ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Και κάθε μέρα είμαι με δικηγόρους,ένα θα σου πω,
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,θα σου φάνε δύο μοτέρ..!!
........
Αν με διάβαζες καλά θα έβλεπες ότι έκανα το σέρβις μου στο Νισσάν μου σε ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ συνεργείο
απαιτώντας και ζητώντας να αλλάξω ότι εγώ θεωρούσα απαραίτητο και όχι ότι μου πρότεινε η εταιρία
βάσει βεβαίως του μάνουαλ που αυτοί το ερμηνεύουν όπως τους βολεύει.
Νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος.
Τώρα την ταρίφα που έβγαλες περί τριπλάσιου κόστους στα εξουσιοδοτημένα την θεωρώ αυθαίρετη.
Τα σοβαρά συνεργεία τα ανεξάρτητα πολλές φορές ανάλογα με την μάρκα του αυτοκινήτου,
να μην θίξουμε υπολείψεις ,έχουν τιμές κοντά σε αυτές των αντιπροσωπειών.
Αν πας βέβαια σε καμμιά πρέμιουμ μάρκα που πληρώνεις ΜΟΥΡΗ,εκεί ναι έχεις θέμα..!!
Όμως ποιος που αγοράζει μούρη ψάχνεται για φθηνό συνεργείο..??
Μη το αρχίσουμε αυτό γιατί ξέρεις που θα καταλήξουμε για άλλη μια φορά..!!
πλεον οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν αξιζει να πας σε καινουργιο...
πολλα αμαξια δινονται μεταχειρισμενα εντος εγγυησης με 2-3 και 4 χιλιαρικα κατω απο την τιμη που εκαναν καινουργια....
ειναι γνωστο αλλωστε οτι με το που μπαινει το κλειδι στην μιζα απο το καινουργιο, χανει 1-2 χιλιαρικα κατευθειαν...
με λιγα χλμ τον πας κατω μπορει και 3 ή και 4 χιλιαρικα...παντα φυσικα μιλαμε για ιδιωτες, μετρητα και παζαρι...
και θα πει καποιος:"μα καλα, αξιζει να μην δωσεις 2 ή 3 χιλιαρικα παραπανω για να παρεις την καινουργιλα? που θα μυριζει πλαστικο μεσα...."
εγω θα πω, φυσικα και αξιζει γιατι αρκει να αναλογιστειτε ποσα χλμ θα κανετε με καυσιμο αξιας 3 χιλιαδων ευρω....![]()