sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Απαντήθηκε το αιώνιο και μοναδικό πρόβλημα που ταλανίζει τον Ιαπωνικό κολοσσό εδώ και μισό αιώνα!
Έχει ανορθωτές ντουκάτι!![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Τώρα βάλανε μυαλο και οι Ευρωπαίοι και δε βρίσκεις ανορθωτη Ducati ούτε σε Ducati.
Δε πιστεύω ότι οι Ιάπωνες μπορούν να χτυπηθούν στα ηλεκτρονικά από καμιά Bosch αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκουμε τα ίδια προβλήματα και στα καθεαυτού Ιαπωνικά.
Εγώ δε μπορώ αυτό το απόλυτο, ότι τα made in Italy θα είναι προβληματικα, με τίποτα. Υπό προϋποθέσεις όλα βγάζουν τα θεματικά τους, ότι και να είναι.
Θενκς, ΚΤΕΟ, μαθήματα οδήγησης και ξεκινάω στρώσιμο ...
Που ναι η κουφάλα ο μαέστρος όταν τονΕ θέλεις ,να μου διαλέξει κοκοβιό γιατί έχω δύο ένα σπορ και έναν με πορτμπαγκάζ χαχαχα
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2844110
κατα πάσα πιθανότητα κατασκευάζεται στην ιταλία (αντε ισπανια) οπότε δεν νομίζω να έκαναν τον κόπο να φέρνουν ηλεκτρικα απο ιαπωνια. Θα κοστιζε μια περιουσια το lead μετα.
δεν βλέπω μεγάλες διαφορές λογω χωρας κατασκευης. μόνο η χοντα το εσκισε τελείως με την ποιοτητα της. η yamaha τα τελευταια χρόνια έχει κάνει αλματα στην ποιοτητα ανεξαρτητα που κατασκευάζει.
προσωπικα αν ψωνιζα καινουριο σημερα το made in japan θα ηταν αδιαπραγματευτο.....προσωπικη αποψη ισως και για ψυχολογικους λογους