Γιατρέ να σε δοσο το δικό μου που εχι βαλιτζες και κανι για χωμα να το δοκιμασις αν θες,αν σου κανι μπορείς να βρυς πολα σε ίδια κατασταση
Γιατρέ να σε δοσο το δικό μου που εχι βαλιτζες και κανι για χωμα να το δοκιμασις αν θες,αν σου κανι μπορείς να βρυς πολα σε ίδια κατασταση
Aγαπητε sugariasgeorge υποθετω οτι δεν συμφωνειτε με την προτροπη του ασθενη μου.
Δεν γνωριζω περι ταξιδιωτικου εξοπλισμου, αλλα ο ανθρωπος ο οποιος μου προτεινε να αγορασω αποκλειστικα και μονο Touratech εχει κανει αρκετα ταξιδια στη διαδρομη Αθηνα-Αραχωβα και επισης εχει παει πολλες φορες με τη μηχανη του στην Παρο και την Μυκονο οποτε υποθετω θα γνωριζει περι του σωστου ταξιδιωτικου εξοπλισμου.
Ο τροπος που μου το παραθεσε με εκανε να θεωρησω οτι χωρις τους προβολεις και τις βαλιτσες της Touratech δεν θα μπορουσα να παω ουτε μεχρι τον Πειραια και ομολογω πως σαστισα.
Δεν με ανησυχησε τοσο το κοστος, μιας και ευτυχως εχω λεφτα, αλλα αν θα μπορεσω να προλαβω να αγορασω ολον αυτον το εξοπλισμω μεχρι να ξεκινησω.
Στην μηδαμινη έως απίθανη πιθανότητα να μην είσαι τρολ,
αγαπητέ γιατρέ (αν είσαι κιόλας..) και μακριά από εμάς,
απλά δεν έχεις ιδέα που παν τα τέσσερα
και κακώς ασχολούνται και οι άλλοι μαζί σου!
Αλίμονο (αν είναι έστω και μια πρόταση σου αλήθεια) αν μπορούσαμε να δώσουμε
κατεύθυνση σε κάποιον
που δεν ξέρει αν κάνει για ταξίδι δύο ωρών ένα μηχανάκι πάνω
από 400 κυβικά..!
Τι να σου κάνω που όπως και αν έχει το θέμα,
δεν φταις εσύ..
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Μα, καλά, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι τρολλ ο άνθρωπος;
Τι ειναι αυτο το "τρολ" που με κατηγορειτε συνεχως πως ειμαι; Κατι σαν το "ασχετος" να υποθεσω;
Μα καλα, ειναι τοσο κακο να μην γνωριζει καποιος περι μηχανων;
Τελικα μπορειτε να μου απαντησετε, σας παρακαλω, αν οντως, κατα τη γνωμη σας, ειναι απαραιτητη η αγορα αλλων αναρτησεων, μαρκας Οχλινς, και εξοπλισμου Touratech για την πραγματωση του ταξιδιου αυτου (Αθηνα-Ερετρια);
ΑΝ και μονο ΑΝ μια στο τρις ειναι πραγματικο ολο αυτο, θα πρεπει να κλαιμε ολοι.... μικροι, μεγαλοι, εμπειροι και μη...
Παντως ομολογω πως καιρο ειχα να γυρισω σπιτι και να τρέξω να ανοίξω θέμα..
Δεν είναι μόνο η αφέλεια των γραφομένων σου.
Μπάζουν από παντού και οι συμβουλές του "μοτοσικλετιστή" ασθενούς σου.
τελικα το πιο σοβαρο σχολιο στο θεμα ηταν το δικο μου που σβηστηκε
θα κανω αλλη μια προσπαθεια.....
λοιπον γιατρε:
το επαγγελμα μου ειναι part time σεκιουριτας
επειδη ματιαζομαι ευκολα με κατι οικονομιες που ειχα αγορασα περσι εναν αξονικο τομογραφο siemens
θα λυσω το θεμα του ματιασματος ή να τον δωσω ανταλλαγη και να παρω μαγνητικο;![]()
Μην το κάνουμε το Forum γελοίο. Θα πρότεινα το θέμα να κλείσει γιατί η συζήτηση αρχίζει να είναι ατέρμονη και βλέπω να τελειώνει απρεπώς.
Φιλε toyar θα σου προτεινα να το ανταλαξεις με μαγνητικο τομογραφο μιας και ο CT (αξονικος) σε υποβαλει σε πολυ μεγαλυτερες δοσεις ραδιενεργειας ανα εξεταση λογω τον ισοτοπων που πρεπει να λαβεις για το contrast στην απεικονηση.
File Eyripidie,
i apantisi se oles sou tis apories brisketai ston stayroforo......... Τι είναι το πρόγραμμα "Σταυροφόρος;"
Κ.Ι.: Είναι ένα πρόγραμμα "Treffen" το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να επισκεπτόμαστε τουριστικά με την μοτοσυκλέτα διάφορα υποβαθμισμένα μέρη της χώρας μας, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό. Αυτά τα προγράμματα θα γίνονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.
gia perissoteres leptomereies ston proedra....