Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: Κάγκελα για 650

V-Stromοπαρμένος Το avatar του/της Reignman
    Σε πρόσφατες ατυχίες ενός φίλου και δικιάς μου
    (σε διαφορετικές στιγμές) με τα V-Strom μας
    φοράγαμε επάνω τα πίσω κάγκελα της Givi
    για βαλίτσες) σε συνδυασμό με τα μπροστινά
    κάγκελα και τις βαλίτσες μας και οι δύο βγήκαμε
    ακέραιοι (στο περίπου). Τα κάγκελα και στη
    μία περίπτωση αλλά και στην άλλη λυγίσανε
    απορροφώντας την πρόσκρουση και προστατεύοντας ευτυχώς έτσι τα πόδια μας.

ρε παιδια, λιγη βοηθεια....Τελικα τις λαμπες Osram απο που τις παιρνουμε?Προτεινετε χαρακτηριστικα λαμπας, μαγαζι....Για εμας τους ασχετους....Επισης για τα καγκελα τι θα επιλεγατε- Αυτα που δινει η suzuki, δηλαδη Motech με μηδενικη προστασια στο ντεποζιτο η της Givi με μικροσυντονισμο αλλα μεγαλυτερη προστασια σε μικροπεσιμο...???

Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
    ρε παιδια, λιγη βοηθεια.... για τα καγκελα τι θα επιλεγατε- Αυτα που δινει η suzuki, δηλαδη Motech με μηδενικη προστασια στο ντεποζιτο η της Givi με μικροσυντονισμο αλλα μεγαλυτερη προστασια σε μικροπεσιμο...???
    Ασυζητητί τη κουρτίνα 2!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ρε παιδια, λιγη βοηθεια....Τελικα τις λαμπες Osram απο που τις παιρνουμε?
    Από όλα τα (καλά ?) καταστήματα που πουλάνε ηλεκτρικά αυτοκινήτου...
    Χρειάζεσαι 2 λάμπες Η4... το κόστος είναι γύρω στα 9 -11 ευρώ για την καθεμία...

Αν τυχόν δεν βρείς τις OSRAM SILVERSTAR μπορείς να πάρεις τις PHILIPS VISIONPLUS. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...
    αν πάλι σου αρέσει το φώς να είναι ακόμα πιο λευκό (στα όρια του μπλεδίζον) οι αντίστοιχες είναι οι OSRAM COOL-BLUE και οι PHILIPS BLUEVISION

ρε παιδια, λιγη βοηθεια....Τελικα τις λαμπες Osram απο που τις παιρνουμε?Προτεινετε χαρακτηριστικα λαμπας, μαγαζι....Για εμας τους ασχετους....Επισης για τα καγκελα τι θα επιλεγατε- Αυτα που δινει η suzuki, δηλαδη Motech με μηδενικη προστασια στο ντεποζιτο η της Givi με μικροσυντονισμο αλλα μεγαλυτερη προστασια σε μικροπεσιμο...???

αντε παμε παλι......

τα καγκελα της σθζθκι προστατευουν απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν υπαρχει περιπτωση να πεσεις και να βρει κατω το τεποζιτο!!!

διαβασε ολο το ποστ να δεις τις περιπτωσεις μου!!

τα καγκελα ειναι πολυ καλα και προστατευουν πολυ καλα χωρις συντονισμο!!

και επαυξανω: μισο στο δρομο-μισο στο πεζοδρομιο, μια γρατσουνια στα καγκελα και μια στο μασπιε συνεπιβατη... Ουτε φλας, ουτε τεποζιτο, ουτε καν αντιβαρο...

Να συμπληρώσω και εγώ!
    Καινούργιο το μωρό ( μια μερα!!) συνηθισμένος απο το προηγούμενο μηχανάκι ( KLE Αnhelo 250 - ουτε 150 kgr), βγαίνω απο το πεζοδρόμιο, πολύ κλειστά στροφή και μου σβήνει οπότε φαντάζεστε την συνέχεια
    Το σηκώνω και με τα μαμίσια κάγκελα ούτε γραντζουνιά ντεποζιτο ή πλαινά τίποτα!! Ούτε και στα κάγκελα τα ίδια!!! ( costas81 )
    Mονο κάτι μικρά σημαδάκια στην δεξιά χούφτα ( γαμώτο!!!!!!! )
    Επώδυνη εμπειρία και με τρόμαξε και λίγο!!
    Αλλα μεγάλο παιδι είμαι θα το ξεπεράσω!
    Αλλο τέτοιο όμως δεν θα το αντέξω σας το δηλώνω!!!

Τα Givi μπορεί να είναι μεγαλύτερα απο τα μαμίσια σε περίπτωση πτώσης στραβώνουν εύκολα
    Μόνη πιθανότητα να προστατέψουν περισσότερο απο τα μαμά είναι αν περάσεις τόοοοσο κοντά απο αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο που ξύσει τα πλαινα πάνω απο το ύψος της μηχανής ( που φτάνουν τα μαμίσια) αλλα εγώ δεν σκοπεύω να κάνω κονσέρβα το μωρό!!!
    Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
    αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
    βαράει η καρδιά μου
    τρελά runtime erro!!!!!
    Axxx

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono

Τα Givi μπορεί να είναι μεγαλύτερα απο τα μαμίσια σε περίπτωση πτώσης στραβώνουν εύκολα
    Μόνη πιθανότητα να προστατέψουν περισσότερο απο τα μαμά είναι αν περάσεις τόοοοσο κοντά απο αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο που ξύσει τα πλαινα πάνω απο το ύψος της μηχανής ( που φτάνουν τα μαμίσια) αλλα εγώ δεν σκοπεύω να κάνω κονσέρβα το μωρό!!! [/B]
    Σε περίπτωση πτώσης στραβώνουν εύκολα ΤΑ GIVI. ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΕΝΑ STROM ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΜΠΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΦΕΡΙΝΚ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΙΝΚ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    Σε περίπτωση πτώσης στραβώνουν εύκολα ΤΑ GIVI. ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΕΝΑ STROM ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΜΠΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΦΕΡΙΝΚ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΙΝΚ.

βάλε άλλο ένα Strom που του έτυχε

...εγω δηλαδη που φοραω τα kappa που ενταξει δεν ειναι και givi αν και λενε οτι απο το ιδιο εργοστασιο βγαινουν και οτι ειναι ιδια ποιοτικα ...να κανω την προσευχη μου να μην γινει καμια στραβη γιατι θα κλαιω τα πλαστικα μου

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    ...εγω δηλαδη που φοραω τα kappa που ενταξει δεν ειναι και givi αν και λενε οτι απο το ιδιο εργοστασιο βγαινουν και οτι ειναι ιδια ποιοτικα ...να κανω την προσευχη μου να μην γινει καμια στραβη γιατι θα κλαιω τα πλαστικα μου
    Τα πλαστικά δεν παθαίνουν τίποτα, εκτός ίσως από καμιά γρατζουνιά στο σημείο που θα τα ζορίσει το κάγκελο. Στο δικό μου τουλάχιστον δεν ξέρω αν το βούλιαγμα στο ρεζερβουάρ ήταν από το πρώτο πέσιμο ή από τα επόμενα 3-4 που ακολούθησαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
    Τα πλαστικά δεν παθαίνουν τίποτα, εκτός ίσως από καμιά γρατζουνιά στο σημείο που θα τα ζορίσει το κάγκελο. Στο δικό μου τουλάχιστον δεν ξέρω αν το βούλιαγμα στο ρεζερβουάρ ήταν από το πρώτο πέσιμο ή από τα επόμενα 3-4 που ακολούθησαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επισης τα καγκελα της givi-kappa λογω μεγαλυτερης ροπης πιεζουν πιο πολυ απο τα μαμά το πλαίσιο!

ρε βαλτε τα μαμα επροστατευουν μια χαρα σε πεσιμο!

ουτε συντονισμοι ουτε τιποτα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono

Το σηκώνω και με τα μαμίσια κάγκελα ούτε γραντζουνιά ντεποζιτο ή πλαινά τίποτα!! Ούτε και στα κάγκελα τα ίδια!!! ( costas81 )

thanks man!!

Νέο μέλος
    Διαφορά στις τιμές μεταξύ μαμάς και GIVI, KAPPA?

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF