Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 149

Θέμα: Εκλάπη στην δοκιμαστική βόλτα από τον υποψήφιο αγοραστή!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Με λιγα λογια......

Δεν δινουμε ποτε μηχανακια για δοκιμη.....

Ο ΣΟΒΑΡΟΣ.... και αγοραστης και πωλητης δινουν ραντεβου σε μηχανικο .....

Απο εκει και περα με δυο κινησεις του τιμονιου ( σταματημενη η μηχανη ) και με μια ματια, ακομα και ενας μετριος μηχανικος ,μπορει να παρει χαμπαρι την παραμικρη κακουχια σε πλαισιο )

Βολτα μονο ο μηχανικος .....

Κοστος του αγοραστη ( εφοσον αυτος ειχε την απαιτηση εξετασης της μηχανης.....)

Αυτα για να μην .... στο μελλον......

Προσωπικα σε ....Πανω απο 40 αγοραπωλησιες μεχρι σημερα αλλος τροπος απο εμενα δεν υπηρξε....

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Λιγο ασχετο ...
    Συναδελφος πηγε να αγορασει μεταχειρισμενο αυτοκινητο καπου στη βορεια Ελλαδα.Το βλεπει, του κανει, δινει τα λεφτα και πανε σε κεπ να κανουν τα χαρτια. Ο πωλητης κατι ξεχασε και καλα στο αυτοκινητο. Πανε τα λεφτα. Απο οτι μαθαμε αργοτερα το ειχαν κανει και σε αλλους, δεν θυμαμαι εαν τους μαζεψαν.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Ο αγοραστής βλέπει το όχημα,παραδίνει τα χρήματα και μετά γίνεται η μεταβίβαση στο όνομα του.
    Αν για οποιονδήποτε λόγο κάτι ΔΕΝ του αρέσει,φεύγει και τέλος η ιστορία.
    Αλλά τρόπος να εξασφαλιστεί 100% δεν υπάρχει,εκτός αν πουλάει ο Σαρακάκης και ο Θεοχαράκης.
    Όμως τα χρήματα για να είσαι πιο κοντά στην πραγματικότητα τα δίνεις στο ΚΕΠ μπροστά στις υπογραφές.
    Στην τελευταία μου πώληση,πήγα τον αγοραστή στην τράπεζα,τα περάσαμε τα χρήματα από το μηχάνημα
    για να μην υπάρχει φόβος πλαστών,πήγαμε παρέα στο ΚΕΠ υπογράψαμε και τα πήρα,μετά τον πήγα
    στο γκαράζ και παρέλαβε το μοτόρι,άλλη φορά το είχα μαζί μου και του το έδωσα στο ΚΕΠ.
    Αν είσαι προσεκτικός και μεθοδικός ο απατεώνας θα εξαφανιστεί..!!

κλα'ιν μα'ιν Το avatar του/της vagelis24
    Πριν ενα χρονο περιπου σε δοκιμή μότο στην λαρισα, υπ αγοραστης οδηγός, πωλητής πισω και βγαίνει μια κ@#&%€@#α απο στοπ, νεκρός ο οδηγός και με σπασμένα κάτω άκρα ο άλλος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

Να πουλάς το σούπερ μηχανάκι σου των 15000 ευρώ με ελάχιστα χλμ. άντε ας πούμε 10000-15000 χλμ.
    και να έρχονται κάθε μέρα από 2-3 για να το κάνουν βόλτα..??
    ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...!!
    Και αν εσύ έτυχε όλα όσα αγόρασες μεταχειρισμένα να σου τα δίνουν βόλτα,υπάρχει και η άλλη πλευρά
    του νομίσματος που λέει ότι για να πουλήσει κάποιος στήνει και ΚΩΛΟ..!
    Εμένα προσωπικά μόνο προβληματισμό θα μου δημιουργούσε τέτοια συμπεριφορά εκ μέρους του πωλητή.
    Έχω πουλήσει αρκετά μηχανάκια σε άψογη κατάσταση και καμμία φορά δεν δέχτηκα να ανεβεί επάνω
    κανένας υποψήφιος αγοραστής...!!
    Όποιος ήθελε,αντιπροσωπεία ή συνεργείο της επιλογής του και εκεί ας το έλεγχε ο μάστορας,ο οποίος αν είναι
    ΣΟΒΑΡΟΣ δε χρειάζεται να κάνει καμμία βόλτα για να βγάλει συμπέρασμα για την κατάσταση της μοτό...!!!

Άσε που άμα γίνει κανένα ατύχημα μπορεί να σε τρέχουν μέχρι να πεθάνεις...!!
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..??
    Όταν πουλάμε δεν δανείζουμε την μοτό σε κανέναν για κανένα λόγο και όποιον του αρέσει....!!!
    Πως φαίνονται αυτοί που δεν έχουν αγοράσει-πουλήσει ποτέ κλάσικ μηχανάκι...

μπινια

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    μπινια
    Κλείσε τα ματια και φαντασου....
    Α)τον DALTON πωλητή
    Β)τον DALTON αγοραστή....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Πως φαίνονται αυτοί που δεν έχουν αγοράσει-πουλήσει ποτέ κλάσικ μηχανάκι...

ΑΙ ΝΤΟΝΤ ΝΟΟΥ

Γουατ γιου μιν..??

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κλείσε τα ματια και φαντασου....
    Α)τον DALTON πωλητή
    Β)τον DALTON αγοραστή....
    ,
    μπινια + μπινια = δυο μπινιες !!!
    :ZZZ:

Ξέρεις από βέσπα;;; Το avatar του/της lookylook
    Να πω και γω την δική μου ιστορία..Μια ιστορία που μου έγινε μάθημα ώστε να μην παραβαίνω κανόνες που εγώ έχω βάλει στη διαδικασία..Έχω μιλήσει με πωλητή (για ένα εντούρο που ήθελα αρκετά) πέντε-έξι φορές. Αυτός Αθήνα, εγώ Χανιά. Δίνω Ραντεβού στου Χελιώτη, όπου θα ερχότανε και άλλα δυο-τρια, να καταλήξω σε κάποιο. Πάω κατά τις 9.30.Το βλέπω το παλικάρι, συμπαθέστατο, μιλάμε, ακούω τη μηχανή, μια χαρά. Βλέπω το ιστορικό της. Όλα καλά. Η ώρα είχε πάει 10 και ο Δημήτρης δεν είχε ανοίξει ακόμα. Του λέω " να την κάνω μια βόλτα εδώ στο τετράγωνο να τη δω καλύτερα;" Φυσικά μου λέει. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να του αφήσω μια ταυτότητα,αλλά λέω "σιγά μωρέ, εδώ δίπλα πάω.." Αυτός δεν είπε τίποτα.Καβαλάω, περνάω το πάρκο, κατηφορίζω, και κάπως μπερδεύομαι. Παίρνω την καλλιρόης (νομίζω) προς πετράλωνα. Που να κάνεις αναστροφή; Μπουρδέλο. Χαμός από βιαστικά αυτοκίνητα. Διαζώματα με μπάρες, αερογέφυρες..χαμός. Να μην τα πολυλογώ, γυρίζω μετά από ένα τέταρτο. Καθώς πλησιάζω στου Χελιώτη, βλέπω κόσμο στο μαγαζί, στα μπαλκόνια, παντού. Ο τύπος στο πάτωμα να του κάνουν αέρα. Με το που με βλέπει, σηκώνεται, τρέχει και αρχίζει να με φιλά και να με αγκαλιάζει. Άλλοι να χειροκροτούν, άλλοι να γελάνε.."Γιατί δεν απαντάς στο κινητό;" μου λέει..Και τσακ, παίρνει και ένα χάπι (όπως μου είπε μετά είναι καρδιακός και δεν πρέπει να ανεβάζει παλμούς πάνω από κάποιο νούμερο).."Ποιό κινητό ρε φίλε; Μηχανή οδηγώ" του λέω. Κοιτάω..12 κλήσεις. Σηκώνει το κινητό του και παίρνει το εκατό..ΝΑ ΑΚΥΡΏΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑ ΤΕΛΙΚΑ. Δεν μπορούσε να πιστέψει την αφέλεια του. Ακόμα και ο αστυνόμος στο τηλέφωνο του είπε "καλά ρε φίλε του το έδωσες έτσι; χωρίς να αφήσει κάτι;" Φανταστείτε όμως..Φανταστείτε να με είχανε σταματήσει, να κατεβαίνω την καλιρρόης ενώ είχα πει ότι θα κάνω βόλτα εδώ στο τετράγωνο. Άντε να με πιστέψουν ότι χάθηκα..Ή να μου είχε πεθάνει από καρδιά..Τελικά την αγόρασα τη μηχανή του.. Αφού την είδε ο Χελιώτης και της έκανα ακόμα μερικά χιλιόμετρα
    Τελευταία τροποποίηση από lookylook; 03/04/2016 στις 02:00.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lookylook Προβολή μηνύματος
    Να πω και γω την δική μου ιστορία..Μια ιστορία που μου έγινε μάθημα ώστε να μην παραβαίνω κανόνες που εγώ έχω βάλει στη διαδικασία..Έχω μιλήσει με πωλητή (για ένα εντούρο που ήθελα αρκετά) πέντε-έξι φορές. Αυτός Αθήνα, εγώ Χανιά. Δίνω Ραντεβού στου Χελιώτη, όπου θα ερχότανε και άλλα δυο-τρια, να καταλήξω σε κάποιο. Πάω κατά τις 9.30.Το βλέπω το παλικάρι, συμπαθέστατο, μιλάμε, ακούω τη μηχανή, μια χαρά. Βλέπω το ιστορικό της. Όλα καλά. Η ώρα είχε πάει 10 και ο Δημήτρης δεν είχε ανοίξει ακόμα. Του λέω " να την κάνω μια βόλτα εδώ στο τετράγωνο να τη δω καλύτερα;" Φυσικά μου λέει. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να του αφήσω μια ταυτότητα,αλλά λέω "σιγά μωρέ, εδώ δίπλα πάω.." Αυτός δεν είπε τίποτα.Καβαλάω, περνάω το πάρκο, κατηφορίζω, και κάπως μπερδεύομαι. Παίρνω την καλλιρόης (νομίζω) προς πετράλωνα. Που να κάνεις αναστροφή; Μπουρδέλο. Χαμός από βιαστικά αυτοκίνητα. Διαζώματα με μπάρες, αερογέφυρες..χαμός. Να μην τα πολυλογώ, γυρίζω μετά από ένα τέταρτο. Καθώς πλησιάζω στου Χελιώτη, βλέπω κόσμο στο μαγαζί, στα μπαλκόνια, παντού. Ο τύπος στο πάτωμα να του κάνουν αέρα. Με το που με βλέπει, σηκώνεται, τρέχει και αρχίζει να με φιλά και να με αγκαλιάζει. Άλλοι να χειροκροτούν, άλλοι να γελάνε.."Γιατί δεν απαντάς στο κινητό;" μου λέει..Και τσακ, παίρνει και ένα χάπι (όπως μου είπε μετά είναι καρδιακός και δεν πρέπει να ανεβάζει παλμούς πάνω από κάποιο νούμερο).."Ποιό κινητό ρε φίλε; Μηχανή οδηγώ" του λέω. Κοιτάω..12 κλήσεις. Σηκώνει το κινητό του και παίρνει το εκατό..ΝΑ ΑΚΥΡΏΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑ ΤΕΛΙΚΑ. Δεν μπορούσε να πιστέψει την αφέλεια του. Ακόμα και ο αστυνόμος στο τηλέφωνο του είπε "καλά ρε φίλε του το έδωσες έτσι; χωρίς να αφήσει κάτι;" Φανταστείτε όμως..Φανταστείτε να με είχανε σταματήσει, να κατεβαίνω την καλιρρόης ενώ είχα πει ότι θα κάνω βόλτα εδώ στο τετράγωνο. Άντε να με πιστέψουν ότι χάθηκα..Ή να μου είχε πεθάνει από καρδιά..Τελικά την αγόρασα τη μηχανή του.. Αφού την είδε ο Χελιώτης και της έκανα ακόμα μερικά χιλιόμετρα

γμστα κατασταση...

και οντως μπορεις να μπλεξεις απο το πουθενα και για το τιποτα...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Απίστευτο το τι μπορεί να συμβεί από το πουθενά! Εκεί που δεν το περιμένεις να βρεθείς μπλεγμένος.
    Πάντως δεν νομίζω έτσι απλά να κατηγορηθεί κάποιος για κλέφτης. Έχουν δει τόσους και τόσους οι μπάτσοι. Όσο ναναι καταλαβαίνουν.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Πάντως δεν νομίζω έτσι απλά να κατηγορηθεί κάποιος για κλέφτης. Έχουν δει τόσους και τόσους οι μπάτσοι. Όσο ναναι καταλαβαίνουν.

δεν ειναι ετσι ακριβως Κωστα...
    γιατι αν με το σημα που ειχε πεσει τον σταματαγαν και τον μπουζουριαζαν, μετα θα προσπαθουσε να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας...

αφου εχει γινει καταγγελια και εχει γινει συλληψη, μετα ειναι αστα βραστα..
    το μονο που θα τον εσωζε μετα ειναι ο πωλητης να μην ζητουσε την ποινικη του διωξη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΑΙ ΝΤΟΝΤ ΝΟΟΥ

Γουατ γιου μιν..??
    Αλήθεια ρε συ δεν κατάλαβες ? Δηλαδή περιμένεις εκτίμηση από έναν σοβαρό μάστορα για κατάσταση μηχανής 25- 30 ετών χωρίς βόλτα ...
    Ας πούμε δηλαδή ότι εσύ υποστηρίζεις ότι θα διαπιστώσει την ακεραιότητα του σκελετού - μπροστινού - ψαλιδιού στατικά στο κεντρικό σταντ (αν έχει ).
    Ποιος μάστορας και ποιος πωλητής θα δεχθεί να φάει ενδεχομένως ένα μισάωρο+ να γδύσει το μηχανάκι από κουστούμι (σέλλα τεπόζιτο φέρινγκ ) για να ελέγξει όλο το σκελετό.
    Εκτός αν μου πεις πια ότι θα το δουλέψει στο κεντρικό και θα αλλάξει μέχρι και 5η για να δει αν το κιβώτιο δεν είναι πουτάνα...
    Φιλικά πάντα ε, κουβέντα μεταξύ Αεκτζήδων ...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι ετσι ακριβως Κωστα...
    γιατι αν με το σημα που ειχε πεσει τον σταματαγαν και τον μπουζουριαζαν, μετα θα προσπαθουσε να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας...

αφου εχει γινει καταγγελια και εχει γινει συλληψη, μετα ειναι αστα βραστα..
    το μονο που θα τον εσωζε μετα ειναι ο πωλητης να μην ζητουσε την ποινικη του διωξη...
    Θέλω να πιστεύω πως θα μπορούσε να λυθεί εύκολα η παρεξήγηση.
    Φυσικά, αρκεί όλο αυτό που περιγράφεις να σου χαλάσει όχι μόνο την μέρα, αλλά να σε φοβίζει και να σε σημαδέψει για την υπόλοιπη ζωή σου.
    Φυσικά δεν θα ήθελα να μάθω το τι μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα.
    Πες με μαλάκα, πες με ηλίθιο ή ότι άλλο θες, αλλά σε καμία των περιπτώσεων κλέφτη.

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2013, 23:06
  2. Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...
    από Runner Ducati στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 05:56
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε