ώστε να υπερασπίσουν την πατρίδα μας. Δεν σκότωσαν κανέναν με δόλο, αντιθέτως θυσίασαν τον εαυτό τους για έναν ιερό για εμένα σκοπό. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ούτως ή άλλως εγκαταλείψει την πατρίδα μας διαμένοντας στο εξωτερικό, συνεπώς ισως να μην τον ενδιαφέρει κι όλας ενας τέτοιος σκοπός. Όμως άλλο δολοφόνοι και άλλο υπηρέτες του καθήκοντος.
Αυτά απλώς για να διευκρινιστεί το θέμα του τατουατζή.
Τελευταία τροποποίηση από stam2; 19/02/2016 στις 15:16.