Η αφραγκια δύστυχος μας εχει κανει ολους πιο σφιχτούς,ολοι θα θελαμε να παμε καθε κυριακη βολτα να φαμε να πιουμε και να γυρισουμε βραδυ...οκ δεν γινεται αυτο..ΑΛΛΑ...προσωπικα προτιμω να δωσω τα 60-70 ευρω ας ουμε που χαλασα στη φολοη παρα να παω να τα δωσω για ενα βραδυ ποτο-φαι-καπνιλα-φασαρια κλπ και ας μη βγω και το επομενο σκ..και μην πει κανεις αα εγω δε βγαινω α εγω δεν κανω δε δειχνω...οκ υπαρχουν περιπτώσεις που οντως δεν εχουν(δε μιλαμε για ανθρωπους που δεν εχουν δουλεια η καποιο εισόδημα ετσι μην παρεξηγηθώ) ειλικρινα και πανε εστω μια βολτα οπως και να χει καπου τριγυρο..απο κει και περα ειναι θεμα ψυχολογιας και επιλογων..θα παω μπουζούκια η για σουσι με τη γκομενα η θα βγω να ξεδώσω με αγνωστους που θα γινουν γνωστοι...ευκολα...ααα και για οσους το σκέφτονται σας πληροφορώ πως εχω περασει πολυ καλυτερα στις βολτες με τους τρελους ''αγνωστους'' απο δωμεσα παρα με τους φιλους που παω καμια φορα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
εγω τι να πω.... η ιστορία μου στο φόρουμ/βόλτα ηταν ως εξης..
άρχισα να διαβάζω και έβλεπα τις βόλτες και ζήλευα το πόσο καλά περάσανε και φάγανε και ευχαριστηθηκαν.
πήρα την απόφαση να δω απο κοντά τι ειναι αυτοι οι τυποι που αγαπάνε τοσο κατι που αγαπάω και εγω (την μοτοσυκλέτα)
πηγα σε μια συνάντηση για καφε στο Αιγάλεω (λεω τι εχω να χασω το πολυ πολυ αν δεν μου μιλάει κανεις να πιω μια μπυρα και να φυγω)
μπαίνω μεσα συστήνομαι και στην αρχη ένοιωσα λιγο περίεργα. οτι αυτοι γνωρίζονται και εγω ειμαι ο ασχετος και τοτε
ερχετε ο τρουπις να μου μιλήσει να με γνωρίσει να δει ποιος ειμαι και τι ειμαι με την γνωστή ευγενια του "είσαι ο και λέγεσαι"αλλοι μπορει να το εβαζαν στα ποδια εγω του απάντησα. μετα απο λιγο ο Χαρης
τα οικονομικά μου τοτε δεν ηταν για βολτα και κάποιες μου φαινόταν μακρυά.
άρχισα να πηγαίνω στις Δευτέρες για την μπυρα και γνωρίστηκα συμπάθησα , ξενέρωσα με κάποιους , μετα ακολούθησαν οι βόλτες σιγα σιγα και ειδα οτι περνούσα καλα. εκανα χαβαλε με ατομα που ηξερα μονο ενα nickname
οταν αποφάσισα να βαλω την πρωτη βολτα λεω δεν θα ερθει κανεις. και τελικα μαζευτήκαμε καμπόσοι και στην πορεία λοιπον γνωρίστηκα και με κάποιους έχουμε φιλια και εκτος φορουμ/βολτας γιατι αγαπαμε και το φαγητό!![]()
πλέον ειμαι εγω αυτος που ρωτάει "είσαι ο και λέγεσαι".
τα παντα ειναι να πάρεις την απόφαση να σηκωθείς να δεις τι ειναι εξω απο το σπιτι σου.
οσο για τις βολτες οπως ειπαν και οι περισσότεροι οτι δεν ειναι θεμα εμπειρίας και αν κάποιος φοβάται την οδήγηση του οτι μπορει να ειναι αργος μια και το group σπαει και κάποιοι φεύγουν μπροστά και συναντιώμαστε παρακάτω, αλλα αν φοβαται τοσο ας παει την πρωτη του βολτα με τον Eversman και θα του φύγουν ολοι οι ενδοιασμοί![]()
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, επειδή δεν δεσμεύεσαι από συμβόλαιο και δεν έχεις ποινικές ρήτρες, πάντα μπορείς να πας να δεις και όπου νιώσεις άσχημα, μάλλον πριν καν νιώσεις άσχημα, χαιρετάς για να μην σε ψάχνουν και φεύγεις.
Στις πρώτες βόλτες με το φόρουμ, ΚΟΥΛΑΔΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ δηλαδή χειρότερος από τώρα λίγο, είδα χαμογελαστές φάτσες, είδα αρκετούς να μου λένε "μη σκας, θα σε έχουμε στον νου μας" (όσα ευχαριστώ να πω στον filipp0s για εκείνες τις βόλτες θα είναι λίγα) και έτσι ήταν. Βέβαια, δεν είχα "δική μου παρέα" με μηχανές τότε, οπότε η βόλτα με το φόρουμ δεν είχε " εσωτερικό ανταγωνισμό". Δεν με έκανε κανείς να νιώσω άσχημα που είμαι αργός, πάντα κάποιος περίμενε στην διασταύρωση για να μην χαθώ και μετά έφευγε στον ρυθμό του, γενικά ήταν "και μαζί και μόνος" αλλά όσο πρέπει μόνος για να μην νιώθω παρατημένος/χαμένος/αβοήθητος και να μην πιέζομαι με κάποιον κολλημένο πίσω μου έξω από το όσο μπορούσα και γίνει κανένα κακό. Φυσικά ο #1 παράγοντας ήταν ότι ΗΘΕΛΑ να πάω βόλτα.
Το οικονομικό είναι φτηνή δικαιολογία που έχει γίνει η καραμέλα για όλα. Ναι προφανώς σε πολλές περιπτώσεις τελειώνει ο μισθός πριν το μήνα, δεν ισχύει για όλους και δεν ισχύει πάντα.
Πχ και πολύ φιλικά σε σχέση με ότι είπε ο αναβάτης19, όταν υπάρχει βόλτα για την όποια "Φολόη" ούτε που θα μου περάσει να πάω στο όποιο "Σούνιο". Βασικά δεν θα ξυπνήσω και δεν θα ντυθώ να πάω σε όποιο "Σούνιο", είναι πεταμένος χρόνος. Ο προορισμός κάνει την βόλτα στην δική μου λογική κατά πρώτον και η διαδρομή κατά δεύτερον (καλά μπορεί και ανάποδα ή εξίσου). Σε ότι αφορά την παρέα βλέποντας και κάνοντας αν είναι άγνωστοι όπως είπα στην πρώτη γραμμή του παρόντος. Πλέον έχω δει και έχω μιά εμπειρία να ξέρω που θα ταιριάξω και που όχι, σαν μοτοβόλτα πάντα λέμε, όχι για τους ανθρώπους. Και χαίρομαι που τουλάχιστον αυτοί οι "ίδιοι και οι ίδιοι" σε όσες βόλτες γίνονται κρατάνε ψηλά την σημαία του αγνού και αμόλυντου στροφολάγνου χιλιομετροφάγου εξερευνητή-κοψιδοκαταβροχθιστή.
Κάποτε, 2002-2003 που πήρα την απόφαση να πάω σε βόλτα του moto.gr, με hornet 600, κατάλαβα ότι δεν ήξερα να οδηγώ, ότι τα κ@λόπαιδια εδώ μέσα δεν ήταν όντως κ@λόπαιδα και αν δλδ γινόταν σήμερα αυτά που γινόταν τότε, κανένας δεν θα ξαναπήγαινε σε βόλτες.
Τότε βέβαια μετρούσαμε κόκκαλα και χάσαμε και φίλους.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Στον προορισμό ΟΚ με οποιονδήποτε. Τα οργανωμένα καραβάνια με προπομπό και σκούπα με ενοχλούν και με απωθούν και κυρίως είναι κάπως αντίθετα στο τι ζητάω και τι νιώθω εγώ σε μια βόλτα με την Suzie. Όσο για βολτίτσες κοντινές 100-150 χλ συνολικά με μικρή αγνωστη μοτο παρέα πάλι η εμπειρία λέει να αποφεύγονται. Μονο με γνωστούς λοιπόν και κυρίως με αυτούς που δεν έχουν να αποδείξουν κάτι.
Πλάκα πλάκα πάντως ρε περιμένετε κάποιοι νέοι που σας βλέπουν με τα πολύχρωμα "δέρματα" πάνω κάτω που φοράτε στις βόλτες να μην το ξανασκέφτονται...
Σου λέει "που πάω εγώ εκεί πέρα τώρα να μπλέξω"...
Βάλε που έχετε στήσει μια "κλίκα" ,βάλε λίγο ο άλλος που φιλοφοβάται ,πολύ θέλει ???
Ψιτ λιγα με τα δερματα εεε...με τα δερματα λιγα..
Τα δερματα τα φοραμε για προστασια δεν σημαινει οτι δερμα=γρηγορος κανιβαλος..εγω που τα φοραω ειμαι κολαδι![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Πλάκα πλάκα με όλα αυτά που διαβάζω φοβάμαι να ανεβάσω και μια νυχτερινή για σήμερα στην καντίνα του Λυκαβηττού.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
ΣΤΕΛΙΟ νυχτερινή Λυκαβηττό ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ σε ένα έρημο και όχι καλοφωτισμένο πάρκινγκ, πάλι; Όπως τότε με το ψοφόκρυο και την άφαντη πανσέληνο που πήδηξες την μάντρα στο εγκαταλελειμμένο πάρκινγκ στο Μικρολίμανο; Χωρίς πλάκα πλάκα ούτε ωραία θα είναι ούτε κόσμο θα μαζέψεις. Μην απορήσεις και μην το πάρεις ως προσωπική απόρριψη. Το ότι έχεις το τηλέφωνο και την διεύθυνση του σπιτιού σου φάτσα φόρα στο ίντερνετ δεν λέει τίποτα από μόνο του και δεν κάνει την πρότασή σου ελκυστική.