Και με τους 37 ίππους τροχό έχει γράψει ιστορία;
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Καλά ας γράψει καμιά μπάντα πρώτα και βλέπουμε για ιστορία
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Μα δεν μιλαω (πόσο μαλλον υποτιμητικά) για το 620, για τους αναβάτες του μιλάω
ΟΙ αναβατες ήταν το επικεντρο του σχολιασμού.
Οτι, κάποιοι και πριν 15-20 χρόνια - επι bikenet και στα πρωτα του moto.gr, ήταν ψωνισμένοι και συνήθως κυκλοφορούσαν με περιβολί full Ducati απο πανω μεχρι το σώβρακο
Τελευταια δεν ξέρω τι γίνεται αλλα το ίδιο συνάντησα και στο εξωτερικό οποτε μαλλον ειναι γενικο το κακο ή τo ducati του φτωχού wannabee![]()
Καλά εδώ έχω συναντήσει άτομα με κάτι ανακατασκευές Vespa χρέπια του 60-70 που την έχουν δει κάπως,και Vespa club φάση και η μύτη ψηλά.Ο άλλος μου έλεγε για κάτι γύρους της Ελλάδας που σχεδίαζε με την λαδιέρα και ότι ''δεν μπορω να καταλάβω και να νιώσω'' και ''έλα να σε πάρω να πάμε μαζί σε μια συγκέντρωση''.ναι το όνειρο μου είναι να διασχίσω την Ελλάδα με βέσπα του 70. Θα το έχουν τα Ιταλικά μάλλον.
when life gets complicated... i ride.
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 21/12/2018 στις 17:06.
ανανήψαντας
Εφόσον αναφέρθηκε, όμως, είναι κρίμα να χαθεί. Βρείτε οι αναβάτες ποιων κατασκευαστών φοράνε μπουφάν της μάρκας, παντελόνι της μάρκας, κράνος της μάρκας, παπούτσια της μάρκας, γάντια της μάρκας, καπέλο της μάρκας, σώβρακο της μάρκας, κάλτσες της μάρκας κτλ. Και μετά βγαίνουν έξω στον κόσμο χωρίς να ντρέπονται.
A. HONDA
B. YAMAHA
C. DUCATI
D. TRIUMPH
E. KAWASAKI
F. BMW
G. SUZUKI
H. APRILIA
I. KTM
Μπορείτε να επιλέξετε όσες απαντήσεις θέλετε.
Spoiler:Εμφάνιση
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 21/12/2018 στις 18:08.
Life begins at 45°.
bmw ducati ψηφίζω!
when life gets complicated... i ride.
Ένα αξεσουάρ είναι οκ. Το θέμα είναι ποιοι φοράνε ΟΛΑ αυτά μαζί.
https://youtu.be/lijYIv5pULk
Life begins at 45°.