Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 108

Θέμα: Στατιστικά παραβάσεων απο την τροχαία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη αν καποιος οδηγει χωρις κρανος κ παει με χ χλμ κ φαει μια πετρα στο κεφαλι(απο προπορευομενο αμαξι/μοτο(εχει τυχει πολλες φορες) κ χασει τον ελεγχο της μοτο κ πεσει πανω σε να ανθρωπο κ τον σκοτωσει...δεν ειναι επικινδυνος κ για τους αλλους?
    Ένας γνωστός ενός γνωστού μου έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε πάνω σε πεζό με το κράνος και τον σκότωσε , αν δεν φόραγε κράνος ίσως να είχε γλυτώσει ο πεζός ..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    εγώ ειχα ανοιχτή τη ζελατίνα και μου μπήκε ζουζούνι στο μάτι,άφησα το ένα χέρι από το τιμόνι για να το βγάλω, είχε και διπλό βουναλάκι εκει η άσφαλτος απ τα πολλά χρόνια και έπεσα...με 50ρι βεσπακι και 40 χλμ/ωρα
    Πόσοι νεκροί;
    Life begins at 45°.

... ακόμα μετράνε :P

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapphire Προβολή μηνύματος
    Ένας γνωστός ενός γνωστού μου έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε πάνω σε πεζό με το κράνος και τον σκότωσε , αν δεν φόραγε κράνος ίσως να είχε γλυτώσει ο πεζός ..

Ουσιαστικο το σχολιο σου πανω στο θεμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πόσοι νεκροί;
    +1...στην υπολοιπη ιστορια της ανθρωποτητας
    Ride(s) the wind of change...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πόσοι νεκροί;
    χαχα ο εγωισμος μου σιγουρα ηταν ο ενας.....μακραν η πιο ηλιθια σαβουρα εβερ
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    χαχα ο εγωισμος μου σιγουρα ηταν ο ενας.....μακραν η πιο ηλιθια σαβουρα εβερ
    Που να δεις ενα γνωστο μου με ενα Αφρικα που ενω ηταν στην πατησιων (με ανοιχτη ζελατινα) εσκασε ενα περιστερι πανω του (κ το εχασε) κ καρφωθηκε πανω σε ενα πωλητη με ξηροκαρπια...εκει να δεις γελιο!!!
    Ride(s) the wind of change...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Που να δεις ενα γνωστο μου με ενα Αφρικα που ενω ηταν στην πατησιων (με ανοιχτη ζελατινα) εσκασε ενα περιστερι πανω του (κ το εχασε) κ καρφωθηκε πανω σε ενα πωλητη με ξηροκαρπια...εκει να δεις γελιο!!!

εμένα ο τυφώνας έπεσε πάνω σε ντατσουν γύφτου φορτωμένο με καρπουζια....νταξει νόστιμα ηταν
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    Γιατι θα πρέπει να συναγωνιστούμε τους ξένους και στα πρόστιμα του κοκ( Δεν μας φτάνει ο ανταγωνισμός στα λάθος πρότυπα που έχουμε πάρει από αυτούς ( Ζηλέψαμε τους Γερμαναράδες που κόβουν περισσότερα πρόστιμα εκεί ( Κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν οι "μπάτσοι" και κάποιες φορές λιάζονται, πίνουν καφέ και κάνουν πως δεν σε βλέπουν.
    Τα πρόστιμα για κράνος και ζώνες που διαβάζω είναι όντως πολλά σε αριθμό αλλά γιαυτό έχει ευθύνη και η πολιτεία που δεν ενημερώνει σωστά και ο κόσμος πιστεύει ότι το κράνος και τη ζώνη τα φοράει για να μη τον γράψει ο αστυνομικός.
    Για τις παραβιάσεις του κόκκινου που έχουν καταγραφεί είναι υπερτιμημένες κι εντελώς πλασματικές, έχοντας εισπρακτικό και μόνο χαρακτήρα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikma Προβολή μηνύματος
    Γιατι θα πρέπει να συναγωνιστούμε τους ξένους και στα πρόστιμα του κοκ( Δεν μας φτάνει ο ανταγωνισμός στα λάθος πρότυπα που έχουμε πάρει από αυτούς ( Ζηλέψαμε τους Γερμαναράδες που κόβουν περισσότερα πρόστιμα εκεί ( Κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν οι "μπάτσοι" και κάποιες φορές λιάζονται, πίνουν καφέ και κάνουν πως δεν σε βλέπουν.
    Τα πρόστιμα για κράνος και ζώνες που διαβάζω είναι όντως πολλά σε αριθμό αλλά γιαυτό έχει ευθύνη και η πολιτεία που δεν ενημερώνει σωστά και ο κόσμος πιστεύει ότι το κράνος και τη ζώνη τα φοράει για να μη τον γράψει ο αστυνομικός.
    Για τις παραβιάσεις του κόκκινου που έχουν καταγραφεί είναι υπερτιμημένες κι εντελώς πλασματικές, έχοντας εισπρακτικό και μόνο χαρακτήρα
    Κακώς αν καθονται κάποιοι ένστολοι και λιαζονται,δεν είναι η δουλειά τους ουτε πληρώνονται γι αυτό, θα έπρεπε να είναι ακόμα ποιο αυστηρά τα πράματα σε πολλές περιπτώσεις.
    Η πολιτεία τι να ενημερώσει?
    Όταν ο κεθενας έδωσε εξετάσεις για δίπλωμα δεν φόραγε υποχρεωτικά κράνος και ζώνη?
    Δεν σταματούσε στα στοπ και στα κόκκινα?
    Γιατί αφού βγάλουν το δίπλωμα τα γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τούς?
    Η κουβέντα κράνος έχει χιλιοειπωθει και ενώ οι ζώνες είναι στάνταρ στον εξοπλισμό του κάθε αυτοκινήτου, τα κράνη είναι εκτός και πέρα απο αυτό είναι και ακριβά, και μια μείωση τιμών να κάνανε και ΦΠΑ να μην είχαν ελάχιστοι πιστεύω είναι αυτοι που δεν φοράνε ποτέ κράνος που θα πήγαιναν να αγοράσουν, αρα για ποια ενημέρωση μιλάμε?
    Η μ@λ@κια απο το μυαλό του έλληνα δεν φεύγει.
    Αν σε κάθε φανάρι υπήρχε κάμερα, οι παραβιάσεις του κόκκινου θα ηταν πολλαπλάσιες.
    Το.πλασματικές και εισπρακτικές πως το εννοείς?
    Οτι δεν έγινε και τίποτα η δεν έγινε ατύχημα κατα την παραβίαση και απλα έτυχε να τον δούν και να του κόψουν πρόστιμο?

Καταρχήν δεν είπα ότι οι αστυνομικοί δεν δουλεύουν, αν αυτό κατάλαβες. Αυτό που εννοούσα είναι ότι πολλοί αστυνομικοί, προς τιμήν τους δεν σε αντιμετωπίζουν με την νοοτροπία ότι αφού σου βρήκαμε μία παράβαση του κ.ο.κ έχεις κάνει άλλες δέκα πριν και θα κάνεις άλλες είκοσι αύριο.
    Η πολιτεία θα μπορούσε να κάνει πάρα πολλά...εδώ διαφωνούμε
    Για το κόκκινο θα σου πω ότι οι 900 παραβιάσεις θα έπρεπε να αντιστοιχούν σε 300 ατυχήματα το λιγότερο εφόσον ήταν κεντρικά φανάρια.
    Το να λέμε ότι φταίει που είμαστε Έλληνες δε βοηθάει σε κάτι.

Banned
    Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε πήγα Ιταλία.
    Μαζί παρα πολλοί έλληνες κυρίως με μότο.
    Έτυχε να μένω κοντά με πολλούς και πολλούς έβλεπα καθημερινά σε βόλτες.
    Παντού ηταν ΚΥΡΙΕΣ όχι απλα κύριοι.
    Στον γυρισμό ηδη απο το πλοιο ξεβιδωναν πινακίδες,με το που Πιάσαμε λιμάνι μαζεύτηκαν στον καταπέλτη του πλοίου σαν εκκίνηση απο GP,και με το που άνοιξε αρχισε ρο πανηγύρι.

Η τελευταία φράση δική σου απο το ποιο πάνω ποστ

<Το να λέμε ότι φταίει που είμαστε Έλληνες δε βοηθάει σε κάτι>

χα,χα γέλασα με την περιγραφή. Οι καραμπινιεροι δεν αστειεύονται κι έχουν και κάτι βρομόγκαζα για τις καταδιώξεις από ότι μου έχουν πει. Ο Έλληνας πιστεύω ότι έχει ακόμα φιλότιμο και δε χρειάζεται τόσο τσαμπουκάς.

Παλαιό μέλος
    Για παράνομο πάρκινγκ δεν βλέπω καθόλου πρόστιμα στην Αθήνα έχει παραγίνει το κακό , μηχανές αυτοκίνητα όπου γουστάρεις λες και είμαστε τριτοκοσμική χώρα .,ακόμα και να έχει χώρο παρκάρουν μες την μέση ώστε να μην μπορεί να περάσει ούτε ένας άνθρωπος ..απελπιστική κατάσταση.

δε χρειάζεται να πω πόσο διαφωνώ με τον Νικμα. νοοτροπία γνήσιου νεοελληνικού τέκνου.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote Z750s Προβολή μηνύματος
    Αν κάποιος δεν είναι ικανός να οδηγήσει με 10.. θα είναι με 24;
    Και οι δύο είναι ικανοί να οδηγήσουν με 0,24. Να αντιδράσουν έγκαιρα ή να ελέγξουν απόλυτα το όχημά τους δεν είναι ικανοί.
    Η οδήγηση αυτοκινήτου είναι περισσότερο παθητική απ' ότι η οδήγηση μηχανής. Ο έλεγχος της μηχανής είναι δυσκολότερος απ' του αυτοκινήτου. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον χρόνο αντίδρασης. Η παραμικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα έχει αποτελέσματα που δεν γίνονται πάντα αντιληπτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος

Το κρατος δεν βγαζει νομους για να σε προστατεψει,αλλα για να εισπραξει.
    Το κράτος βγάζει νόμους για να σε προστατεύσει και τους χρησιμοποιεί για να εισπράξει. Μικρότερο, πολύ μικρότερο πρόστιμο αλλά να ξέρεις ότι θα το φας σίγουρα και ότι δε θα σου χαριστεί κανείς, θα ήταν καλύτερο εισπρακτικά ενώ θα λειτουργούσε και αποτρεπτικά σε μεγαλύτερο βαθμό.

εγώ ειχα ανοιχτή τη ζελατίνα και μου μπήκε ζουζούνι στο μάτι,άφησα το ένα χέρι από το τιμόνι για να το βγάλω, είχε και διπλό βουναλάκι εκει η άσφαλτος απ τα πολλά χρόνια και έπεσα...με 50ρι βεσπακι και 40 χλμ/ωρα
    Να μη σφίγγεις το τιμόνι.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 05/06/2016 στις 13:23.
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  3. ΑποΧωρηση Απο Την Εργασια Μου
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 20:05
  4. Απαντήσεις: 9