Βρε παλικαρια δεν ειναι οι μονοι λογοι δυσκολιας να σηκώσεις μια μοτοσυκλέτα οταν αυτη θα εχει πεσει απο τον πλαγιοστατη.
Ειναι ο βαρυς στροφαλος που τον αισθάνεσαι οδηγώντας το ειναι η αδρανεια του κινητηρα ειναι το φρενο του κινητηρα οταν κλεινεις το γκαζι. Τα 1000+κυβικα τα κουβαλας τα μηχανάκια 500> σε κουβαλάνε.
Σε διαδρομή στο σφιχτο κεντρο της πολη οσο και στην περιφερεια με σηματοδότες με πιο θα διασκεδασεις την βολτα σου περισσότερο το τενερε το βερσυς(που προανέφερες) η το 690smc(270/210/160kg).
Το βάρος κανει την διαφορα και εαν δεν αισθάνεσαι πια αθλητικος οπως οσο στα 30 ειναι ενα θεμα..
Κάτσε τώρα, θα βγουν τουλάχιστον 3 άτομα που θα υποστηρίξουν ότι το 220+ κιλών μηχανάκι τους είναι "σαν παπί μέσα στην πόλη".![]()
Life begins at 45°.
Πάρε GS 1200 για να χτυπήσεις τον εχθρό εκ των έσω. Και αν σου χαλάσει καμιά μονάδα ABS ή σκάσει καμιά ανάρτηση θα τους ξεφτιλίσεις.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ..........
Δε θέλω να σκέφτομαι το δεύτερο,αλλά είναι μια πικρή αλήθεια.
Έχω κάνει μεγάλες διαδρομές με μονοκύλινδρα, Θεσσαλονίκη - Πελοπόννησο π.χ.
Όμως τώρα τα χρόνια πέρασαν,οι αντοχές κι η τρέλα λιγόστευσαν,και η υγεία μου
πήρε την κάτω βόλτα όπως φαίνεται.
Ψάχνω για κάτι πιο άνετο.
Φυσιολογικοι σχετικα μεγαλοσωμοι αντρες που γνωριζω...
Τα 210 κιλα δεν μπορουν...
Ουτε να τα σπρωξουν στην ανηφορα.......
Ουτε να την ανεβασουν σε πεζοδρομιο....
Ουτε οταν γειρει εστω και ελαφρως επικινδυνα μπορουν να τα κρατησουν.....
Απο λουκι θα την βγαλουν μονο με 4χ4......
Οποτε ποια η διαφορα....???
Προσωπικη μου γνωμη παντα....!!
Αν και θα ηθελα και απο αλλους κατοχους των εν λογο ον οφφ να πουν την γνωμη τους για τα παραπανω...!!
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ...........
Εκεί που φαίνονται τα 50-60 κιλά παραπάνω,είναι αυτοί οι ελιγμοί.
Αυτά τα βάρη μου είπε ο γιατρός να αποφεύγω,απλά πράμματα ρε παιδιά.
Δεν μιλάμε για όταν ανοίξει το γκάζι,κατέβα όμως και πάρκαρε το το βαρίδι στο γκαράζ π.χ...!!