Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 137

Θέμα: Για τους δυτες:

Και για όσους νομίζουν ότι οι πισίνες είναι ρηχές για ελεύθερη κατάδυση.....

https://www.youtube.com/watch?v=vAMlgyGqhAw

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αυτόhttps://www.google.gr/url?sa=t&sourc...xUTLRLiKyZN50Q
    Το θυμάμαι σαν τώρα
    Ναι...το θυμάμαι και εγώ καλά. Νομίζω πως ήταν και πολύ έμπειροι δύτες.

Η σπηλαιοκαταδυση είναι άλλη ιστορία. Δεν απευθύνεται σε απλά έμπειρους δυτες, αλλά σε εξειδικευμένους σε τέτοιες εξερευνήσεις.
    Εξαιρετικά επικίνδυνη κατάδυση, που χωρίς ομάδα και εξοπλισμό παίζεις με την ζωή σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από R43 Προβολή μηνύματος
    Εντυπωσιακό νομίζω!
    https://www.youtube.com/watch?v=4HgD...axpuQ4i-qH8aHd
    Χαχαχα, πολύ εντυπωσιακό !! Δεν το είχα δει.
    Προφανώς επηρεασμένο (σκηνοθετικά) από τον Guillaume (γράφει και στους τίτλους Never be Nery ) αλλά με χιούμορ.

Το video του Nery Guillaume είναι αυτό : https://m.youtube.com/watch?v=uQITWb...layer_embedded

OK, έχουν ξεφύγει εντελώς τα άτομα...τι να λέμε. Εγώ μεγάλωσα με το big blue και διαβάζοντας για τον J.Mayol και αυτοί έχουν γίνει πλέον υποβρύχια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    το never be Nery είναι πολύ ωραίο-όπως και το πρωτότυπο του Nery Guillaume και τα υπόλοιπά του...

Πραγματικά έχουν φτάσει σε τρελά επίπεδα με την ελεύθερη.
    Η σπηλαιοκατάδυση είναι η πιο εξειδικευμένη μορφή κατάδυσης και απαιτεί ανάλογη εκπαίδευση, εξοπλισμό , εμπειρία , ψυχραιμία καθώς έχει άπειρες παραμέτρους που μπορει να στραβώσουν.Θα γίνει ενα σχολείο cavern -όχι cave- μέσα στον Απρίλιο στην λίμνη Βουλιαγμένης αλλα εγω μάλλον δεν το βλέπω να το παρακολουθώ για φέτος.Μελλοντικά θα ήθελα να το δοκιμάσω, αν και τα συναισθήματα μου για τα υποβρύχια σπήλαια είναι ανάμικτα. Απο την μια η απόλυτη μαυρίλα , οι άπειρες παράμετροι , απο την άλλη η ομορφιά ειναι απίστευτη https://www.youtube.com/watch?v=5VwCj72vDLg

Βύρωνα, Ναυαρίνο δεν έχω καταφέρει να βουτήξω, όσο έχω διαβάσει πρέπει να είναι εμπειρία δυνατή...
    there's no such thing as impossible

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aνεμος Προβολή μηνύματος

Βύρωνα, Ναυαρίνο δεν έχω καταφέρει να βουτήξω, όσο έχω διαβάσει πρέπει να είναι εμπειρία δυνατή...
    Ως ομορφιά βυθού, είναι ασύγκριτα καλύτερη η θάλασσα έξω από τον κόλπο. Πήγαινα σε κάποια σημεία, βραχώδης βυθός περίπου 2 μίλια αριστερά απ΄την Πύλο, αλλά όλη η περιοχή όπως και η Μεθώνη έχει όμορφο βυθό.

Το Ναυαρίνο, (εκτός για ψάρεμα) δεν θα το επέλεγα για κατάδυση, κυρίως λόγω της θολούρας που έχει. Αν έχω βουτήξει 10 φορές, είναι ζήτημα αν 1-2 είχε ορατότητα μεγαλύτερη από 3-4-5 μέτρα. Στο ψάρεμα δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να είσαι γρήγορος μιας και όπως εμφανίζονται εξαφανίζονται, αλλά το Serenade ήταν μάλλον το μόνο σημείο (γενικά) που με έχει κάνει να νιώσω πολύ άβολα.
    Το ναυάγιο είναι τεράστιο, καθισμένο στον βυθό με το πιο ρηχό σημείο (κάγκελα, κεραίες πάνω απ΄τη γέφυρα) στα 17-18 μέτρα και το βαθύ του (ύφαλα) στα 45.
    Το κατάστρωμα (25-28m κάπου εκεί) είναι γεμάτο σωλήνες (tanker ήταν), και κοντά στην πλώρη απ΄την αριστερή μεριά μπορείς να διακρίνεις την τεράστια τρύπα που προκάλεσε η έκρηξη.

Απόκοσμο ναυάγιο, και έχω βουτήξει σε κάποια που είναι μέσα στο βεληνεκές της ελεύθερης χωρίς να έχω αυτή την αίσθηση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Απ΄οτι διαβασα μόλις, το Irenes Serenade είναι το μεγαλύτερο ναυάγιο της Μεσογείου. 110.000 τόνοι, 300 μέτρα μήκος και 77 πλάτος.
    Τεράστια οικολογική καταστροφή τότε, αλλά και αρχαιολογική μιας και βούλιαξε πάνω στην τουρκοαιγυπτιακή ναυαρχίδα που είχε βρεθεί 3 χρόνια πριν στο σημείο.

https://youtu.be/6yq15ZnfJ-k
    https://youtu.be/trC0t7HosjY
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Μόνο μπουκαλάκιδες έχουμε???
    Ελεύθερη κανείς???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

έκανα πολλά χρόνια ελεύθερη...
    Εγραφα για 3-4 χρόνια άρθρα περιστασιακά σε περιοδικό του χώρου...

Συνημμένο 355806
    Βύρωνα ήσουν πολύ προχωρημένος ε! Ωραίος! Εγώ είχα την τύχη να έχω όλη τη γνώση για την ελεύθερη που αποκομίσατε εσείς οι παλιότεροι.

Ακόμα κάνω αλλά όχι όπως παλιότερα. Όσο έμεινα στην Κω ήμουν χειμώνα καλοκαίρι στη θάλασσα και στην πισίνα. Ήθελα να πάω και στους αγώνες σκανταλόπετρας στη Κάλυμνο αλλά δε μπόρεσα.

Ποια η γνώμη σου, με δυο λόγια, για το αγωνιστικό?

Yanniς και άνεμος ωραίες φωτογραφίες.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Προβολή μηνύματος
    Πάντα θα συνεχίζει να με εκπλήσσει αυτό το φόρουμ.. πολυτάλαντοι, πολυπράγμονες και άρτιες γνώσεις επί παντός επιστητού!
    Bravo!
    Να φανταστεις οτι καποιοι οδηγάμε και μοτοσυκλετες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μακάρι όλα τα μηχανάκια να είχαν την ίδια τύχη!!!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled-1.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	35,7 KB 
ID:	355813

Να πω πρώτα (πριν σας το χαλάσω) ότι πραγματικά ζηλεύω τις εμπειρίες σας, καθώς πάντα ήθελα να μάθω - πότε δεν το επέτρεψαν οι συγκυρίες.

Η μόνη μου εμπειρία ήταν ένα καλοκαίρι που δούλευα σε νησί ντι τζέις και από την ώρα που ξύπναγα
    μέχρι κανα 2ωρο πριν τη δουλειά, βουτούσα με ένα εξίσου άσχετο κολλητό για ψαροντούφεκο.

Το αστείο είναι ότι είχαμε κολλήσει και οι 2 γαστρεντερίτιδα (τώρα το χαλάω) και μόλις βγαίναμε μετά τις
    ατελείωτες ώρες, με καμμένες τις πλάτες, ο πόνος kicked in και τα σωθικά μας κυλούσαν στη τουαλέτα
    με δάκρυ.

Και μόλις συνερχόμασταν την άλλη μέρα, τα ίδια - πως δε πεθάναμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Μου ξυπνησατε πολλά !
    Τους ήχους από τα καλαμάρια σε μεγάλα βάθη τους ακούγαμε από το σόναρ. Όπως επίσης και τα δελφίνια που έκαναν κόντρα με το υποβρύχιο στα 45 μέτρα ή κάτι απροσδιοριστους ήχους που περνούσαν από το σόναρ σε μεγάλο βάθος πάνω από τα 200 μέτρα στα αχανή βάθητου Ιονίου. Εκατσα 4,5 χρόνια στο Υ/Β Τρίτων και Αμφιτριτη. Μετά μια μέρα τους είπα. ...δηλώνω παραίτηση καιθαα πάω στο χωριό μου να βάλω πρόβατα χαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Ελεύθερη κανείς???
    Ασχολουμουν αρκετα χρονια με ψαροντουφεκο, για καποιους λογους ομως (μεταξυ αυτων και ιγμοριτιδα) σταματησα.

@skylaros Πραγματι, δυναμιτης - μπουκαλα - νυχτερινο εχουν μετατρεψει σε κρανιου τόπο πολλους και πολυ πλουσιους βυθους. Θυμαμαι με ποση λαχταρα βουτηξα στα Κουφονησια το 2003 και.. νεκρος βυθος. Δε μπορω να φανταστω τωρα πως θα ειναι. Τους ντοπιους δεν τους νοιαζει. Οτι φαμε κι οτι πιουμε..

Μία απο Αμοργο το 2002

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	scan0001.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	355814

Μπραβο θαλασσινα ταλεντα που εχουμε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δεν αφήνετε τη θάλασσα στα ψάρια της;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν αφήνετε τη θάλασσα στα ψάρια της;
    Σωστο αλλά..

για να γινει αυτο μηπως δεν πρεπει να αγοραζουμε ψαρια ουτε απο τον ψαρα; Ποιος κανει μεγαλυτερη ζημια; Ο επαγγελματιας ή ο ερασιτεχνης;

Μεγαλη και διαχρονικη συζητηση..

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. School για τους υπόλοιπους...
    από NLS στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 23:42
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 14:56
  3. Για τους Ducati..
    από niko13g στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 6