Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 115

Θέμα: Euro φάκιν 4

Παλαιό μέλος
    Νομίζω πάντως ότι αυτό με τους πριονισμένους καταλύτες γίνεται μόνο στην Ελλάδα... φίλος εξ Γερμανίας με διαβεβαιωσε πως αυτά δεν γίνονται εκεί ουτε για αστείο (παντού έλεγχος.) διορθώστε με αν κάνω λάθος...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    To θεμα προστασια περιβαλλοντος ειναι πολυπλοκο και σαφως γενικωτερο απο τους ρυπους μονο απο τα μηχανακια και τα αυτοκινητα.Ειναι θεμα που πηγαζει σαφως πρωτα απο ολα απο το υλιστικο επιπεδο ζωης που θελουμε να εχουμε ,οχι μονο πια ο δυτικος λεγομενος κοσμος ,αλλα ολος ο κοσμος πλεον,καθως και το πληθος των ανθρωπων επι της γης που θελουν να το εχουν αυτο το επιπεδο -γυρω στα 8 δις πλεον-.Οσο το συγχρονο καταναλωτικο επιπεδο ζωης θα στηριζεται σε ενα ενεργιακο πεδιο βασισμενο στα ορυκτα καυσιμα -λιγνιτης-πετρελαιο-φυσικο αεριο κλπ.δεν βλεπω να υπαρχει αντιστροφη του κλιματος και μοιραια η καταληξη θα ειναι η -αργα η γρηγορα καταστροφη του πλανητη που ζουμε.Επισης αν δεν υπαρξει μια σταθεροποιηση του πληθυσμου οσο και να προσπαθησουμε δεν προκειται να γινει τιποτα.Το τραγεγλαφικο δε ειναι οτι η διαφαινομενη ανοδος του βιοτικου επιπεδου σε τριτες χωρες οπως Ινδια-κινα-ινδονησια-αφρικανικες χωρες,στηριζεται στην αυξηση καταναλωσης ρυπογονων ενεργειακων πηγων που θα αυξησουν το φαινομενο του θερμοκηπιου.Π.χ. ας υποθεσουμε οτι ενα συνολο πληθυσμου 4 δισ φτωχου πληθυσμου που σημερα πηγαινει με τα ποδια γιατι δεν εχει κανενα μεταφορικο μεσο ,θελησει να προμηθευθει ενα απλο μεσο μεταφορας οπως ας πουμε ενα μικρο παπακι.Για φανταστειτε τι θα γινει?? Το ιδιο βεβαια θα γινει αν θελησει να παρει μια κουζινα ενα ψυγειο μια τηλεοραση και ολα τα αλλα καταναλωτικα αγαθα που εχουν ολοι οι υπολοιποι και που βεβαιως-βεβαιως κανεις δεν μπορει να τους αρνηθει να τα βιωσουν και αυτοι.Ολα αυτα ομως χρειαζονται πρωτες υλες εργοστασια πορους φυσικους ,κλπ,που ηδη η φτωχη μας γαια αρχιζει να μην εχει.Εχουν γινει μελετες απο πολλους επιστημονικους φορεις που λενε οτι ηδη εχουμε αρχισει να τρωμε απο τα περισσευματα των επομενων δεκαετιων-αν μπορω να το αποδοσω οπως το διαβασα-.Το θεμα λοιπον ειναι πολυ σοβαροτερο απ οσο φαινεται και θα γινει ακομα σοβαροτερο αν δεν βρεθει μια φθηνη μη ρυπογονα ενεργεια-πυρηνικη συντηξη ας πουμε-και κυριως αν δεν μπορεσουμε στο μελλον να ελεγξουμε τον ακρατο καταναλωτισμο μας και τον παγκοσμιο υπερπληθυσμο,που κατα πολλους επιστημονες ειναι η μελλοντικη πυρηνικη υπερβομβα που αυτη σιγουρα θα σκασει στα χερια μας αν δεν το διαχειρισθουμε.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    "Άλλο ένα καρφί στο φέρετρο των χρεπιών με ρόδες", θα έλεγε κάποιος άλλος.
    ο χαρακτηρισμος αυτος για το ΧΤ δεν του αξιζει και ειναι το λιγοτερο χυδαιος.Τωρα οποιος δεν εζησε την σειρα των ΧΤ οποια και αν ηταν αυτη ευθαρσως λεω να κανει κοκοκο ειτε μελος ειτε διαχειριστης ειναι και ας με μπαναρουν οσο θελουν.
    Τα ονειρα και οι αναμνησεις μας δεν ηταν ποτε χρεπια ουτε θα ειναι.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    ευθαρσως λεω να κανει κοκοκο ειτε μελος ειτε διαχειριστης ειναι και ας με μπαναρουν οσο θελουν.
    Καλά, κατέβασε τα μανίκια, μη μας πάθεις και καμιά κράμπα.

Θα ενημερώσω τον κάποιον άλλον ότι δεν έχει την άδειά σου να λέει τη γνώμη του.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 17/09/2016 στις 16:22.
    Life begins at 45°.

Καλά, κατέβασε τα μανίκια, μη μας πάθεις και καμιά κράμπα.

Θα ενημερώσω τον κάποιον άλλον ότι δεν έχει την άδειά σου να λέει τη γνώμη του.
    ξαναλεω και παλι αν δεν τα εζησες αστο,το χανεις.Τωρα οσο για την αδεια μου σε καποιον να λεει την γνωμη του ειναι δικο σου συμπερασμα.Εγω απλα απαντησα στον ορο χρεπια για τα ΧΤ.
    Κοντομανικο φοραω ρε συ τι να κατεβασω με 30 βαθμους σημερα.

Φίλε μου, έχω υπάρξει κι εγώ ιδιοκτήτης ΧΤ. Αλλά το να λες ότι υπάρχουν μηχανάκια στο απυρόβλητο, τα οποία δε μπορεί κανείς να πιάσει στο στόμα του, είναι λίγο αστείο. Το νόημα της πρότασης ήταν άλλο, έτσι κι αλλιώς και δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένο μηχανάκι. Δεν αποτελεί καν δική μου γνώμη, απαραίτητα, γι'αυτό έγραψα "κάποιος άλλος".
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ο χαρακτηρισμος αυτος για το ΧΤ δεν του αξιζει και ειναι το λιγοτερο χυδαιος.Τωρα οποιος δεν εζησε την σειρα των ΧΤ οποια και αν ηταν αυτη ευθαρσως λεω να κανει κοκοκο ειτε μελος ειτε διαχειριστης ειναι και ας με μπαναρουν οσο θελουν.
    Τα ονειρα και οι αναμνησεις μας δεν ηταν ποτε χρεπια ουτε θα ειναι.

νταξει μαν ηρεμησε. εκαναν τον κυκλο τους λογικα παει τελος.

να ζησουμε να τα θυμόμαστε κτλ κτλ

κι απο μένα πέρασαν διχρονα, και αεροψυκτα μονοκυλινδρα ον-οφφ αλλα δεν θα κατσω να τα βαψω μαυρα

Μάλλον κακώς φύγαμε από τις εποχές των xr, xt, dt κλπ γιατί καταστρέψανε τον πλανήτη όλα τα επόμενα μοντέλα.

Φίλε μου, έχω υπάρξει κι εγώ ιδιοκτήτης ΧΤ. Αλλά το να λες ότι υπάρχουν μηχανάκια στο απυρόβλητο, τα οποία δε μπορεί κανείς να πιάσει στο στόμα του, είναι λίγο αστείο. Το νόημα της πρότασης ήταν άλλο, έτσι κι αλλιώς και δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένο μηχανάκι. Δεν αποτελεί καν δική μου γνώμη, απαραίτητα, γι'αυτό έγραψα "κάποιος άλλος".
    Δεν το θετω ετσι.Ναι δεν υπαρχουν μηχανακια στο απυροβλητο οπως και οτιδηποτε στον κοσμο μας.Το χρεπι ομως παραπεμπει σε απαξιωση.Συναισθηματικα ειναι ναι καπως βαρυ οταν σε δενουν τοσα με καποια σιδερα.Τελος παντων ατερμονη συζητηση και με διαθεση να ξεφυγει.Ηδη μου την "πεφτει" ο Μπαμπης με το γνωστο στυλ ενταξει μαν κτλ και ο Γιαννης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μάλλον κακώς φύγαμε από τις εποχές των xr, xt, dt κλπ γιατί καταστρέψανε τον πλανήτη όλα τα επόμενα μοντέλα.
    Με πνίγουν οι ενοχές.....https://www.youtube.com/watch?v=CSEq79kDiUg

Μπαααα το ξεπέρασα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    προσεχε εσυ pegaso εχεις!
    υγ.Καλα σοβαρα πιστευεις οτι οι ρυποι που εκπεμπουν τα μηχανακια και εκεινης της εποχης συμπεριλαμβανομενου συμβαλλουν στο λιωσιμο των παγων,στην ατμοσφαιρικη ρυπανση και στην αυξηση της τρυπας του οζοντος κτλ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Δεν το θετω ετσι.Ναι δεν υπαρχουν μηχανακια στο απυροβλητο οπως και οτιδηποτε στον κοσμο μας.Το χρεπι ομως παραπεμπει σε απαξιωση.Συναισθηματικα ειναι ναι καπως βαρυ οταν σε δενουν τοσα με καποια σιδερα.Τελος παντων ατερμονη συζητηση και με διαθεση να ξεφυγει.Ηδη μου την "πεφτει" ο Μπαμπης με το γνωστο στυλ ενταξει μαν κτλ και ο Γιαννης.

είμαι της κλίκας ρε συ. γλύφω τους μοντς μπας και δω καρεκλα υπουργου

Ναι, αλλά εγώ πάντα προκαλώ και υπερβάλλω, γιατί υπάρχουν πάντα άνθρωποι που τσιμπάνε.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    είμαι της κλίκας ρε συ. γλύφω τους μοντς μπας και δω καρεκλα υπουργου
    ψιτ αν την παρεις ειμαι καλος στον Στρατηγικο σχεδιασμο να ξερεις.

ε...

το ότι είμαστε το χειρότερο είδος στον πλανήτη και πως η απληστία μας τον καταστρέφει σε όλα τα επίπεδα το πιστεύω, ναι.

το ότι τα ρυπογόνα μηχανοκίνητα κάνουν ζημιά, προφανώς και ισχύει. Το ότι "όλα αυτά που αγοράζουμε" σαν υποτιθέμενος πρώτος κόσμος διαλύουν τον πλανήτη... Ισχύει σε ότι βαθμό ισχύει για όποιο προϊόν παράγεται πλέον, όχι μόνο για τα οχήματα. Το κινητό μας, μπορεί και να έχει ρυπάνει περισσότερο για να φτάσει στο χέρι μας, από τον κάθε πήγασο και ΧΤ.

δεν θα σκάσω κιόλας, αν και όποτε μπορώ θα πάρω κάτι πιο φρέσκο. ιδανικά, κάτι καινούργιο. χέστηκα για το τι γιουρο θα είναι. θέλω καλύτερα φώτα, καλύτερες αναρτήσεις, καλύτερα φρένα με ABS, δεν θα με χάλαγε διόλου χαμηλότερη κατανάλωση, ένα τράξιο κοντρό κλπ. Δεν αναπολώ τις παλιές ημέρες που έκανα παντηλίκια με 4πορτη 1800 BMW του 72, χωρίς φρένα, χωρίς κρατήματα, με λαστιχάκια ποδηλάτου, χωρίς ζώνες και φρουφρου. Το GETZ που είχα ως πρόσφατα ήταν "ταπεινό" αλλά μυριάδες φορές καλύτερο αυτοκίνητο και έχω να θυμάμαι από όλα που πέρασαν κάτι. Δεν θα κλάψω για κανένα όταν χαθεί, το επόμενο ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι καλύτερο και το μόνο που κάνει όμορφο το παλιό είναι η πατίνα του χρόνου και τα μυαλά του ΤΟΤΕ. Είμαι απόλυτα βέβαιος όταν αν την έπαιρνα βόλτα τώρα την 1800 (αν είναι ακόμα στην παλιά μου γειτονιά) θα ξενέρωνα την ζωή μου. ΤΟΤΕ ήταν μαγεία, απλά. Το αυτό ισχύει για τα XT σας κύριοι. ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ συγκρινόμενα με οτιδήποτε αντίστοιχο σύγχρονο, αλλά ΤΟΤΕ ήταν αλλιώς γιατί εσείς ήσασταν άλλοι.

και για να σε προλάβω, και ο πήγασος για 16ετίας παραγωγή και σχεδίαση... ούτε ξέρω, πες είναι αξιοπρεπής, με φτιάχνει και το αμστελντάουν το τεράστιο που κρύβει χρόνια. Το fazerάκι το ίδιο, έχει γκάζι, έχει φρένα, έχει πολλά που ακόμα δεν είναι ξεπερασμένα. Αλλά μόλις ανέβω σε κάτι σχεδιασμένο "τώρα" παθαίνω σοκ. Και επίτηδες αποφεύγω να το κάνω, καταθλίβομαι.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 16:19
  2. EURO ευχές!!!
    από ruyjin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 15:48
  3. Cnn Ψηφοφορια Για Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic