Χωρίς να το έχω καταλάβει, έχω ανέβει ψηλά ...
Συνεχίζω και το πλακόστρωτο σταματά, μπροστά από την αυλή ενός σπιτιού. Δίπλα, ένα μονοπάτι. Σιγά μην δεν πάω ...
Για να καταλήξω μπροστά σε αυτό ...
Εντάξει, φτάνει η εξερεύνηση για σήμερα, επιστρέφω στην παρέα. Τους βρίσκω όλους ακόμη χαλαρούς, αλλά με όρεξη για φαγητό. Μετά από λίγο ετοιμαζόμαστε και ξεκινάμε για τον Δοκό και για φαγητό σε ταβέρνα φίλου μοτοσυκλετιστή.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Φάγαμε μέχρι σκασμού. Τα φαγητά νοστιμότατα. Κάπου εκεί λοιπόν και ενώ χωνεύαμε, άρχισαν οι κουβέντες για μονταρίσματα, για τελικές, για φτιαξίματα, για τους κιαρατάδες τους μάστορες, για εκκεντροφόρους και άλλα τέτοια όμορφα, που υπό άλλων συνθηκών θα ήτο πολύ ενδιαφέροντα.
'Ελα όμως που μετά από τόση εξερεύνηση, μου βγήκε όλη η κούραση και σιγά-σιγά χωρίς να με πάρουν χαμπάρι, έγειρα στον καναπέ για να ξεκουράσω λίγο τα βλέφαρα μου. Σιγά μην ΔΕΝ με έπαιρναν χαμπάρι! Με φωτογράφισαν και μου βάλανε και λεζάντα τα καλόπαιδα. Ντροπή ρέεεε! Σεβασμός στον κουρασμένο αντβενστουρά ρέεε!
Aυτά τα ολίγα. Γιώργο, Νικόλα, χάρηκα πολύ για την γνωριμία. Χάρηκα που σας ξανά-είδα όλους τους υπόλοιπους
Να είμαστε καλά, να τα πούμε (σύντομα) και στην επόμενη. Φιλιά και καλή Ανάσταση να έχετε![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 23/04/2016 στις 22:33.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Το σκέφτηκα κι εγώ για μια στιγμή χτες, αλλά... όπως το σκέφτηκα, το ξεσκέφτηκα. Ελπίζω μετά το Πάσχα.
Είστε ωραίοι.![]()
Ε ναι. Έχει κίνηση, γίνεται της μάνας, αλλάζουν λωρίδες τα κουτιά σαν τρελά και τι πιο απλό, να πιάσεις κουβέντα με τον μπροστινό σου στην διήθηση.
Απο τις βόλτες που δεν τις ξεχνάς ποτέ. Χαλαρή οδήγηση, δυνατή παρέα, όμορφο μέρος και το σωστό μαγαζί.
Χαλαρωσα και ευχαριστήθηκα οδήγηση κι ας πηγαίναμε σιγά. Όμορφα, πολύ όμορφα. Αυτές τις βόλτες ο μποξερ κινητήρας πολύ τις γουστάρει...
Την επόμενη φορά πάμε να περπατησουμε κάποιο απο τα πολλά υπέροχα μονοπάτια της Διρφης.
Αλλά να πιάσει φθινόπωρο για νατο ευχαριστηθουμε .
παντα τετοιες ομορφιες ρε παιδες...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....