Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 102

Θέμα: Βίντεο με Ανακατασκευές

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    την μούρη σου μπορω να την ανεβάσω αν εχω βγάλει εγώ την φωτο.
    Μμ, όχι ακριβώς
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από I-want-a-moto Προβολή μηνύματος
    Να μου δώσετε καμιά άδεια όσοι έχετε κάνει ανακατασκευή, να με αφήσει το φόρουμ να βάλω κανα λίνκ από κάτω .
    όπως το αντιλαμβάνομαι (επειδή είναι αρκετά θολό το τοπίο στο διαδίκτυο), τα μέλη χρησιμοποίησαν το Moto.gr για να παραθέσουν δική τους πνευματική ιδιοκτησία.

Συνεπώς, απαιτείται έγκριση και άδεια και από τα 2 ας το πούμε - ''συμβαλλόμενα'' μέλη με εσένα.

Θα ρωτήσω όμως επειδή με το παρόν θρεντ μου κινήθηκε η απορία.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μμ, όχι ακριβώς
    είστε 50-50

μπορεί να την ανεβάσει αλλά αν αυτός που απεικονίζεται διαμαρτυρηθεί κάνοντας αναφορά, στείλει γραπτό μήνυμα, ΟΦΕΙΛΕΙ να την κατεβάσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της I-want-a-moto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ζητα αδεια λοιπον και οταν την παρεις κανε τις συνεργασιες σου. Με τους δημιουργους, οχι με το φορουμ.
    Βλέπεις εδώ είναι το πρόβλημα όταν σφάλλω εις βάρος του φόρουμ οι ιδιοκτήτες δεν ανακατεύονται. Όταν όμως σφάλλω ενάντια στους ιδιοκτήτες το φόρουμ τρέχει να με φάει.Άρα όταν μου λες ''Με τους δημιουργους, οχι με το φορουμ'' έναι λίγο κάπως. Δεν έχει παραπονεθεί ούτε ο csofos ούτε o sakoulakis αλλα εγώ περνάω λαικό δικαστήριο για δεύτερη φορά.
    Kαταφαντασίαν επιδέξιος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    όπως το αντιλαμβάνομαι (επειδή είναι αρκετά θολό το τοπίο στο διαδίκτυο), τα μέλη χρησιμοποίησαν το Moto.gr για να παραθέσουν δική τους πνευματική ιδιοκτησία.

Συνεπώς, απαιτείται έγκριση και άδεια και από τα 2 ας το πούμε - ''συμβαλλόμενα'' μέλη με εσένα.

Θα ρωτήσω όμως επειδή με το παρόν θρεντ μου κινήθηκε η απορία.

Έτσι ακριβώς. Το υλικό άσχετα αν ανήκει στους δημιουργούς πρωτο-δημοσιεύτηκε στο moto.gr και άρα πρέπει να πάρει άδεια και από τους 2 όπως γράφεις.
    Αρχικά από τον δημιουργό και αν ο δημιουργός δώσει άδεια, τότε ο μεσάζων (moto.gr) παραχωρεί κι αυτός αυτόματα τα δικαιώματά του.
    Οπότε αφού έστειλε μήνυμα και δεν πήρε απάντηση είμαστε σε ΑΡΝΗΣΗ χρήσης άσχετα αν δεν απαντήθηκε με ΟΧΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    εδω υπαρχει ενα αλλο θεμα. την μούρη σου μπορω να την ανεβάσω αν εχω βγάλει εγώ την φωτο. απλα δεν μπορω να σε προσβάλω με οποιονδήποτε τροπο. πχ η μουρη σου και διπλα ενα aprilia. αλλα οταν το δεις εχεις δικαίωμα να μου την πεις και εγω ειμαι υποχρεωμένος να την κατεβάσω, ή να με υποχρεώσει το εξώδικο/δικαστήριο αλλα μην χάνετε το νοημα...
    φώτο που τις εχει βγάλει αλλος δεν μπορει να της ανεβάσει ο καθένας.

διαβάζει κανείς ή έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Έτσι ακριβώς. Το υλικό άσχετα αν ανήκει στους δημιουργούς πρωτο-δημοσιεύτηκε στο moto.gr και άρα πρέπει να πάρει άδεια και από τους 2 όπως γράφεις.
    Αρχικά από τον δημιουργό και αν ο δημιουργός δώσει άδεια, τότε ο μεσάζων (moto.gr) παραχωρεί κι αυτός αυτόματα τα δικαιώματά του.
    Οπότε αφού έστειλε μήνυμα και δεν πήρε απάντηση είμαστε σε ΑΡΝΗΣΗ χρήσης άσχετα αν δεν απαντήθηκε με ΟΧΙ.
    Δεκτό αλλά αν το μέλος είναι ανενεργό και δεν απαντάει τι κάνουμε? Δεν χάνει έτσι την ιδιότητα του ως δημιουργόσ? Αν επανέλθει τότε αλλάζει το πράγμα και για αυτό δήλωσα πως με το παραμικρό θα κατέβουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Βλέπεις εδώ είναι το πρόβλημα όταν σφάλλω εις βάρος του φόρουμ οι ιδιοκτήτες δεν ανακατεύονται. Όταν όμως σφάλλω ενάντια στους ιδιοκτήτες το φόρουμ τρέχει να με φάει.Άρα όταν μου λες ''Με τους δημιουργους, οχι με το φορουμ'' έναι λίγο κάπως. Δεν έχει παραπονεθεί ούτε ο csofos ούτε o sakoulakis αλλα εγώ περνάω λαικό δικαστήριο για δεύτερη φορά.
    Ούτε ο Ιησούς έχει διαμαρτυρηθεί για τις διαφορετικές απεικονίσεις του ανά τους αιώνες από τους καλλιτέχνες, αλλά φαντάζομαι θα το κάνει μετά την 2α παρουσία.

Τα μέλη της διαχείρησης ικανοποιήθηκαν, αφού αφαίρεσες το moto.gr από το βίντεό σου. Συνεχίζουμε να στη λέμε, επειδή δεν έχεις την έγκριση των μελών.

Και ξαναρωτάω γιατί αρχίζω κι εκνευρίζομαι: Πόσο χρονων είσαι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

θέλεις να πεις πιο σωστά, δεν είναι ενήμεροι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, για την ώρα, για τα βίντεό σου οπότε δεν έχουν εκφράσει καμμία άποψη επί των πεπραγμένων σου. Λαϊκό δικαστήριο δεν υπάρχει. Είσαι ηθικά λάθος σίγουρα, νομικά ότι διάβασες (μάλλον επίσης λάθος).

Άντε, μέχρι να ξαναμπούν και να δουν τι έχει παιχτεί προλαβαίνεις να τους πάρεις μέχρι και σώβρακα.. Ξεκίνα τα πμ.
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Δεκτό αλλά αν το μέλος είναι ανενεργό και δεν απαντάει τι κάνουμε? Δεν χάνει έτσι την ιδιότητα του ως δημιουργόσ? Αν επανέλθει τότε αλλάζει το πράγμα και για αυτό δήλωσα πως με το παραμικρό θα κατέβουν.
    ΟΧΙ. ισως μετα απο 40χρονια.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ρε SONone με αυτή τη λογική μπορείς να ανεβάσεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, εκτός αν δεν έχεις πρόσβαση σε υπολογιστή με ίντερνετ. Ή χέρια. Τι θα πει "μπορώ, αλλά μετά πρέπει να την κατεβάσω"; Παίζουμε με τις λέξεις. "Μπορώ" = είναι 100% νόμιμο. Όταν κάποιος άλλος έχει δικαιώματα πάνω του ΔΕΝ είναι 100% νόμιμο. Τόσο απλό.

Θέλετε τώρα να σταματήσουμε να σπαταλάμε θερμίδες για κάτι ανούσιο;
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ούτε ο Ιησούς έχει διαμαρτυρηθεί για τις διαφορετικές απεικονίσεις του ανά τους αιώνες από τους καλλιτέχνες, αλλά φαντάζομαι θα το κάνει μετά την 2α παρουσία.

Τα μέλη της διαχείρησης ικανοποιήθηκαν, αφού αφαίρεσες το moto.gr από το βίντεό σου. Συνεχίζουμε να στη λέμε, επειδή δεν έχεις την έγκριση των μελών.

Και ξαναρωτάω γιατί αρχίζω κι εκνευρίζομαι: Πόσο χρονων είσαι;
    Και τι που εκνευρίζεσαι? Δε κατάλαβα γιατί να σου δώσω στοιχεία μου. Δεν έχω κάνει κάτι κατά του φόρουμ.

αν είναι ανενεργό και δεν απαντά, ρωτάς στο 2ο σημείο που σου έγραψα πιο πάνω. Ρωτάς το moto.gr
    και εφόσον το moto.gr σου λέει ΌΧΙ, σημαίνει όχι.

Ο δημιουργός δε χάνει ποτέ την ιδιότητά του.
    Αυτό που δεν εννοείς να καταλάβεις είναι οτι εφόσον ΔΕΝ έχεις πάρει άδεια από δημιουργό και επειδή το moto διαχειρίζεται το υλικό προς το παρόν (που επίσης σου λέει οχι)....

παει να πει οτι κατεβάζεις άμεσα τα βίντεο χωρίς 2η κουβέντα.

Όταν και άμα παρεις άδεια από δημιουργό και moto τα ανεβάζεις ξανά.

Οχι, το προβλημα ειναι οτι κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Σου εξηγουμε πώς η μη απαντηση δεν ειναι εγκριση (την οποια χρειάζεσαι) και αφορα, οχι τοσο το φορουμ και οχι τοσο τον νομο, αλλα το ηθικο κομματι. Λες λοιπον να συνεργαστεις νομιμα και να σου δωσουν αδεια.

Μα το ίδιο λεμε κι εμεις. Παρε άδεια (απο τους ανακατασκευαστες) και κανε ο,τι θες μετα. Μην αυτοαναιρεισαι όμως. Και μην μπερδευεσαι οταν γραφω "οχι με το φορουμ". Αλλο το φορουμ (δλδ οι χρηστες που σου την πεφτουν) και άλλο το φορουμ σαν ιστοχωρος κατοχυρωμενος που δε θελει να εμφανιζεται το ονομα του αυθαιρετα.

Αν νομιζεις οτι περνας λαϊκο δικαστηριο, μηπως ειναι επειδη εχεις άδικο και πρέπει να αναθεωρησεις;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2007, 10:39
  2. Βιντεο με τα καινουργια 800αρια.....
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 15:48
  3. Βιντεο με τον Rossi ως 2005 Παγκοσμιο Πρωταθλητη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2005, 22:12
  4. Βιντεο με την προσπεραση του Rossi (Real Player)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 07:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF