donni me geies gia to ergaleio kai mesw foroum..enhmerwthika oti ston epomeno agwna sthn krhth tha laveis meros..einai alitheia??
(Enhmerwse syntoma gia tis protheseis sou wste na enhmerwsw tous radiothleoptikous stathmous egairws)![]()
donni me geies gia to ergaleio kai mesw foroum..enhmerwthika oti ston epomeno agwna sthn krhth tha laveis meros..einai alitheia??
(Enhmerwse syntoma gia tis protheseis sou wste na enhmerwsw tous radiothleoptikous stathmous egairws)![]()
lipon gero egw tha eimai sto iraklio pithanon mexri tin paraskeui 23 kai tha girisw stis 8 ianouariou:smilea:
ama su keei ligo ladaki(enw den exei simplirwsei ta 1000km)simenei pos exei kapio provlima? tha prepei na anisixw gia kati??
telika xereis poso borei na kanei gia na ftiaxw auto me ton aposimpiesti???to dokimasa den exei provlima me to reuma...
![]()
![]()
![]()
den exw kanena idietero talento!!!
eimai apla pathiasmena periergos...
se euxaristw howlingkast kai elpizw na pioume polesapo konta...
den exw kanena idietero talento!!!
eimai apla pathiasmena periergos...
καλα οτι κμαι να βαλω φυσικα και δεν θα το τελειωσω εννοειται!!αλλα ειναι κι η αισθηση μεσα...ειναι και το αρχικο δαγκωμα....
απλα επειδη θα δωσω που θα δωσω τοσα λεφτα να ειναι κατι πολυ καλο.
πραγματικα δεν εχω ιδεα τι να βαλω και μου σπανε τα νευρα.το πιο πιθανο ομως οπως το κοβω ειναι το πακετο της beringer.δισκοπλακα 320 εξαπιστονι δαγκανα ..τρομπα 16αρα δοχειακι υγρων και αν θυμαμαι καλα και σωληνακι υψηλης..
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
Αν το θες μόνο για πίστα μια χαρά είναι, αν το χρησιμοποιείς και στο δρόμο, εκεί θα έχεις πρόβλημα από μπλοκαρίσματα. Γιατί δεν κάνεις μία μία τις αλλαγές να βλεπείς και τι δίνει το καθένα; Και εκεί που το έχεις φτάσει στα όρια και θέλεις κάτι παραπάνω κάνεις μία αλλαγή. Εξαπίστονες πάντως μόνο σε αγώνες βλέπεις, στο δρόμο είναι υπερβολή.
Γνώμη μου πάντα.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από doni
lipon gero ....
ama su keei ligo ladaki(enw den exei simplirwsei ta 1000km)simenei pos exei kapio provlima? tha prepei na anisixw gia kati??
![]()
![]()
![]()
"Γέρο" να σε πει το πρώτο σου παιδί (και να μην είναι και δικό σου...)![]()
Εμένα δεν μου καίει τίποτε....
Εσύ ξεκαθάρισε πρώτα ποια είναι η σωστή στάθμη του λαδιού !!!
(Αν βάζεις παραπάνω λάδι, ΔΕΝ το "καίει" αλλά το ξερνάει από τις αναθυμιάσεις, είπαμε...).
Δεν συντρέχει ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ανησυχίας !!!!
(ΚΤΜ πήρες άλλωστε...)
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
Αν το θες μόνο για πίστα μια χαρά είναι, αν το χρησιμοποιείς και στο δρόμο, εκεί θα έχεις πρόβλημα από μπλοκαρίσματα. Γιατί δεν κάνεις μία μία τις αλλαγές να βλεπείς και τι δίνει το καθένα; Και εκεί που το έχεις φτάσει στα όρια και θέλεις κάτι παραπάνω κάνεις μία αλλαγή. Εξαπίστονες πάντως μόνο σε αγώνες βλέπεις, στο δρόμο είναι υπερβολή.
Γνώμη μου πάντα.....![]()
ρε συ γιατι αν τα παρω κατευθειαν πακετακι θα μου ερθουν πιο φτηνα.δευτερον αν πχ αλλαξω πρωτα δισκοπλακα θα θεω και αποστατη μετα για την δαγκανα
τριτον αν αλλαξω δισκοπλακα και δαγκανα κι αφησω την ιδια τρομπα θα αρχιζει να φρεναρει πολυ μεσα.καταλαβαινεις τι εννοω?πιο κοντα στα δαχτυλα μου ....κι αυτο το σιχαινομαι!!!
το ξερω πως ειναι υπερβολικο μια εξαπιστονη αλλα ετσι δινουν το πακετο.
και δρομο και πιστα...![]()
εχω μπλεξει πολυ ασχημα!βοηθειααα![]()
δε ξερω και που να ρωτησω καποιον που να το κατεχει.δηλαδη να μου δωσει αρκετες λεπτομερειες και τι ειναι καλυτερο να αγορασω...
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
το ξερω οτι βγαζει και τετραπιστονι δαγκανα αλλα δεν ξερω αν την δινει σαν κιτακι ας πουμε μαζι με δισκοπλακα και τρομπα.καλα οχι οτι θα απεχει και πολυ στην τιμη.πιο φτηνα θα βγαινει μαλλον.
δεν ξερω...μαλλον θα περασω κι απο του τσαλικη να παρω και καμια γνωμη να δω τι προτεινει...
η απο καναν μαντη .
τι να πω σκατα!αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις...
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
always bet on black
απο τι μηχανακι ειναι η τρομπα ρε συ?
ρε συ κωστα ξερεις γιατι δισταζω για τον οποιοδηποτε συνδυασμο??δεν αμφιβαλω οτι ολα τα καλα συστηματα σιγουρα θα ειναι και αποτελεσματικα.
απλα τοσα λεφτα ειναι ετσι και τα παρω καινουρια οποτε θελω να εχει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.....συν πολυ μεγαλο ρολο να μου αρεσει η αισθηση.
οσα φρενα εχω πατησει σε σταματημενα motard....αγωνιστικα κυριως......δεν μου αρεσε η αισθηση.σαν πολυ σκληρη και αρκετα σπογγωδης.κατι τετοιο.βεβαια εν κινησει μπρει να συνηδειτοποιησω πως εχει γαω τις αισθησεις.
...εχω φαει φρικη.
...θα θελα να δω το δικο σου απο περιεργια αν θα μου αρεσε....
![]()
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
Τρομπα απο "παλιο" zx-9/6(αυτα με τις 2 6πιστονες)Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
απο τι μηχανακι ειναι η τρομπα ρε συ?
Απλη,φτηνη και πανω απ'ολα διακριτικη
always bet on black