Οχι απλως το οποιο ρισκο θα ειναι απειρως μικροτερο
Οχι απλως το οποιο ρισκο θα ειναι απειρως μικροτερο
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει. Και εδώ είμαστε, να λέμε τις ιστορίες μας, να γελάμε. Ή να κλαίμε.
Life begins at 45°.
η προφυλαξη ειναι το μονο πραγμα που μπορεις να κανεις...γενικα δε δινεις ποτε βολτα σε αγνωστο, και προσωπικα θα σκεφτομουν να δωσω τη μηχανη για βολτα μονο μετα απο ελεγχο σε μηχανικο (δηλαδη για το τυπικο της υποθεσης, και ακολουθοντας με αλλη μοτο μονο τον υποψηφιο αγοραστη, οπου αν εκανε να φυγει πραγματικα θα τον εμβολιζα, χωρις καμια μα καμια αναστολη)
γενικα προσοχη παιδια, υπαρχει πολυς κοσμος που το εχει με το μπλα μπλα, μη ψαρωνετε με αυτα που ακουτε...αν καποιος θελει να αγορασει και ειναι ολα κομπλε, μια αποψη απο μαστορα θελει...απαξ και περασει απο εκει το πραγμα, μετα η βολτα ειναι μονο για την καβλαντα, οχι για test ride στον καθενα που ερχεται να χαζεψει...και επισης...
ασφαλεια κλοπης...παει κανα 200αρι το εξαμηνο αλλα τα λεφτα της τα αξιζει...μονο και μονο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
τωρα στο παιδι που του φαγαν το μηχανακι πραγματικα κριμα, βαλε καμια φοτο μπας και σταθεις τυχερος...και αμα σε παρει κανενας για πληροφοριες για αμοιβες κλπ κανε απλα την παπια και μη τσιμπησεις...
για εσας που θελετε ντε και καλα βολτα με το υποψηφιο μηχανακι που θελετε να αγορασετε και καλα κανετε κιολας...πηγαιντε με μια μηχανη ισης η παραπλησιας αξιας και ισχυος, και καντε τραμπα με τον υποψηφιο ιδιοκτητη...στο 99% των περιπτωσεων δε θα σας πει οχι...μη παρεξηγηθητε ομως αμα σας ριξει ακυρο επειδη πηγατε με το παπι σας με το μετρο η με το τσικουετσεντο της γκομενας σας επειδη που πατε οτι θα του δωσετε ενα κωλοχαρτο που θα λεει πανω οτι ειναι η ταυτοτητα σας...
Τελευταία τροποποίηση από p@nos; 10/05/2016 στις 13:14.
Προσπαθώ να βάλω φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πως,θα το βρω που θα πάει...
Όσο για αυτά που λέτε έχετε δίκιο,τώρα που τη πάτησα... Γαμω την καλοσύνη μου...
Απλά η μηχανή είχε μόνο 12000 και όλοι παταγανε ότι αν είναι πράγματικα κλπ και θέλανε να την οδηγήσουν... Μέχρι και στην αγγελία έγραφα δεκτός έλεγχος και μέσα στη Yamaha
Για το ανεβασμα φωτογραφιων δες εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...B9%CF%89%CE%BD
Ευχομαι να το βρεις φιλε και μην σκάς ο καθενας μπορει να την πατήσει
Εσυ να σαι καλα
Με αριθμό κυκλοφορίας ΟΙΑ 92
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ:
ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ,30-35 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΑΔΥΝΑΤΟΣ,ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟ ΦΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΣΧΗΜΑ ΙΣΤΟ ΑΡΑΧΝΗΣ
ναι φίλε μου.. είχε αγοράσει τα παράβολα μαζί μού στην τράπεζα, δε θα το τρωγε εκεί το μηχανάκι... έλεος..
για την ιστορία όμως.. να δείτε την τρισμέγιστη λαλακια που έκανε ο υπάλληλος της τραπεζας.. όταν ήταν να με πληρώσει μου λέει θα τα πάρεις όλα τα λεφτά μετρητά.. προφανώς μετρητά δεν δέχομαι και τον πήγα στο γκισέ της τράπεζας που έχω λογαριασμό ενημερώνοντας τον ταμία το λόγο για τον οποίο είμαστε εκεί.. τότε ο μάγκας ο ταμίας αρχίζει και λέει τα στοιχεία μου προφορικά και αποκαλύπτει και τις οικονομίες που έχω -ναι αυτές τις λίγες- μπροστά στον αγοραστή. Εκεί τον κοπανάς ή όχι??
Κινητό ήταν και το έδωσα στην ασφάλεια να το ψάξουν ανήκει σεκκάποιον vang k pierre Αώου 50 στο Ίλιον.μου είπαν ότι μπορεί να το είχαν πάρει από ομόνοια αλλά επειδή έχω ανθρώπο δικό μου μέσα στη ΓΑΔΑ θα το ψάξουν...
Λυπαμαι πραγματικα φιλε μου και ευχομαι να βρεθει..
Παντως η περιγραφη για για την αστυνομια ειναι λουκουμι.. Ειδικα το ταττοο δεν ειναι και συνηθισμενο...Απλα αντε να αποδειξεις εστω οτι τον πετυχαινουν καπου οτι σου πηρε την μηχανη...
Quod me nutrit... me destruit.....
Οι φυλακισμένοι το έχουν στον αγκώνα αυτό το τατου...
Αν τον πιάσουν μπορώ να το αποδείξω απλά το πως δεν θέλω να το πω εδώ δημόσια...
στειλε πριβε θελω να μαθω αληθεια σου λεω. ειναι καλο να μαθαινουμε καινουργιες μεθοδους