Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 248

Θέμα: Η λίστα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ok λοιπόν … μιας που κι εγω δεν σε ξερω ,πιστεύω τον λόγο σου.
    Επειδη όμως εμενα με ξέρω καλά , δεν υπάρχει περίπτωση να εχω βρίσει οποιονδήποτε χρήστη από τότε που έχω εγγραφεί στο φόρουμ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ όσο είμαι μοντ.
    Είμαι πολύ περίεργος να μου δείξεις το ποστ που αναφέρεσαι.

Όμως , σου λέω και παλι , καλύτερα να το αφήσουμε εδώ….
    λοιπον, για αρχη, θενκς που δινεις βαρυτητα στον λογο μου.

δευτερον, ενταξει.... σιγουρα καταλαβαίνεις ότι δεν παιζει να κατσω να ψαξω όπου εχεις μιλήσει (διοτι δεν εδωσα τοση σημασια τοτε σε αυτό που εγινε ώστε να κατσω να σημειώσω το θρεντ, το ποστ.. τους συμμετέχοντες...) ημαρτον. οποτε θα παμε με την εκδοχή του ότι δεν υπαρχει αυτό το ποστ και εκανα λαθος, μιας και δεχομαι και εγω αυτό που ισχυρίζεσαι, ότι κατι τετοιο δεν συνεβη ποτε.
    και δεχομαι να χρεωθεί ως ΛΑΘΟΣ δικο μου .

το αφήνουμε εδώ αν θες, νο προμπ....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παιδιά, όχι, μην το αφήνετε. Έκανα 18 λεπτά να μεταφέρω όλα αυτά τα μηνύματα σε νέο θέμα. Δε θέλω να λήξει τόσο άδοξα.
    Life begins at 45°.

Big picture, please. Τίποτα δεν ξεκίνησε ΣΗΜΕΡΑ για να καταλήξει σε κάτι που ενόχλησε. Όλοι γράφουν τις απόψεις τους και έχουν και έναν σκασμό ποστ, ειδικά κάποιοι που παραπονιούνται συνέχεια ότι αδικούνται. Αλλά μια-δυο-τρεις-..-500 φορές τα ίδια.. Ε, θα έρθει και το μπαν από τους ίσα-με-το-πάτωμα-σε-ήθος και άλλα πολύχρωμα που γράφονται πολιτισμένα και με εγκράτεια και που δε θα κάτσω ποτέ να ψάξω.
    safety doesn't happen by accident

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Παιδιά, όχι, μην το αφήνετε. Έκανα 18 λεπτά να μεταφέρω όλα αυτά τα μηνύματα σε νέο θέμα. Δε θέλω να λήξει τόσο άδοξα.
    ωχ φιλε εχεις δικιο, δωσε χρονικο περιθωριο ώστε να το τραβηξω λιγο

Banned
    Καλο ειναι οι κανονες να ισχυουν κ να εφαρμοζονται το ιδιο για ολους.
    Ας μην κρυβουμε τα σκουπιδια κατω απ το χαλακι....

Αυτο δεν γινεται-δεν χρειαζονται παραδειγματα- κ καποιοι κανουν χρηση της θεσης τους.
    Σταματηστε το κ θα υπαρξει "αυτορυθμιση"

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    πρωτον φιλε μου, διαφωνω στην βαρύτητα που δινεις σε κατι τετοιο.
    δευτερον με αυτά που λες πρεπει να επανελθω στο αρχικο μου ποστ... μια λιστα με οσους είναι να γραφουν (συμφωνα με τα συμφραζομενα σου)
    Το εχω ξαναπει,οποιος διαφωνει καλα κανει και διαφωνει.Ο καθενας μας τα βλεπει απο διαφορετικη σκοπια.Δεν διαφωνω επι της ουσιας μαζι σου,απλα το περνω πιο ελαφρια απο εσενα.

Αυτο με τη λιστα δεν το πολυκαταλαβαινω.Δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο εδω μεσα.Σιγουρα εχουνε διαγραφει θεματα,απαντησεις κλπ.Αλλες φορες δικαια,αλλες αδικα.Αλλα αλλο,αλλο η λιστα.

Επισης αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μπαναρανε τον stam.Απο αυτα που εγραψε θεωρω οτι ειναι αδικο.

Υ.Γ.Αν φυσικα εχουνε σβηστει μυνηματα που δεν διαβασα ειναι αλλο θεμα.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    1η μέρα μοντ και αμέσως να ρίξεις λαδάκι στην φωτιά εσύ
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Big picture, please. Τίποτα δεν ξεκίνησε ΣΗΜΕΡΑ για να καταλήξει σε κάτι που ενόχλησε. Όλοι γράφουν τις απόψεις τους και έχουν και έναν σκασμό ποστ, ειδικά κάποιοι που παραπονιούνται συνέχεια ότι αδικούνται. Αλλά μια-δυο-τρεις-..-500 φορές τα ίδια.. Ε, θα έρθει και το μπαν από τους ίσα-με-το-πάτωμα-σε-ήθος και άλλα πολύχρωμα που γράφονται πολιτισμένα και με εγκράτεια και που δε θα κάτσω ποτέ να ψάξω.
    μιας και μπαινεις στον κοπο να μου απαντησεις, να το σεβαστω και να ανταποδώσω? ή δεν εχει κανενα νοημα?
    διοτι όπως ακριβως αναφέρεις και εσυ πολιτισμένα και με εγκρατεια πατωμα-σε-ηθος κλπ κλπ ετσι επρεπε να παραθεσεις και αλλους χαρακτηρισμούς

@ τζι τζι ες. σορρυ φιλε, σου ειπα ότι το σταματω εδώ και δεν το εκανα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Το εχω ξαναπει,οποιος διαφωνει καλα κανει και διαφωνει.Ο καθενας μας τα βλεπει απο διαφορετικη σκοπια.Δεν διαφωνω επι της ουσιας μαζι σου,απλα το περνω πιο ελαφρια απο εσενα.

Αυτο με τη λιστα δεν το πολυκαταλαβαινω.Δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο εδω μεσα.Σιγουρα εχουνε διαγραφει θεματα,απαντησεις κλπ.Αλλες φορες δικαια,αλλες αδικα.Αλλα αλλο,αλλο η λιστα.

Επισης αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μπαναρανε τον stam.Απο αυτα που εγραψε θεωρω οτι ειναι αδικο.

Υ.Γ.Αν φυσικα εχουνε σβηστει μυνηματα που δεν διαβασα ειναι αλλο θεμα.

ενταξει πανω κατω τα ιδια λεμε... ουτε εγω δινω μεγαλη βαρυτητα φιλε... απλα όπως ανεφερα και πολυυυυυυ πιο πριν... αυτό που βλεπω θα το πω!
    δεν θα κανω τα στραβα ματια, αλλα ξερω κατά βάθος ότι μπορει να περασει και τελειως στο ντούκου.
    τα ιδια λεμε, κακως διαφωνουμε

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    όχι... είναι μοντ.
    ημαρτον.
    είναι σαν να λες σε μια δουλεια πχ, κυριε διευθυντα και να σου λεει ωπα φιλε μην βαζουμε ταμπελες.
    Τον βλέπεις σαν μοντ ή σαν μοτό χρήστη;;;
    Θεωρώ πως οταν μιλάνε οι μοντ,μιλανε όπως αν δεν είχαν αυτόν τον τίτλο...
    Εγώ πάντως έτσι συμπεριφέρομαι,το είπα και παραπάνω.ειτε θα μιλήσω με τον σναιπερ είτε με το πιο νέο μέλος,τα ίδια θα πω.
    Ας πάρουμε παράδειγμα τον μπλιτζερ.εγινε χθες μοντ,τον έχω γνωρίσει από κοντά μερικούς μήνες πριν.
    Θα αλλάξει ή συμπεριφορά μου απέναντι του ή αυτού απέναντι σε μένα;;;
    Τον ggs το ίδιο και όπως και ο ίδιος είπε προσέχει πιο πολύ και γράφει λιγότερο για να μην παρεξηγηθεί...
    Ήταν χρήστης απλός,εγινε μοντ και πιθανότατα κάποια στιγμή να ξε-μονταριστει!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Banned
    Ακριβώς.
    Τι τόσο άδοξα θα το ληξουμε,με ενα ΜΠΑΝ ΜΟΝΟ !!!!!!

ΤΑ ΚΗΤΥ ΕΜΑ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    ...
    Ήταν χρήστης απλός,εγινε μοντ και πιθανότατα κάποια στιγμή να ξε-μονταριστει!
    Όλα είναι ατμός εκτός από τον έρωτα και διαλύονται. Το χρήμα είναι ατμός και φεύγει. Η δόξα είναι ατμός και πάει. Ζεις για λίγα χρόνια τη ζωή σου και ύστερα από λίγο, "Άμωμοι εν οδώ αλληλούια".
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος

!

(είναι χρηστης με αναβαθμισμενο ρολο... το εχω πει τοσες φορες..)

(κακως το θεωρεις γιατι δεν είναι ετσι (τουλάχιστον όχι ολοι, μην τους τσουβαλιάζω)

εντιτ , ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΚΟΥΟΤ

μιας και μπαινεις στον κοπο να μου απαντησεις, να το σεβαστω και να ανταποδώσω? ή δεν εχει κανενα νοημα?
    διοτι όπως ακριβως αναφέρεις και εσυ πολιτισμένα και με εγκρατεια πατωμα-σε-ηθος κλπ κλπ ετσι επρεπε να παραθεσεις και αλλους χαρακτηρισμούς

@ τζι τζι ες. σορρυ φιλε, σου ειπα ότι το σταματω εδώ και δεν το εκανα
    Ναι, ναι, για τις μαύρες ψυχές του ggs μιλάμε τόση ώρα. Και το πώς το προσπερνάμε (κάτω από το χαλάκι κλπ κλπ) γιατί έχει δώσει και δίνει τόσα πολλά εδώ μέσα, σε αντίθεση με άλλους που τρίβονται όλη την ώρα να προκαλέσουν κάτι σαν το σημερινό που θα τους δικαιώσει και θα τους κάνει και μάρτυρες.
    safety doesn't happen by accident

φιλε ακη τρεβορ... η κουβεντα που εχουμε μου κανει καπως ετσι

στο 4.00

https://www.youtube.com/watch?v=Pwk7zCFzzmo

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων