Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 115

Θέμα: Triumph Speed Twin 900 και 1200

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ στα περισσότερα αλλά το βίντεο δεν αποδεικνύει κάτι,είναι γεμάτο το youtube από παρόμοια βίντεο.
    Δες το στροφόμετρο του Triumph και άκου το kawasaki πως ακούγεται.
    Εγώ βλέπω ένα τύπο να κάνει την χαλαρή του βόλτα και ένα κάγκουρα δίπλα να σπάει το ρημ..ερμ εννοώ το Βρετανικό μηχανάκι του και να του ζαλίζει τα @@

Edit: VS και κόντρα είναι όταν το ξέρουν και οι δύο
    Χα χα χα, έχεις δίκιο 100%.
    Το βίντεο περισσότερο το έβαλα γιατί πιστεύω πως πολλοί δε πιστεύουν τι μπορούν να κάνουν κάποιες μηχανές ή ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης τους. Φυσικά δε τίθεται θέμα σύγκρισης (γιαυτό άλλωστε στη δική μου τοποθέτηση αναφέρθηκα στα κάτω των 750cc). Παρ' όλα αυτά ακόμη και στο συγκεκριμένο βίντεο το έμπειρο μάτι μπορεί να αναγνωρίσει την αξία της ροπής.

Εγώ έχω κάνει test ride 1 ώρας (το απλό μοντέλο όχι το R) και γράφω έχοντας άποψη. Είναι μια ευχάριστη -στο σύνολο της- έκπληξη!

Χα, χα, χα μου άρεσε όπως τα έγραψες!

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Έχει πάρει κανείς το Street Twin να μας πει εντυπώσεις; Στα 9000 ευρώ φαντάζει πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει μια modern classic μοτοσικλέτα με ποιότητα κατασκευής > μέτριο.
    Το μοντέλο του 2019 έχει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο.
    Βασικά το derby είναι Street Twin vs Scrambler Icon.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Για το μονό δισκόφρενο σε 900 κυβικά και 200 κιλά μηχανή (ας πούμε....) γκρίνιαξε κανείς ή να το κάνω γώ;
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 25/07/2019 στις 16:12.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Για 34 άλογα, αρκεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    Για το μονό δισκόφρενο σε 900 κυβικά και 200 κιλά μηχανή (ας πούμε....) γκρίνιαξε κανείς ή να το κάνω γώ;
    4πιστονη Brembo έχει. Από την εμπειρία μου με την MG Breva, φτάνει και ο μονός δίσκος, δεν τρέχεις πάρα πολύ άλλωστε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Για 34 άλογα, αρκεί.
    64 πλέον. Περισσότερα από Yamaha XT κλπ. Και ροπή δυνατή.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Συνεχίστε τα περι δαγκανών εδω

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=157198
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αυτο το νεο μοντελο δεν το ξερω, μου αρεσει ομως.
    Την προηγουμενη εβδομαδα αγορασε ο αδερφός μου το 1200 Thruxton R , μαλιστα το παρελαβα εγω γιατι ειχε δουλεια ο ιδιος και δεν μπορουσε.
    Το κρατησα 3 μερες και εμεινα μ@λ@κ@ς, ροπη, φρεναρες, super αναρτησεις.
    Απλα μοτοσυκλετα με χαρακτηρα.
    Αν ειχα λεφτα θα το αγοραζα εχθες.
    Και ενα video με εναν που παει το thruxton με τα ολα.
    https://www.youtube.com/watch?v=qdQM...ature=youtu.be
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων IMG-548471fec49a1c54a875fc999f43927e-V.jpg‎   IMG-e0aa42c937ef0d2695e35e3d1cad275b-V.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από dankannn; 26/07/2019 στις 22:18.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Είμαι στο τσακ να πάω να το παραγγείλω την Δευτέρα. Το Street Twin, όχι το Thruxton
    Για αυτό και το σκέφτομαι, μου αρέσει πολύ και το Ducati Scrambler, αλλά μάλλον προτιμάω το ακόμα πιο κλασσικό/ρετρο στυλ του Triumph..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος
    Είμαι στο τσακ να πάω να το παραγγείλω την Δευτέρα. Το Street Twin, όχι το Thruxton
    Για αυτό και το σκέφτομαι, μου αρέσει πολύ και το Ducati Scrambler, αλλά μάλλον προτιμάω το ακόμα πιο κλασσικό/ρετρο στυλ του Triumph..
    Αν σου εχει κανει το κλικ,
    να πας να δεις αν το εχουν για test ride και αν σου αρέσει να το παρεις.
    Κλασικη μοτοσυκλετα!!!
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Πήγα σήμερα για το test ride στην αντιπροσωπεία στην Καλλιρόης. Εξυπηρετικότατοι, με κέρδισαν.
    Από την σύντομη σχετικά βόλτα που έκανα και σε σύγκριση με το ΜΤ-07, μερικά σχόλια:
    - Γκάζι έχει, δεν είναι αργό σε καμία περίπτωση. ΟΚ δεν είναι ΜΤ-07, αλλά δεν το λες αργό.
    - Ήχος κινητήρα/εξάτμισης Απορώ πώς περνάει EU4 προδιαγραφές, καταλαβαίνεις ότι έχεις κινητήρα μπαμπάτσικο κάτω από τα πόδια σου.
    - Φρένο αξιόλογο, πάτησα μερικά απότομα για να οτ δοκιμάσω και έμεινα ικανοποιημένος
    - Αίσθηση στην στροφή βαριά, καμία σχέση με το πούπουλο το ΜΤ-07. Μου θύμησε το Moto Guzzi που έχουμε, λογικό άλλωστε μιας και ανήκουν στην ίδια κατηγορία, modern classics.
    Ο συμπλέκτης ελαφρύς σχετικά, σαν το 7αρι. Έβρισκα λίγο δύσκολα την Νεκρά από 1η. Από δευτέρα εύκολα.
    - Δεν δοκίμασα τα Riding Modes, δεν μπορω να τα κρίνω
    - Το πολυόργανο έχει ότι πληροφορία θέλεις
    - Ποιότητα κατασκευής μέρα νύχτα με το ΜΤ-07, εξαιρετική παντού, βαφές, συναρμογή, στα πλαστικά που δεν υπάρχουν πουθενά, έμεινα άφωνος. Έχουν και μία σεβαστή διαφορά τιμής βέβαια και εκεί είναι που φαίνεται περισσότερο. Στην ποιότητα κατασκευής.
    - Σέλα άνετη για 2 άτομα μεγάλου ύψους
    - Δεν ξέρω αν έπεσα στην μέρα λόγω ζέστης, το βεντιλατέρ έστελνε καυτό αέρα στα πόδια μας, ειδικά στα φανάρια ζεσταινόμασταν αρκετά.
    - Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση το πώς έχουν καταφέρει και έχουν "κρύψει" το ψυγείο οι μηχανικοί/σχεδιαστές της Triumph, ο κινητήρας φαίνεται σαν αεροελαιόψυκτος, όχι υδρόψυκτος.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Το Street Twin του '20 στο δυναμόμετρο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P4ZXUZAD2BGPJPNIQH7XKN6GNI.jpg 
Προβολές:	276 
Μέγεθος:	66,9 KB 
ID:	423526

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Πάνε 7Κ στροφές ανά λεπτό οι ντίζελ; Πσσσσς, πρόοδος
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Triumph Speed Twin 2021
    Euro 5 και αυτό...Παρουσιάζεται επίσημα την ερχόμενη Τρίτη.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    "Με διακριτές αλλαγές έναντι του μοντέλου που αντικαθιστά στην γκάμα της βρετανικής εταιρείας, το ανανεωμένο Triumph Speed Twin 1200 θα είναι διαθέσιμο τουλάχιστον αρχικά σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, στάνταρ και RS.

Το μεγάλο εν σειρά δικυλινδρο modern classic φρεσκαρίστηκε ποικιλοτρόπως για το 2025 από την Triumph και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας αναμένεται στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2025. Ευτυχώς οι σχεδιαστικές αλλαγές ήταν μικρές για το Speed Twin 1200 που διατηρεί αναλλοίωτο το σχήμα του, φέρει ωστόσο πλέον νέα και ελαφρώς διαφορετικά πλαϊνά καπάκια και καλύμματα ψεκασμού, νέο LED προβολέα αλλά και νέο, μονό, στρογγυλό πίνακα πληροφοριών που συνδυάζει LCD και TFT οθόνες, φέρει θύρα USB-C και επιτρέπει τη συνδεσιμότητα με smartphone όπως και πλοήγηση στροφή-στροφή."

"Οι διαφορές της έκδοσης RS έναντι της "βασικής" ξεκινούν από την εργονομία και τη θέση οδήγησης με το τιμόνι να βρίσκεται χαμηλότερα και πιο κοντά στην πλάκα και τον κορμό να φορτίζει έτσι με περισσότερο βάρος τα χέρια και τον εμπρός τροχό. Αλλαγή έχουμε και στη θέση των μαρσπιέ που βρίσκονται ψηλότερα αλλά και πιο πίσω με αποτέλεσμα τα γόνατα να κλείνουν περισσότερο και η θέση οδήγησης να βρίσκεται πιο κοντά στις σπορ προσδοκίες που δημιουργεί το όνομα RS.

Σε αυτή την έκδοση το ανεστραμμένο 43άρι πιρούνι της Marzocchi με τη χρυσή ανοδίωση είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ την ανάρτηση του πίσω τροχού αναλαμβάνουν διπλά αμορτισέρ της Ohlins, επίσης με ξεχωριστό δοχείο αλλά πλήρεις ρυθμίσεις.

Η έξτρα φροντίδα της Triumph προς το Speed Twin 1200 RS εκτείνεται και στα φρένα με τις ακτινικής τοποθέτησης 4πίστονες Brembo Stylema να αναλαμβάνουν το κύριο έργο της επιβράδυνσης και να συνεργάζονται με ακτινική τρόμπα επίσης από την ιταλική εταιρεία. Ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης οι Βρετανοί έχουν επιλέξει τα Metzeler Racetec RR K3."

Όνομα:	FAM_SpeedTwin1200_MY25_CW4I4002_GE.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	71,0 KB 
ID:	455884

Όνομα:	ACC_SpeedTwin1200_MY25_CW4I3185_GE.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	64,4 KB 
ID:	455885

Όνομα:	OE_SpeedTwin1200_MY25_002480_JP.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	59,2 KB 
ID:	455886

Όνομα:	OE_SpeedTwin1200RS_MY25_001939_JP.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	52,5 KB 
ID:	455887

Όνομα:	OE_SpeedTwin1200RS_MY25_CW4I3975_GE.jpg 
Μέγεθος:	63,7 KB 
ID:	455888

Όνομα:	OE_SpeedTwin1200RS_MY25_CW4I3575_GE.jpg 
Μέγεθος:	64,0 KB 
ID:	455889
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

papoy Το avatar του/της Viking
    Εξαιρετική αναβμάθμιση, ειδικά όσον αφορά το RS! Τα νέα Speed twin είναι σίγουρα καλύτερα απο τα προηγούμενα.

Αισθητή βέβαια η οικονομία που έχει γίνει στο απλό, με τις μη-brembo δαγκάνες και τα πλαστικά φτερά μπρος και πίσω (τα προηγούμενα ήταν βουρτσισμένο αλουμίνιο) - σαφώς αναβαθμισμένες οι αναρτήσεις του (ειδικά πίσω).

Για το RS αξίζει να σημειωθεί και η πρώτη φορά ύπαρξης quickshifter/autoblipper σε συνδυασμό με τον κινητήρα boneville!
    Επίσης, και οι δύο νέες εκδόσεις θα διατίθενται και με εργοστασιακό κλιπ ον!! Ωραία σαν επιλογή μιας και το Thruxton δεν υπάρχει πια.

Προσωπικά, παραμένω σούπερ ικανοποιημένος με την πρώτη γενιά, με τα διπλα ρολόγια, με την απλότητα της, με τις Vance & Hines και με τις aftermarket Bitubo
    Το μόνο που μου λείπει, είναι ένα καλό φως μπροστά αλλά θα το δούμε.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Triumph speed triple
    από DionK στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2024, 15:07
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2022, 18:16
  3. Triumph Speed Triple και XMAX - Καμίνια, Πειραιάς
    από macdeath_s στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2017, 12:54