Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 72 από 72

Θέμα: Κλήση για δικαστήριο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Τι σχεση εχει αυτο που ποσταρα με αυτο που απαντησες;

Καταλαβαινεις οτι ο λογος του αστυνομικου υπερισχυει συμφωνα με οσα λεγονται;
    Καταλαβαινεις οτι αν καποιος αποφασισει σε ενα μικρο χωριο να κοψει κλησεις, απλα θα στελνει τα ραβασακια στο σπιτι του καθενος;

Εσενα σε πετυχα χωρις κρανος χθες, εσενα σε πετυχα εκει να περνας με κοκκινο, εσενα σε ειδα σου εκανα νοημα και δε σταματησες.
    Οσον αφορα την περιπτωση κρανους, ελαβα ειδοποιηση να την παραλαβω απο το τμημα. Στο χωριο που λες, επειδη ο ΜΠΑΤΣΑΡΑΙΟΣ με ειδε την προηγουμενη μερα.

Αν θες να απαντησεις, να απαντησεις λοιπον ολοκληρωμενα.

Ο μπατσαραιος που με εγραψε για την προηγουμενη μερα, θα μπορουσε να μου τη φορεσει για 1002 λογους. Σωστα;
    Αν μου τη φοραγε επειδη δεν σταματησα σε μπλοκο ή οτιδηποτε αλλο;

Θα εβρισκα ποτε το δικιο μου;

Ειναι σωστο κατι τετοιο; Τη γαμωσειρηνα του και το φαρο τα 'χουν διακοσμητικα;
    pew pew pew pew pew pew !!!

Προσέξτε κάποιοι. Βαδίζετε σε τεντωμένο σκοινί.
    Think faster than you ride

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος
    Τι σχεση εχει αυτο που ποσταρα με αυτο που απαντησες;

Καταλαβαινεις οτι ο λογος του αστυνομικου υπερισχυει συμφωνα με οσα λεγονται;
    Καταλαβαινεις οτι αν καποιος αποφασισει σε ενα μικρο χωριο να κοψει κλησεις, απλα θα στελνει τα ραβασακια στο σπιτι του καθενος;

Εσενα σε πετυχα χωρις κρανος χθες, εσενα σε πετυχα εκει να περνας με κοκκινο, εσενα σε ειδα σου εκανα νοημα και δε σταματησες.
    Οσον αφορα την περιπτωση κρανους, ελαβα ειδοποιηση να την παραλαβω απο το τμημα. Στο χωριο που λες, επειδη ο ΜΠΑΤΣΑΡΑΙΟΣ με ειδε την προηγουμενη μερα.

Αν θες να απαντησεις, να απαντησεις λοιπον ολοκληρωμενα.

Ο μπατσαραιος που με εγραψε για την προηγουμενη μερα, θα μπορουσε να μου τη φορεσει για 1002 λογους. Σωστα;
    Αν μου τη φοραγε επειδη δεν σταματησα σε μπλοκο ή οτιδηποτε αλλο;

Θα εβρισκα ποτε το δικιο μου;

Ειναι σωστο κατι τετοιο; Τη γαμωσειρηνα του και το φαρο τα 'χουν διακοσμητικα;
    Κατ αρχήν εγώ το γυρισα στην πλάκα
    Μην αρπαζεσαι.
    Δεν το ειπα να σε θιξω
    Επι του προκειμένου.
    Σε άρνηση σε σήμα στάσης και αρα πλημμέλημα και αρα κλήση και αρα δικαστήριο.
    Ο αστυνομικός που διενεργούσε τον έλεγχο η την ρύθμιση και ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε ειναι ο ίδιος που συνέταξε και το πλημμέλημα (μυνηση)και είναι απο τις ελάχιστες τροχονομικες παραβάσεις που ο αστυνομικός παρίσταται ως μάρτυρας στο δικαστήριο
    Οτι την μερα εκείνη ήμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία μπλα μπλα μπλα.
    Οσον αφορά την υπόθεση με το κράνος σε ενημερωνω πως ο αστυνομικός είναι σε υπηρεσία όλο το 24ωρο.
    Όχι μονο όταν φοράει στολή.
    Έτσι λοιπόν μπορεί καθ όλη την διάρκεια της μέρας αν δει κάτι στραβό-παρανομο κλπ να το αναφέρει και να επιληφθεί η υπηρεσία ανάλογα.
    Αν εσενα η τον καθένα σε/σας βάλει στο μάτι κάποιος και είσαι σε αυτές τις φάσεις παραβάτης δεν μπορείς να κανείς τίποτα.
    Αν όμως σε περίπτωση που σου σκάσει μυνηση η πρόστιμο και εσύ είσαι στο εξωτερικό, η στο σπίτι και κοιμάσαι παει για παράβαση καθήκοντος.
    Ακόμα και έτσι και να σε βάλει κάποιος στο μάτι, υπαρχουν άλλοι (ανώτεροι κτλπ) που αυτά τα ελέγχουν
    Αν δεις αστυνομικό με πολιτικά εκτός υπηρεσίας που τον γνωρίζεις και απέναντι του γίνεται ληστεία η κλοπή κτλπ.
    Και αυτός φύγει απο την αλλη,και το αναφερεις σε ανωτερους του,αυτος παει σπίτι του.

Οκ τώρα?

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σορυ που παρεμβαίνω αλλά νομίζω ότι ο pew αναφέρεται στο γεγονός της απόδειξης. Και προσωπικά πιστεύω έχει ενα δίκιο. Δλδ πως είναι ο καθένας σίγουρος ότι έχει διαπράξει παράβαση? Πως είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάνει λάθος στον αριθμό της πινακίδας? Δεν είναι δύσκολο. Πως είσαι σίγουρος ότι κάνει σήμα σε σένα και όχι στον πίσω σου η στον μπροστινό σου? Ας πούμε επειδή με έχουν σταματήσει για έλεγχο αρκετές φορές πάντα με νόημα ρωτάω άν δείχνουν εμένα. Γενικά μια κλήση δε πρέπει να συνοδεύεται από ένα αποδεικτικό? Δλδ πάει ο λόγος του στον λόγο σου?
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Banned
    Ο αστυνομικός στο δικαστήριο θα αποδείξει οτι ήταν εκεί που έγινε η παράβαση.
    Και συνήθως δεν είναι μόνος τού.
    Αρα δυο ζευγάρια μάτια ,μπορεί και περισότερα.
    Σχεδόν την ίδια στιγμή μπορεί να βρει οτι το τάδε όχημα με τον τάδε αριθμό είναι αυτό αυτή η μάρκα ,χρωμα,μοντέλο.
    Αν έχεις αμφιβολίες.
    Πες τα στο δικαστήριο όχι σε μένα

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Καταρχήν ρητορικές είναι ερωτήσεις. Όχι για να "καβγά". Κουβέντα κάνουμε, απο ερώτηση Αρχική έχει εξελιχθεί σε κουβέντα με πολλές Απορίες αν θες.. το γράφω ως σκεπτικό δικό μου όχι να ρθω σε αντιπαράθεση. Αυτο ας πούμε που γράφεις ότι μπορεί να βρει που ήταν το όχημα. Πως? Δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτεπάγγελτα κάμερα ασφαλείας της περιοχής εκτός αν πρόκειται για κακουργηματικές πράξεις. (Διορθώστε αν κάνω λάθος). Τα ζευγάρια μάτια (συνήθως συναδέλφου) δεν θα διαψευσουν ποτέ συνάδελφο ακομα και αν δεν έχουν καν άποψη (το εχω ζήσει οπότε μιλάω εκ προσωπικης πείρας). Με την ίδια λογική παρουσιάζει και η άλλη πλευρά αλλο ζευγάρι μάτια.. το point μου είναι πως είτε υπάρχει τεράστιο νομικό κενό ή Είναι πολλά που δεν γνωρίζουμε.
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κατ αρχήν εγώ το γυρισα στην πλάκα

Σε άρνηση σε σήμα στάσης και αρα πλημμέλημα και αρα κλήση και αρα δικαστήριο.
    Ο αστυνομικός που διενεργούσε τον έλεγχο η την ρύθμιση και ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε ειναι ο ίδιος που συνέταξε και το πλημμέλημα (μυνηση)και είναι απο τις ελάχιστες τροχονομικες παραβάσεις που ο αστυνομικός παρίσταται ως μάρτυρας στο δικαστήριο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ο αστυνομικός στο δικαστήριο θα αποδείξει οτι ήταν εκεί που έγινε η παράβαση.
    Και συνήθως δεν είναι μόνος τού.

O λογος μου εναντιον σου με λιγα λογια.
    Και οχι βεβαιωση παραβασης με τεχνικα μεσα, αλλα ρητως και γραπτως. Τοσο απλα.

Μου κανει νοημα ο τροχαιος να σταματησω, κοιταω καθρεπτη, πεζο που πεταχτηκε, λακουβα, οχημα στα αριστερα μου, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ μη σκοτωθω ... και τον προσπερναω.
    Αναβει φαρο, σειρηνα w/e και με πλησιαζει απο πισω. Τοσο απλα.

Αυτα βεβαια σε μια ιδανικη χωρα.... εδω "γραφτα Βασιλη στο λογαριασμο, φευγω θα τα πουμε μετα...."

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    Καταρχήν ρητορικές είναι ερωτήσεις. Όχι για να "καβγά". Κουβέντα κάνουμε, απο ερώτηση Αρχική έχει εξελιχθεί σε κουβέντα με πολλές Απορίες αν θες.. το γράφω ως σκεπτικό δικό μου όχι να ρθω σε αντιπαράθεση. Αυτο ας πούμε που γράφεις ότι μπορεί να βρει που ήταν το όχημα. Πως? Δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτεπάγγελτα κάμερα ασφαλείας της περιοχής εκτός αν πρόκειται για κακουργηματικές πράξεις. (Διορθώστε αν κάνω λάθος). Τα ζευγάρια μάτια (συνήθως συναδέλφου) δεν θα διαψευσουν ποτέ συνάδελφο ακομα και αν δεν έχουν καν άποψη (το εχω ζήσει οπότε μιλάω εκ προσωπικης πείρας). Με την ίδια λογική παρουσιάζει και η άλλη πλευρά αλλο ζευγάρι μάτια.. το point μου είναι πως είτε υπάρχει τεράστιο νομικό κενό ή Είναι πολλά που δεν γνωρίζουμε.
    Δεν είπα για το που.
    Αλλά για το ποιο ηταν το όχημα και οτι συμπίπτει με αυτό πού πέρασε .
    Αλλά οπως λες μένει να.αποδείξει η αλλη πλευρά οτι είναι αθώα.
    Οτι δεν ηταν εκεί κτλπ

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος

O λογος μου εναντιον σου με λιγα λογια.
    Και οχι βεβαιωση παραβασης με τεχνικα μεσα, αλλα ρητως και γραπτως. Τοσο απλα.

Μου κανει νοημα ο τροχαιος να σταματησω, κοιταω καθρεπτη, πεζο που πεταχτηκε, λακουβα, οχημα στα αριστερα μου, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ μη σκοτωθω ... και τον προσπερναω.
    Αναβει φαρο, σειρηνα w/e και με πλησιαζει απο πισω. Τοσο απλα.

Αυτα βεβαια σε μια ιδανικη χωρα.... εδω "γραφτα Βασιλη στο λογαριασμο, φευγω θα τα πουμε μετα...."
    Αν ηταν με τεχνικα μέσα δεν θα μιλούσαμε τώρα.
    Γιατί τα τεχνικά μέσα είναι τεκμήρια.
    Δεν έχεις σκεφτεί κάτι οτι μπορεί να υπάρχει αδυναμία να απομακρυνθεί το περιπολικό και ιου ιου να σε πλησιάσει να σε σταματήσει κτλπ (όπως θα μου πεις εσύ δικαιολογίες, σου βρίσκω άλλες τόσες)
    Στατική υπηρεσία, μετρα τάξης κλπ κλπ κλπ
    Γιατί να μην γυρίσεις ο ίδιος να σου λυθεί και η απορία .
    Εδώ έχουμε συνηθίσει να κάνουμε την μαλακιτσα να φευγουμε σιγά σιγά κοιτάζοντας οτι δεν μας ακολουθουν και δεν μας βλέπουν και μετα την κάνουμε με ελαφριά

Οταν στηνεις μπλοκο, εχεις σαν σκοπο να ΕΛΕΓΞΕΙΣ σταματωντας κοσμο.
    Η οταν "περιμενεις κοσμο" (βλ. πιο κατω).

Στατική υπηρεσία, μετρα τάξης κλπ κλπ κλπ
    Γιατί να μην γυρίσεις ο ίδιος να σου λυθεί και η απορία .
    Εγω κουβαλαω λοιπον φουντα Καλαματιανη, θα σταματησω;
    Οχι φυσικα. Με τις νομιμες πινακιδες μου;; Απαπαπαπα!!

Δεν έχεις σκεφτεί κάτι οτι μπορεί να υπάρχει αδυναμία να απομακρυνθεί το περιπολικό και ιου ιου να σε πλησιάσει να σε σταματήσει κτλπ
    Παμε λοιπον, στο μπλοκο που στηθηκε.

Το οργανο της ταξης, μου εκανε νοημα, ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ με το ενα χερι να δειχνει τα ματια μου και το αλλο το σημειο που θα πρεπει να σταματησω.
    Δεν γινεται να μη τον δω... δε σταματανε με το χερι λες και παραγγελνουν σε ταβερνα, να ειμαστε δικαιοι.

Τον ειδα ομως και συνεχιζω το δρομο μου, επιταχυνοντας αφου επαναλαμβανω δεν θελω να ρισκαρω, αφου ξεχασα, οτι εχω και ενα πτωμα στο πορτμπαγκαζ.

Πες μου ενα λογο, αφου εστησες ενα μπλοκο, γιατι να μην κανεις καταδιωξη;
    Πες μου αλλο ενα λογ, αφου εστησες ενα μπλοκο, γιατι να μη δωσεις σημα στην υπηρεσια, για να κυνηγησουν το ταδε αμαξι με τις ταδε πινακιδες που περασε απο το ταδε σημειο με ταδε κατευθυνση.

Δεν εχεις δυναμη προσωπικου;
    Δεν εχεις οχηματα; (φρενα, λαστιχα, βενζινες;
    Δεν εχεις την απαραιτητη οργανωση;;
    Η πολη εχει απιστευτη κινηση επειδη γενικα ειμαστε κωλοχανειο;

NO PROBLEM!!

Αφησε τον να φυγει.... ή κυνηγησε τον. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
    Η δουλεια σου ειναι.

Δεν ειναι δουλεια να προσπαθεις να αποδειξεις στο δικαστηριο, το οτιδηποτε εναντια σε 1 ή 2 ή 3 ανακριτικους ... που ο λογος τους εχει την απολυτη ισχυ, γιατι ετσι.

Εξηγησε μου σε παρακαλω η πραξη βεβαιωσης παραβασης τι ειναι;
    Πως βεβαιωνεται μια παραβαση και απο ποιον;
    Καποιο αρθρο που μου διαφευγει;

Επισης εισαι της τροχαιας; Της ασφαλειας; Διωξης ναρκωτικων; Να ξερω με ποιες ερωτησεις μπορω να βασιζομαι πανω σου ή τι θα ψαξω.

Banned
    Στατική υπηρεσία = τροχονομικη ρύθμιση ,χαλασμένος σηματοδότης κλπ
    Αδυναμια εγκατάλειψης του σημείου
    Τι δεν καταλαβαίνεις?
    Αφού την γλιτωσες με το κιλο φούντα και το πτώμα ,δεν θα σε χαλάσει ενα πλημμέλημα

Η αρχική απορία του δημιουργού του θέματος νομίζω καλύφθηκε. Δεν θα αναλύσουμε εδώ το πώς δουλεύει η εκτελεστική και δικαστική εξουσία.
    Think faster than you ride

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2008, 19:40
  2. Επείγουσα κλήση για Αίμα
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 07:51
  3. Κλήση για παρκάρισμα....
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15