Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 72 από 72

Θέμα: Αναλώσιμα και ελληνικά καταστήματα

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    έχεις όρεξη δηλαδή? για να ξέρω αν θες να σου βγάλω και φωτογραφία πόσα δελτία παροχής έχω κόψει το μήνα Σεπτέμβριο.

τελικά ο Έλληνας διψάει για αίμα? είναι στο dna του? δε ξέρω.....είναι από τα πράγματα που με προβληματίζουν αν κάνω καλά που πάω με το σταυρό στο χέρι τόσα χρόνια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    έχεις όρεξη δηλαδή? για να ξέρω αν θες να σου βγάλω και φωτογραφία πόσα δελτία παροχής έχω κόψει το μήνα Σεπτέμβριο.
    Δε καταλαβαινω την εκρηξη σου. Εγω απλα μια παραθεση σου εκανα. Δικα σου γραπτα τα οποια αναιρουν το ενα το αλλο γι αυτο αλλωστε και μπερδευτικα.

Παλαιό μέλος
    Μερικοι κανετε σαν να ανακαλυψατε την Αμερικη.

Ολοι μας εμπλεκομαστε ,με τον εναν η τον αλλον τροπο, σε συναλλαγες,απο τις οποιες το κρατος δεν παιρνει μια.Οποτε ποιο το νοημα να την πεφτουμε σε καποιον που ομολογει,αυτο που κανουμε ολοι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rock n rolla Προβολή μηνύματος
    Δε καταλαβαινω την εκρηξη σου. Εγω απλα μια παραθεση σου εκανα. Δικα σου γραπτα τα οποια αναιρουν το ενα το αλλο γι αυτο αλλωστε και μπερδευτικα.
    καμία έκρηξη. απλά αρχίζω και αγανακτώ γιατί από αλλού ξεκίνησε το θέμα. έχουμε υπεραναλύσει τα πάντα, στη 4η σελίδα ανοίξαμε και άλλες πλευρές του ζητήματος και στα τελευταία ποστ πρέπει να φωνάξουμε και το ΣΔΟΕ να μου κάνει έλεγχο αν φορο-αποφεύγω.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ολοι μας εμπλεκομαστε ,με τον εναν η τον αλλον τροπο, σε συναλλαγες,απο τις οποιες το κρατος δεν παιρνει μια.Οποτε ποιο το νοημα να την πεφτουμε σε καποιον που ομολογει,αυτο που κανουμε ολοι?
    Ε άμα ανοίγει θρεντ να παραπονεθεί για κάτι 2ευρα που είναι το 400% του 50άλεπτου και γιατί θα κλείσουν οι εμπόροι και θα πεινάσουν τα παιδιά τους, όσο να πεις υπάρχει ένα τρίψιμο...

ε αυτά γράφεις ρε pipe και το γ@μάτε.......το θέμα δεν είναι η ευτελής αξία, αλλά το ποσοστό του 400%. Θέλω να πιστεύω οτι έχεις μυαλό να αντιληφθείς οτι αριθμητικά δε στέκομαι στο 50λεπτο που έγινε 2ευρω αλλά στο ρημάδι το ποσοστό.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    ε αυτά γράφεις ρε pipe και το γ@μάτε.......το θέμα δεν είναι η ευτελής αξία, αλλά το ποσοστό του 400%. Θέλω να πιστεύω οτι έχεις μυαλό να αντιληφθείς οτι αριθμητικά δε στέκομαι στο 50λεπτο που έγινε 2ευρω αλλά στο ρημάδι το ποσοστό.
    Κακώς, και στο έγραψα αλλά το πέρασες στο φλου

Είδες κανείς να πουλάει ψυγείο ή τηλεόραση σε τιμή 400% παραπάνω από ότι το βρίσκεις εσύ στο ebay ;

Μιλάμε για πράματα στα οποία τα παράπλευρα έξοδα επηρεάζουν κατά πολύ την τιμή λιανικής, αλλά κάνεις πως δε θες να το καταλάβεις...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ναι μαν.
    Σου το λέει κι ο Αρίστος.

Και τα 4 cent είναι το 400% του 1 cent.

Στο γυμνάσιο πήγαινα όταν είχαν βγει τα ευρώ, και όποτε μας δίναν ρέστα 1-5 cent τα πετάγαμε στα παράθυρα όπως τα νεράντζια.
    Κι όχι, δε συνέβαινε αυτό γιατί φυσάγαμε τα λεφτά πιτσιρίκια 13 χρονών.

Από την άλλη...

Αν πας να πάρεις ένα αυτοκίνητο και ο ένας το έχει 20.000 ευρώ και ο άλλος 22.000
    Πού θα χαλαστείς?
    Στο 10% πάνω?
    Ή στα 2 χιλιάρικα πάνω?

Μην το ζαλίζουμε και είναι και ζόρικες οι Δευτέρες

Ζόρικη Δευτέρα για όλους. Ας κλειδωθεί γιατί τα είπαμε όλα

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Επίσης, για να μην συνεχιστεί η παραπληροφόρηση, θα πρέπει να βαλουμε στην εξίσωση κι άλλους παράγοντες.

Κατ αρχήν στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε οτι κινέζικο βρίσκεις και στο ebay, στις ίδιες σχεδόν τιμές.
    Κινέζοι τα έχουν κι αυτά τα μαγαζιά, αλλά δεν νομίζω οτι αυτό μας απασχολεί.

Τα πουλάνε σε ελαφρώς ακριβότερη τιμή +15% ας πούμε, αλλά ούτε περιμένεις 1 μηνα να έρθει, ούτε ψάχνεσαι αν θα έρθει ή όχι, αφού αν παραγγείλεις απο Κίνα μέσω ebay, συνήθως δεν έχει φτάσει ακόμα το προιόν όταν λήγει η προθεσμία για dispute.

Eπίσης αν όταν πας να το χρησιμοποιήσεις δείς οτι είναι ελαττωματικό, το πας πίσω και σου δίνει άλλο.

Αν θέλεις να παρεις καμμια 10ρια κομμάτια, σου κάνει άλλη τιμή φυσικά.

George_Sp μου φαίνεται οτι κάτι θέλεις να πείς, αλλά τελικά τα επιχειρήματά σου δεν πείθουν και μάλιστα σου γυρίζουν μπούμερανγκ.
    Επίσης αν είναι στα 2 χρόνια να σου εχουν καεί τα 2 led απ τα 4 που πήρες, μαλλον μάπα led ήταν δεν νομίζεις?
    Ισως να έδινες κάτι παραπάνω την επόμενη φορά να παρεις πιο ποιοτικά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Ζόρικη Δευτέρα για όλους. Ας κλειδωθεί γιατί τα είπαμε όλα
    αυτο ειπα και γω προηγουμενως αλλα κλειδωσανε εμενα
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Ναι, μονο που αδυνατεις να καταλαβεις οτι δεν ειναι παντα το ποσοστο το ζήτημα αλλα και η τιμη σε απολυτο μεγεθος. Εχεις κολλησει με το 400% και το ποσταρεις σε καθε ευκαιρια. Ο καφες που πινεις εξω και χρεώνεται 3 ευρω, τι ποσοστο νομιζεις οτι έχει;

(εκτος αν παιρνεις απο το ebay φρεντο...)

Σε μικρά μεγεθη το ποσοστο δεν έχει τοση σημασια. Δηλαδη αν δεχτουμε ενα λογικο περιθώριο κέρδους το 20%, πόσο θα έπρεπε να πουλάει τα λεντ το μαγαζι; Μα δε θα ειχε νοημα. Το ποσοστο κερδους μεταβαλλεται αναλογα με την απολυτη αξια.

Ενττ: με προλαβαν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2018, 21:20
  2. Rally Λιβυης και Ελληνικα χρωματα
    από Nostradamus στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2016, 17:26