περνώντας τα παιδικά μου χρόνια στο Λιδωρικι οι λοκαλς απαγορεύουν το μπάνιο στην λίμνη γιατι ειναι "βουρκος" εχουν πνιγει ζα που πηγαν σε λαθος σημείο να πιουν νερο.
η λίμνη του Μόρνου εχει 0 άνωση και στα 99,9% τον σημείων της το χωμα ειναι τοσο αργιλώδες που με το που πατας βουλιαζεις. το μοναδικο σημειο που ειναι σαφε να μπεις στο νερο ειναι περνώντας μεσα απο το Λιδωρικι και κατεβαίνοντας προς την λιμνη υπαρχει ο παλιος τσιμεντένιος δρομος μονο εκει ειναι σταθερα. αλλα και παλι δεν σε εμπνέει λογο λασπουριάς.. παρολα αυτα εχω κανει μπανιο στο ποταμι του Μορνου οπου τα πραγματα ειναι σαφως καλύτερα με βοτσαλο και ελαφρώς παγωμένο νερο , αλλα παλι το θεμα ειναι η σταθμη του που τέτοια εποχή φαντάζομαι ειναι χαμηλά. https://goo.gl/maps/KhpDpnPZtVr
κατα τα αλλα μπραβοκαι κριμα που δεν βρήκατε ζαρκαδι!
![]()
δεν είμαστε τέΧας εδώ κύριε γαύρε.
Και έχω μιά ερώτηξη για τα λάστιχα αλλά μάλλον με κάλυψε το σχετικό θρέντ του μπλέιντράνερ, κάτι λάθος έχω με την απόσβεση επαναφοράς μάλλον ξαναλέω. Δεν ανεβάζω φωτό γιατί έχει μεγάλα τσίκεν γουίνγκς το λάστιχο και εδώ μέσα άμα δεν ξύνεις το @@ σου στην άσφαλτο δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς, αυτά παθαίνεις άμα μπλέκεις με σβέλτους, κατάλαβες που μπλέξαμε...
άμα το παίζεις χεράς, το τσάι πίνοντας πονάς...
Λοιπόν, ομοιόμορφη φθορά με αρκετά έντονο "σκάψιμο" χωρίς "φιτιλάκια" κλπ σημάδια άρα καλό νέο, το "ακολουθόν" χείλος της χάραξης είναι ανασηκωμένο στο πίσω λάστιχο άρα πολύ γρήγορη επαναφορά έχω. Έτσι λέει τούτο δω.
δεν ενοχλεί όντως (αλλά ισχύει και το πόνημα του Λύκου για τον Δαρβίνο και τα λάθη στα μηχανάκια). θα το κάνω ένα δυο κλικ πιο σφιχτό να δω την διαφορά. Μπορεί να δίνει παραπάνω "εμπιστοσύνη" ξέρω και 'γω.